Postanite naš poslovni partner

Ugotovite, kako je lahko pripravljena pijača vrhunska, trajnostna in tudi prilagodljiva rešitev za vaše podjetje.
Luca-Quagliano-Patrick-Pistolesi-Alessandro-Palmarin-Nio-Cocktails

Izstopajte pred svojimi strankami, gosti in zaposlenimi z neverjetno izkušnjo koktajlov barske kakovosti.

Naša blagovna znamka vam lahko ponudi najboljšo izkušnjo koktajlov vrhunske kakovosti v baru. Ali ste prodajalec na spletu ali v trgovini? Bi radi ponudili svet miksologije v svojem hotelu ali restavraciji? Razmišljate o dogodku ali darilu za vaše podjetje? Prinesite to inovativno, izvirno izkušnjo svoji stranki, gostu ali zaposlenemu.

Vsak koktajl NIO je oblikoval mojster mešanice Patrick Pistolesi, lastnik Drink Konga v Rimu, ki je uvrščen na 16. mesto v 50 najboljših svetovnih barih.

Stopite v stik s svojim lokalnim prodajalcem.

KONTAKTIRAJTE NAS

6 RAZLOGOV ZA IZBIRO NIO KOKTAJLOV

 • 1

  Zasebni dogodki

  Za različne zasebne dogodke lahko ponudimo široko paleto prijetnih pripravljenih koktajlov , vključno s porokami in poslovnimi zabavami.
 • 2

  Hoteli & bari

  Naši visokokakovostni koktajli, pripravljeni za pitje, so bili strokovno izdelani z vrhunskimi žganimi pijačami, zaradi česar so popolni za postrežbo strank v hotelih, barih in restavracijah.
 • 3

  Festivali

  Naši okusni koktajli so zasnovani tako, da jih je enostavno prenesti, kamor koli jih potrebujete. To pomeni, da so idealna rešitev za bare ob živahnih dogodkih in festivalih.
 • 4

  PREPROSTOST

  Naša ponudba koktajlov je preprosta: postrezite popoln koktajl brez stroškov in truda. Naš paket je prostorsko varčen in funkcionalen.
 • 5

  FLEKSIBILNOST

  Smo agilno podjetje in ostajamo blizu svojim strankam: sposobni smo služiti malim in velikim podjetjem tako, da svojo komercialno ponudbo oblikujemo glede na dejanske potrebe.
 • 6

  PERSONALIZACIJA

  S storitvijo prilagajanja koktajlov NIO lahko vaše podjetje izstopa: poustvarimo vašo vizualno identiteto za poslovna darila in toplo dobrodošlico vašim gostom.
 • Maloprodaja

  Naša distribucijska strategija je selektivna in želi zagotoviti vrhunsko pozicioniranje blagovne znamke. Naša ambicija je ustvariti mrežo trgovcev na drobno, ki temelji na inovativnih dizajnerskih izdelkih, da bi svojim strankam ponudili prefinjeno izkušnjo.

 • Hotel, bazen & SPA

  Smo vrhunski partner, ki hitro postreže visokokakovostne koktajle, ne da bi potrebovali barsko osebje. Naši koktajli dodajo posebno vrednost v vašem hotelu ali wellness centru.

 • Korporacija

  Zaradi našega ekskluzivnega in prilagodljivega dizajna so koktajli NIO popolno poslovno darilo za vaše PR ali zaposlene. Nagradite zaposlene in partnerje z nepozabno in edinstveno izkušnjo okusa.

 • Potovanja

  Naša lahka, kompaktna embalaža je prilagojena za letalska, železniška in oceanska potovanja. Prvič lahko doživite kakovostno izkušnjo koktajla na ladji brez natakarja in z embalažo, ki je lažja in kompaktnejša od stekla, zaradi česar je bolj trajnostna.

 • Restavracije in trgovine z alkoholom

  Thanks to us your services can count on a high-quality-minimum-cost solution which generates better turnover.

 • Poslovni in zasebni dogodki

  Z našim obsežnim menijem, ki ne vključuje samo klasičnih koktajlov, temveč tudi nizkoalkoholne in brezalkoholne možnosti, lahko vsak gost uživa v koktajlih NIO, tako v baru ali pa kot privlačno darilo med vašim dogodkom.

Prosimo kontaktirajte nas za več informacij

Prosite našo prodajno ekipo, da vam pokaže, kaj NIO Cocktails ponuja za vašo vrsto poslovanja


KONTAKTIRAJTE NAS