Pripravljene potrebščine za koktajle za trgovce na drobno

Delicious ready-to-pour cocktails for weddings, company parties and other private events.

Dobava koktajlov majhnim in velikim maloprodajnim enotam

Naši vrhunski koktajli, pripravljeni za pitje, so zelo iskani med tistimi, ki želijo uživati v osvežilno okusni pijači barske kakovosti v udobju svojih domov in vrtov. Naše strokovno izdelane koktajle lahko dobavimo malim in večjim maloprodajnim mestom ter svetujemo, katere alkoholne in brezalkoholne pijače iz našega nagrajenega menija naj navedemo, da bi spodbudili ROS in povečali vrednost. Od ljubljenega Daiquirija in grenko-sladkega Negronija do bolj edinstvenih napitkov, kot sta naš cvetlični Gin Proved in Ghost of Mary Tudor twist, imamo za vsakogar nekaj, v čemer lahko uživa.
Za več informacij nas kontaktirajte na info@niococktails.si
  • Prodajalci koktajlov

    Lahko tesno sodelujemo z malimi in velikimi trgovci na drobno, da zagotovimo najboljše pripravljene koktajle, ki bodo zagotovili povrnitev vloženega denarja.
  • Spletni prodajalci koktajlov

    Spletne trgovce na drobno lahko podpremo s podrobnimi dokazi, ki temeljijo na podatkih, za najuspešnejše koktajle za prodajo iz našega menija v trgovinah e-trgovine tretjih oseb.
  • Slovenski prodajalci koktajlov

    Nudimo lahko tudi globalnim prodajalcem koktajlov, ki se zanimajo za dobavo naše obsežne ponudbe novih in klasičnih koktajlov strankam. Za več informacij stopite v stik preko spodnjega kontaktnega obrazca.

Naj vas navdihne naš blog

Za več informacij nas kontaktirajte

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o ponudbi NIO Cocktails, vključno s prilagajanjem in kuriranjem edinstvenih koktajlov. Za skupinsko naročilo velja najmanj 10 letterbox koktajlov.