Naše zaloge pripravljenih koktajlov za hotele, bare in restavracije

Okusni že pripravljeni koktajli za poroke, poslovne zabave in druge zasebne dogodke.

Strokovno pripravljeni koktajli za vaše goste

Naši visokokakovostni koktajli, pripravljeni za pitje, so popolni za postrežbo strank v hotelih, barih in restavracijah. Naši nagrajeni koktajli, ki jih je strokovno izdelal naš glavni miksolog Patrick Pistolesi, ustanovitelj 45. najboljšega bara na svetu, Drink Kong, z vrhunskimi žganimi pijačami, so zasnovani tako, da so najvišje kakovosti. Hitro, okusno in priročno lahko našo ponudbo več kot 20 alkoholnih in brezalkoholnih pijač postrežemo vašim gostom brez odlašanja, kar izboljša njihovo splošno izkušnjo v vašem lokalu. Preprosto pretresite našo 100-ml porcijo, odtrgajte vogal in prelijte čez led, da lahko gostje uživajo.
Za več informacij nas prosim kontaktirajte na info@niococktails.si
  • Koktajli za hotele

    Hotelski gostje bodo lahko uživali v koktajlih barske kakovosti iz udobja hotelskega bara ali svojih sob z našo ponudbo prijetnih pripravljenih koktajlov.
  • Koktajli za bare

    Naše koktajle lahko dostavimo barom, da pospešimo čas, potreben za pripravo koktajla, s čimer zagotovimo, da so stranke hitro postrežene, barmanom pa omogočimo, da postrežejo več ljudi.
  • Koktajli za restavracije

    Naše okusne koktajle, ki jih je enostavno natočiti, lahko dobavimo restavracijam vseh velikosti, da jih postrežemo vašim gostom hitro in učinkovito.

Naj vas naš blog navdihne

Za več informacij nas kontaktirajte

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o ponudbi NIO Cocktails, vključno s prilagajanjem in kuriranjem edinstvenih koktajlov. Za skupinsko naročilo velja najmanj 10 letterbox koktajlov.