Vrhunske potrebščine za koktajle za potovalno industrijo

Delicious ready-to-pour cocktails for weddings, company parties and other private events.

Svojim potnikom postrezite vrhunske že pripravljene koktajle

Naši koktajli brez stekla in oblikovani tako, da so kompaktni, so zelo iskani pri potovalnih operaterjih z omejenim prostorom, kot so letalske, železniške in pomorske družbe. Popolna rešitev za potovalno industrijo, naš meni z več kot 20 že pripravljenimi alkoholnimi in brezalkoholnimi koktajli, narejenimi iz vrhunskih žganih pijač, pomeni, da lahko potnikom ponudite koktajle svetovnega razreda. Od klasičnih pijač, kot sta Espresso Martini in Cosmopolitan, do značilnih koktajlov NIO, vključno z Gin Proved in Ghost of Mary Tudor, obstaja veliko izbire. Hitro in priročno lahko naše koktajle postrežemo potnikom v le nekaj trenutkih.
Za več informacij izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam pišite na info@niococktails.si
  • Letalski koktajli

    Naši nagrajeni vnaprej pripravljeni koktajli so popolni za postrežbo potnikov na letalskih prevoznikih. Enostavno pretresite zavojček, pretrgajte rokav in prelijte čez led, da gostje uživajo.
  • Koktajli z ladij za križarjenje

    Naša ponudba koktajlov, ki je strokovno oblikovana in narejena z uporabo prvovrstnih žganih pijač in sestavin, je vrhunska in ponuja nekaj za vsakogar, v čemer lahko uživa in se prepusti.
  • Koktajli za vlak

    Dovolite potnikom, da se med potovanjem sprostijo in sprostijo z našo izbiro prijetnih koktajlov barske kakovosti, zasnovanih tako, da so hitri, preprosti in osvežilno okusni.

Naj vas navdihne naš blog

Za več informacij nas kontaktirajte

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o ponudbi NIO Cocktails, vključno s prilagajanjem in kuriranjem edinstvenih koktajlov. Za skupinsko naročilo velja najmanj 10 letterbox koktajlov.