Koktajli za veleprodajo, gostinstvo in dogodke

Dobava naših nagrajenih koktajlov, pripravljenih za uživanje, v maloprodaji, gostinstvu in pri partnerjih za dogodke.

Neverjetna izbira, neverjetna priročnost

Od potovanj in gostinstva do zabave, maloprodaje in dogodkov, NIO Cocktails dobavlja svoje strokovno izdelane koktajle po več kanalih. Sodelujemo z vami in vam svetujemo pri izbiri koktajlov iz našega nagrajenega menija z več kot 20 alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami.

Vsak koktajl je lepo zapakiran, z možnostjo prilagajanja.

NIO Koktajli - Potreben je samo led. Za uživanje preprosto pretresite, natrgajte in prelijte čez led.
Za več informacij izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam pošljite e -pošto na info@niococktails.si
 • Izbira

  Popolna prilagodljivost pri izbiri iz našega menija 20 koktajlov, vključno z možnostmi brez alkohola.
 • Priročno

  100 ml nagrajeni koktajli za enkratno uporabo, pripravljeni za uživanje. Preprosto pretresite, prelijte z ledom in uživajte.
 • Inovativno

  Uvedli smo novo embalažo za koktajle, ki je zdaj mednarodno priznana po svoji inovativni elegantni kompaktni zasnovi, otipljivi naravi in možnosti recikliranja.
 • Prilagajanje

  Ustvarite resnično edinstveno izkušnjo za stranke s prilagajanjem embalaže in koktajlov.
 • Nizek MOQ

  Prilagodljivost za podporo majhnim in velikim naročilom, s kratkimi roki dobave.
 • Transparentnost & zaupanje

  Ponosno predstavljamo naše vrhunske blagovne znamke, ABV in nimamo skritih stroškov.

Miksologija koktajlov za vsako stranko

 • Maloprodaja

  Iskani med potrošniki, ki poznajo koktajle NIO in jim zaupajo, smo popolna ponudba v majhnih in velikih maloprodajnih mestih in vam lahko svetujemo, katere koktajle iz seznama naročiti, da povečate vrednost.

 • Hoteli, bari in restavracije

  NIO Cocktails, ki ga je ustvaril Patrick Pistolesi, ustanovitelj 45. najboljšega bara na svetu, z vrhunskimi žganimi pijačami, vam pomaga, da svojim gostom brez odlašanja postrežete nagrajene koktajle in tako povečate njihov užitek.

 • Zabava

  Kakšen je boljši način za povečanje užitka gostov, kot če jim pomagate, da se usedejo in sprostijo ob njihovem izbranem koktajlu svetovnega razreda – izboljšanem s hitrostjo postrežbe in posledično manj čakanja v čakalni vrsti.

 • Potovanja

  Kompaktna embalaža brez stekla pomeni, da NIO koktajli iščejo potovalni upravljavci z omejitvami prostora (letalske družbe, morske, železniške), ki želijo potnikom ponuditi koktajle svetovnega razreda.

 • Festivali

  Enostaven za prevoz in hitrost NIO storitve na lokaciji pomeni, da so NIO koktajli odlična rešitev za bare na zasedenih prireditvah.

 • Zasebni dogodki

  Z našim širokim menijem, vključno s koktajli brez alkohola, lahko vsak gost uživa v nio koktajlih, ne glede na lokacijo - naj bo to v lokalu med vašim dogodkom ali kot lepo darilce za seboj.

Stopite v stik, če želite izvedeti več

Pišite nam, če želite izvedeti več o tem, kaj lahko ponujajo koktajli Nio, vključno s prilagoditvijo in oblikovanjem koktajlov.