Nagrajeni izdelki za koktajle za festivale

Delicious ready-to-pour cocktails for weddings, company parties and other private events.

Osvežujoči poletni koktajli za festivale

Naši nagrajeni koktajli so narejeni iz najkakovostnejših žganih pijač in sestavin, da vam zagotovimo koktajle barske kakovosti v preprosti in priročni embalaži. Naš izbor več kot 20 koktajlov, vključno s priljubljenimi klasičnimi, kot sta Margarita in Daiquiri", do več edinstvenih napitkov, vključno z našim značilnim Gin Proved- enostavno jih je prevažati v razsutem stanju in jih je mogoče natočiti hitro in brez truda na lokaciji – kar vam omogoča, da skrajšate čakalne dobe in postrežete več strank. To pomeni, da so koktajli NIO popolna izbira za pop-up bare, kjer so gosti dogodki in festivali, ne glede na to, kako veliki ali majhni so.
Za več informcij izpolnite kontaktni obrazec ali pa nam pišite na info@niococktails.si
  • Prilagodljivo pakiranje

    Za vse naše koktajle lahko ponudimo čudovito, prilagodljivo embalažo, da ustvarimo resnično edinstveno in nepozabno izkušnjo za vaš dogodek in za stranke.
  • Priročnost

    Naši vnaprej pripravljeni koktajli, pripravljeni za pitje, so na voljo v 100 ml posameznih obrokih, ki so pripravljeni za okušanje in uživanje. Zavojček preprosto pretresite, odtrgajte vogal, prelijte čez led in postrezite zadovoljnim strankam.
  • Izbira koktajlov

    Z izčrpnim menijem več kot 20 alkoholnih in brezalkoholnih koktajlov, vključno z vodko, ginom, viskijem, koktajli na osnovi tekile in še več, zagotavljamo, da se najde nekaj za vsakogar.

naj vas navdihne naj blog

Za več informacij nas kontaktirajte

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o ponudbi NIO Cocktails, vključno s prilagajanjem in kuriranjem edinstvenih koktajlov. Za skupinsko naročilo velja najmanj 10 letterbox koktajlov.