NIO Christmas

Vodnik po božičnih darilih: 40 popolnih daril za ljubitelje koktajlov v vašem življenju

Božič je tik pred vrati, kar pomeni, da je čas, da se doma zleknete ob ogenj, zgrabite svoj prenosni računalnik in poiščete popolna darila za svoje prijatelje in družino.

Če imate na seznamu ljubitelja koktajlov in se borite z idejami, smo vam pripravili naš obsežen seznam 40 popolnih daril na temo koktajlov.

1. Knjiga z koktajl recepti

Vsak nadobudni miksolog bi moral imeti v svoji zbirki vsaj eno knjigo receptov za koktajle. Všeč nam je knjiga The Savoy Cocktail Harryja Craddocka, ameriškega natakarja, ki je med prohibicijo zapustil ZDA, da bi delal kot umetnik koktajlov v londonskem hotelu Savoy.

Ta knjiga, ki ujame duh obdobja prohibicije in vsebuje zgodovinske recepte ter živahne ilustracije, je klasika, ki jo bo vsak ljubitelj koktajlov ure in ure prelival, da bi ustvaril okusne pijače.

2. Coupe komplet kozarcev

Kozarci Mason so odlično darilo za ustvarjalne navdušence nad koktajli, ki radi najdejo zabavne preobrate pri predstavitvi svojih kreacij pijač. Od Mojitos in Pimms do Frozen Daiquiris in Margaritas, vsak koktajl izgleda in ima čudovit okus v zidanem kozarcu.

Čeprav so bili kozarci za coupe v preteklosti namenjeni strežbi šampanjca, so med ljubitelji koktajlov zelo priljubljeni. Njihova zasnova ne le preprečuje razlitje, temveč tudi zagotavlja, da roke ne segrejejo pijače zaradi dolgega peclja, zaradi česar so še posebej odlični za pitje ohlajenih koktajlov, kot je Frozen Daiquiris.

3. Darilna košara s koktajlu

Napolnite košaro z vsem, kar bo ljubitelj koktajlov potreboval za svoj domači bar! Zabavajte se z njim in dodajte žgane pijače, sirupe, pripomočke, recepte in okusne že pripravljene koktajle, ki jih je enostavno zapakirati, v svojo darilno škatlo, kot je naša škatla za koktajle Adriatico Amaretto.

4. Tečaj priprave koktajlov

Za osebo, ki ima vse, kaj je boljšega kot privoščiti izkušnjo, ki je ne bo nikoli pozabil? Ne morete zgrešiti, če ljubiteljem koktajlov, ki si vedno želijo pripraviti okusne nove mešanice, ponudite mojstrski tečaj mešanice.

 

5. Božični komplet koktajlov

Privoščite jim NIO's Premixed Christmas Cocktail Box, izbor okusnih vrhunskih koktajlov, polnih zimskih začimb in pomirjujočih arom. Tudi če ste za božič narazen, lahko ljubiteljem koktajlov podarite darilo, da nazdravite prazničnemu duhu kar prek njihovega poštnega nabiralnika. Ta darilni set koktajlov, ki vsebuje šest naših najbolj priljubljenih omejenih izdaj pripravljenih božičnih koktajlov, je popoln način za ogrevanje prazničnega časa.


6. Knjiga tezavra okusov

Za tiste ljubitelje koktajlov, ki radi vedo vse, kar je treba vedeti o svoji obrti, zakaj si ne bi ta božič privoščili tezavra okusov? V vodnikih, kot je The Flavor Thesaurus, se lahko naučijo vse o zapletenosti različnih arom in o tem, katero hrano kombinirati s koktajli. Kot bonus bo videti odlično na kateri koli klubski mizici.

7. Koktajli za ljubitelje kave

Če poznate nekoga, ki je navdušen nad kavo in koktajli, vam ni treba izbirati: združite oboje tako, da mu podarite nekaj koktajlov z okusom kave, kot je naš značilni Brown Gold ali naš nagrajeni koktajl Espresso Martini, kot najboljšo razvajajočo poslastico!

8. Shaker za koktajle

Od nerjavečega jekla do stekla in grafita, pravi shaker za koktajle bo vsakemu domačemu baru dodal kanček osebnega stila. Dodate lahko celo personalizirano gravuro za poseben pridih. Ko izbirate stresalnik za koktajle, se odločite za nekaj, kar je vzdržljivo, udobno za držanje in omogoča stresanje, mešanje, mešanje in cejenje koktajlov ... ne da bi se isto zgodilo mešalcu!

9. Model za ledene kocke

Vsak ljubitelj koktajlov ve, da je led nedvomno najpomembnejša sestavina koktajlov. Naš silikonski kvadratni pladenj za ledene kocke za koktajle je idealen za hlajenje in srkanje koktajlov v klasičnem slogu, medtem ko bo naš krožni pladenj za led za koktajle ustvaril popolne zamrznjene ledene kroglice, ki bodo pijačo ohladile na več načinov.


10. Dišeče sveče 

Če iščete nekaj nekoliko drugačnega, so koktajl dišeče sveče prava pot. Vsak ljubitelj koktajlov bo zvečer doma (ali kadarkoli v dnevu) rad zavohal sladek vonj svoje najljubše pijače. V sodelovanju z Acqua di Parma smo ustvarili popolno luksuzno darilno škatlo za koktajle, ki vključuje njihovo svečo Aperitivo in Terrazza ter naše najbolje prodajane koktajle Cosmopolitan in Negroni.

11. Dekanter za viski Crystal

Kristalni dekanter za viski je resnično elegantno darilo, s katerim boste ljubljeni osebi pokazali, koliko vam je mar. Zagotovo bodo cenili to velikodušno darilo in ga ponosno razkazovali v svojem domačem baru, kjer bodo služili in ohranjali svoj viski.

12. Miksološke kocke

Za tistega, ki rad eksperimentira, bodo miksološke kocke odlično darilo – in nedvomno veliko zabavnih večerov. Pripravite koktajle skupaj, vendar s preobratom: met kocke bo odločil, katere sestavine in razmerja boste uporabili za mešanje neštetih edinstvenih zvarkov.

13. Brezalkoholni koktajli

Vsakdo lahko uživa v okusu, aromah in kompleksnosti koktajla brez alkohola z našimi predhodno mešanimi koktajli brez alkohola! Naš koktajl Virgin Bitters prinaša okuse klasičnega Negronija in je kot nalašč za uživanje pred večerjo kot aperitiv, poživljajoča citrusna limonska trava pa je tisto, kar potrebujete v božičnem času!

14. Set kozarcev za koktajle

Nebo je meja, ko gre za kozarce za koktajle, ki so na voljo, od kozarcev za koktajle na osnovi viskija do žlebov za šampanjec. Če boste amaterskemu ljubitelju koktajlov ponudili nabor različnih stilov kozarcev za koktajle, ki bodo popestrili njihov domači bar, bo zagotovo cenjeno.

15. Ročni sokovnik

Ročni sokovnik je uporaben majhen pripomoček, ki bi ga moral imeti vsak umetnik koktajlov v svojem kompletu orodja. Je hiter in enostaven za uporabo ter popoln za pripravo koktajlov, kjer so potrebne majhne količine svežega soka.

 

16. Komplet koktajlov- Experience Set

Za nekoga, ki želi začeti svoje potovanje v vznemirljivi svet koktajlov, je naša škatla Cocktail Experience Box popolno darilo. Vključuje dva steklena kozarca, naš XL kvadratni pladenj za led in 5 koktajlov, pripravljenih za pitje, po vaši izbiri, to darilo vsebuje vse, kar ljubiteljski poznavalec koktajlov potrebuje za začetek domačega bara.

17. Set za izbor koktajlov

Nabodala za koktajle so obvezna za držanje okraskov, kot so češnje in olive v koktajlih, in jih lahko uporabite celo za serviranje ugrizov. Kovinski komplet za večkratno uporabo ni le dolgoročno bolj trajnosten, ampak je tudi eleganten. S kompleti, ki segajo od elegantnih do nenavadnih in igrivih, bo vaš prijatelj našel nove užitke pri okrasitvi svojih koktajlov.

18. Neonski napis - koktajli

Za tistega prijatelja s čudno dekoracijo doma bi bil zabaven neonski napis za koktajl idealen za njihov domači bar! Neonski napis bo pravi izjemen kos, ki bo poskrbel za spletke in vznemirjenje za vsakogar, ki obišče dom ljubitelja koktajlov.

19. Kozarci za žganje

Vsak domači bar potrebuje komplet kozarcev. Ne glede na to, ali gre za mešanje ali merjenje ali za prilogo koktajlu, so kozarci za napitek nepogrešljivi in darilo, ki ga bodo veseli vsi ljubitelji koktajlov.

20. Bottle Stopper

Zamašek za steklenice je neprecenljiv pripomoček, za katerega vam bo hvaležen vsak ljubitelj pijače. Dobite lahko veliko različnih stilov, na primer v obliki njihove najljubše živali, sloge art deco ali premišljeno prilagojene.

21. Potovalna torba Cocktail Kit 

Za prijatelja, ki je vedno na poti, je naša potovalna torba Cocktail Kit prenosni paliček skupaj z nahrbtnikom, sferičnim pladnjem za led, dvema popolnoma izoliranima torbama za prenašanje, ki ohranjata led hladno, in štirimi potovalnimi kozarci NIO. Je popoln dodatek za piknike, izlete, kampiranje, peko na žaru in vrtne zabave.

22. Darilni set za kopel in prho z dišečim koktajl vonjem

Vsi imajo radi dobro razvajanje! Spodbudite ljubitelja koktajlov v svojem življenju, naj da prednost samooskrbi z milom z vonjem po koktajlu, gelom za prhanje in talilnimi kopelmi.

23. Voziček za pijačo

Voziček za pijačo, ki izžareva stil in prefinjenost, je edinstveno in razburljivo darilo, ki bo navdušilo vsakega ljubitelja koktajlov. Ta glamurozen dodatek k domu bo drzen in bo zagotovil dodatno shrambo za več pijač.

24. Koktajl umetnine

Ta božič presenetite svojega najljubšega ljubitelja koktajlov s sodobnimi umetninami za njihov dom. Ne glede na to, ali gre za natis njihovega najljubšega koktajla, citat, povezan s koktajli, ali ilustriran vodnik sestavin za klasične koktajle, lahko izbirate med številnimi možnostmi.

 

25. NIO Best Selling Cocktail Box

Če nakupujete za nekoga, ki ste ga pred kratkim spoznali, na primer za sodelavca, potem ne morete zgrešiti z našo škatlo za koktajle Best Seller. Ta škatla, napolnjena s šestimi našimi najbolj priljubljenimi koktajli, je vznemirljivo darilo tudi za najizbirčnejšega ljubitelja koktajlov.

26. Žlice za mešanje koktajlov

Preprost, a učinkovit komplet žlic za mešanje koktajlov je izjemno uporabno darilo, za katerega vam bodo hvaležni vsi ljubitelji koktajlov. Ne samo, da olajšajo mešanje koktajlov, ampak so lahko tudi videti razkošno in okrasno.

 

27. Blender

Če se vaš prijatelj, ljubitelj koktajlov, želi razširiti in izdelovati svoje zamrznjene koktajle, potem bo nakup mešalnika z veseljem dobrodošel in jih bo pripravil na pomladno in poletno sezono.

28. Steklena posoda za punč

Čudovita steklena posoda za punč je nekaj, kar bi moral imeti vsak ljubitelj koktajlov v svoji zbirki posod za pijačo. Od vintage do art deco, na voljo je veliko izbire, tako da lahko izberete skledo, ki se bo popolnoma ujemala z njihovim stilom. Če se počutite zelo radodarni, lahko tja vržete celo stekleno zajemalko.

29. Glass Rimmer

Kozarec za steklo je eden tistih izdelkov, ki se ga ne boste več ozrli nazaj, ko ga boste enkrat preizkusili. Opremljen z ločenimi pladnji, preprosto navlažite gobico in potopite kozarec v sol ali sladkor, da okrasite svoj koktajl, in voilà! Ta priročen dodatek bo navdušil ljubitelje koktajlov in jim omogočil enostavno okrasitev roba svojih kozarcev.

30. Posoda za serviranje prigrizkov

Pri pripravi, postrežbi in pitju koktajlov so prigrizki vedno pomembni. Če svojemu prijatelju, ki ljubi koktajle, oskrbite elegantne komplete skledic za serviranje oliv ali oreščkov, boste vedno hvaležni.

 

31. Tiki kozarci

Za ljubitelje koktajlov željne zabave popestrite svojo predstavitev s kompletom tiki kozarcev. Ti kozarci za koktajle so pogosto ročno izdelani iz keramike ali stekla ter so na voljo v različnih oblikah in barvah. Idealne za tropske koktajle in koktajle na osnovi ruma bodo te skodelice nedvomno poživile njihove omare in so popolne za tematske koktajl zabave.

32. Bakrene skodelice

Če družinski član ali prijatelj v vašem življenju, ki obožuje koktajle, uživa v pripravi estetsko prijetnih pijač, mu ta božič privoščite komplet rustikalnih bakrenih vrčkov. Koktajli, kot sta Moscow Mule ali Frozen Mojito, bodo videti še posebej osupljivi v teh elegantnih skodelicah.

33. Bar pladenj

A bar tray is the perfect addition to someone's at-home bar. Not only does it make serving drinks easier, it also looks sophisticated and stylish. You can’t go wrong with treating a cocktail lover to a beautiful serving tray.

 

34. Cedilo za koktajle

Cedilo za koktajl je bistveno orodje, ko gre za pripravo popolne pijače, odstranjevanje neželenega ledu in sestavin za ustvarjanje gladkega koktajla. Poškropite in si zagotovite luksuzno zlato cedilo ali profesionalni set za barmane, ki bo razveselil vsakega ljubitelja koktajlov.

 

35. Set podstavkov

Podstavki za koktajle so vedno priročno darilo za ljubitelje koktajlov, saj nihče ne mara puščati obročev na površini. Dobite lahko personalizirane podstavke, luksuzne podstavke ali tematske podstavke, ki se ujemajo s slogom in okusom domače dekoracije vašega ljubitelja koktajlov.


36. Poglobljene izkušnje s koktajli

V okrožju je na voljo na stotine edinstvenih, gledaliških barskih doživetij – vaš navdušenec nad koktajli bo razvajen! Od poglobljene izkušnje, ki se dogaja v slavnem zaporu ali saloonu na divjem zahodu, do čarobne koktajl izkušnje, ki jo je navdihnil ikonični deček čarovnik, obstajajo tematski koktajli, v katerih lahko uživajo vsi.


37. Cocktail Jigger - mešalnik za koktajle

Mešalnik za koktajle je uporabno merilno orodje za ustvarjanje popolnoma uravnoteženega koktajla in nujno za vsakega koktajl navdušenca. Izberete lahko klasičen nastavek iz nerjavečega jekla ali pa izberete nekaj drugačnega in prilagojenega. Kakor koli že, prepričani smo, da jim bo všeč!


38. Kadilec koktajlov

Kot eno najbolj neverjetnih kuhinjskih orodij, ki so na voljo, bo pištola za dimljenje s steklenim clochejem pijačam (in hrani) vdahnila naraven okus dima, ki je popoln za koktajle, kot je Old Fashioned. Je odlično darilo za amaterske miksologe, ki želijo svoje pijače dvigniti na višjo raven s profesionalnim pridihom.


39. Slamice za večkratno uporabo

Ne le, da so slamice za večkratno uporabo odlične za planet, so tudi čudovito polnilo za nogavice ali darilo Secret Santa. Od kovine do stekla v vseh barvah mavrice, ljubitelj koktajlov v vašem življenju bo užival v srebanju njihovih kreacij v okolju prijaznem slogu.

 

40. Hrastov sod

Nakup hrastovega soda za prijatelja, ljubitelja koktajlov, se morda zdi nekoliko nenavaden, vendar mu bo omogočil enostavno staranje žganih pijač in koktajlov za pijačo izvrstnega okusa. Wooden Shell je majhno podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu, ki ustvarja čudovite ročno izdelane hrastove sode, ki so popolni za zorenje viskija in izgledajo čudovito v kuhinji.

Če še vedno iščete popolno darilo, ne morete zgrešiti in oboževalcem koktajlov preprosto pošljete prilagojen izbor koktajlov, ki jih imajo najraje. Zakaj ne bi sestavili škatle svojih najljubših koktajlov? Poslani po pošti prek njihovega nabiralnika, že pripravljeni in pripravljeni za uživanje, bodo zagotovo preživeli čudovit božič!

Če želite biti ustvarjalni, medtem ko si privoščite ta božič, si oglejte 10 najboljših receptov za božične koktajle!