Nič ni tako, kot da bi uživali v prijetnem božiču v udobju svojega doma. Z vsemi zabavami, ko se pred kaminom prilegate s svojimi najljubšimi božičnimi filmi, zaradi česar je vaša hiša videti kot mini zimska čudežna dežela in se do sebe in svojih najdražjih obnašate z nekaj epskimi darili, se vedno spominjamo božič.


Toda da bi ta božič še boljši, zakaj ne bi razširili svojih koktajlnih obzorij onkraj Bucks Fizz in Sherry? Praznična sezona je pravi čas, da upognete svoje ustvarjalne mišice, osvežite svoje mešalne sposobnosti in eksperimentirate z nekaj povsem novimi recepti za koktajl na božičnem dnevu. Tu smo zbrali nekaj najboljših. Torej zažgajte svoje tumblerje in se prepričajte, da obstajajo veliko ledu v zamrzovalniku, ker bodo stvari postale praznične!

1. Apple Rum Punch

The Začinjen udar, kot že ime pove, je sadno in drzno zimsko toplejšo, ki je močno okusna in polna prazničnih začimb. Malo sadja pravi, da je "božič" zelo všeč jabolku in ko je kombinirano s subtilno začinjenim rumom, vermutjem, kalvadosom in (če ste predrzni) kanček absinta, so rezultati praznično dišeči in zelo pitljivi.

2. Poinsettia šampanjec

Obstaja več deset priljubljenih receptov za božični šampanjec, ki temeljijo izključno na starih Bucks Fizz. Vendar ta bleščeča majhna številka stvari pomeša z oranžnim likerjem, brusničnim sokom in okrasom dišečega rožmarina.

 

3. Božična Margarita

Ko gre za najbolj priljubljene recepte za božični koktajl, vaš um verjetno gre v kremne, Baileyjeve zmedene kreacije in mračno sladkobo. Ampak skromni Margarita Lahko je precej praznično, če ste pripravljeni vzeti nekaj svoboščin. A Božična margarita Uporablja tekilo kot bazo, preden doda obilice jabolčnega in ingverjevega likerja z namigom agave sirupa. To je izrazito mehiški spin na klasiki z nazdravljenim zaledjem ter ingverjem in jabolkami, ki praznične okuse prinašajo v ospredje.

4. Clementine Prosecco

Nič manj so sanjali fini ljudje na Tescu, to je eden izmed številnih receptov za božični koktajl Prosecco, ki so se v zadnjih letih pojavljali zaradi ponovnega vzpona priljubljenosti italijanskega fizza. Kot nalašč za božični dan zjutraj, ta domišljijski Bucks Fizz meša oranžne likerje in clementine Koktajl kozarec.

5. Začinjeni negroni

Ni vse v življenju biti sladko in za tiste od nas, ki cenijo malo grenkobe (v njihovih koktajlih), Negroni je popolna izbira. A Začinjeni negroni Uporablja isto osnovno predlogo klasičnega italijanskega koktajla, vendar mešanici doda nekaj dišečih prazničnih začimb. Nikoli se ne bi zajebali s sveto Trojico Gin, Vermouth in Campari, seveda pa je tisto, kar dodate na vrh, tisti, ki uveljavlja okus - klinčke, muškatni orešček in cimet. Ni več Christmassyja od tega, kajne?

6. Mistletoe Martini

Kot baza je na stotine koktajlov božičnega dne z brusničnim sokom. To je okus, ki se počuti prav tako Christmassy kot cimet in Turčija. Ta osvežujoči prevzem Martini uporablja lahek liker za starejše cvetenje, pomešan z vodko, brusničnim sokom in kančkom limone, da ustvari nekaj resnično posebnega.

7. Zimska stranska ocena

Koktajl, ustvarjen v Parizu, a populariziran v Londonu, Sidecar je arhetipski kognak koktajl. Ko v mešanico dodate nekaj prazničnih začimb, pa traja povsem novo življenje. The Zimska stranska ocena je okusna mešanica žganja, mandarinskega likerja, vermuta, cimetnega sirupa in citrusov, ki zagotovo dobijo koga v božični duh.

8. Božični Aleksander

Bi bil res božič brez steklenice Baileys? Ko gre za božične recepte za koktajle, je Baileys pogosto prva sestavina, ki jo dosežemo, in bo vsak koktajl okusil kot sladica. Prvotni Aleksander je klasičen sladicni koktajl z izrazito megleno dediščino. Prvotno narejen za praznovanje izmišljenega značaja Phoebe Snow, pijača Creme de Cacao, džin in smetana je bila zasnovana tako, da je nekaj bogatega in dekadentnega. Zakaj torej ne bi v mešanico dodali kanček Baileyja in ga dvignili v drugo zarezo? Dodajte kapljico vanilijevega ekstrakta in okras z nekaj naribanega muškatnega oreščka, da ga odložite!

 

9. Božič na Manhattnu

Začnite širiti novice! Nekaj ​​krajev kriči "Božič", kot je New York City, zakaj torej ne bi proslavili velikega jabolka z velikim odmerkom ... čokolade? The Božič na Manhattnu Koktajl je dekadentna mešanica burbona in sladkega vermuta, z mehko čokolado in mandarinskimi notami, zaradi katerih se počuti skoraj kot pihala čokoladna pomaranča. Samo en požirek in prepeljali vas bodo na drsališče v Rockefeller Center. Za najboljše rezultate pijte med gledanjem samega doma 2.

10. Eggnog

Ne, to ni šala. Obstaja razlog, zakaj Eggnog ostaja klasična in čeprav je malo naloge, da se razbije, boste kmalu opazili, da izgine, če ga pustite v hladilniku čez noč. RIDERKI, SHERRY, RUM, NUTMEG in obilo sladkorja in smetane so to najtežji od vseh božičnih koktajlov. Pravi šok je, da komaj okusite duha, zato pojdite enostavno!

11. Snow daiquiri

Sanjate o preživljanju božiča na soncu? Medtem ko vas ne moremo odpeljati do tropskega raja, vam lahko ponudimo naslednjo najboljšo stvar z našim Zimska daiquiri. Če se boste poleti in zima mešali v kozarcu s sladkimi in kislimi okusi ruma, povezane s citrusi, ananasom in prazničnim ingverjem, se boste lahko spomnili na tople, sončne plaže in se v tej sezoni v tej sezoni.

The Praznična škatla za božični koktajl NIO je popolnoma primeren za tiste, ki želijo eksperimentirati z novimi in edinstveno prazničnimi koktajli. Ta krasen paket vsebuje veliko zgoraj predstavljenih koktajlov in so pripravljeni, da jih preprosto pretresete in nalijejo po ledu.

Če praznična škatla ne plava vašega čolna, lahko vedno Zgradite škatlo, pripravljeno za pitje koktajlov sami desetine strokovno izdelanih pijač. Ali še bolje, zakaj ne bi preverili naše celotne palete Darilni kompleti za koktajle Če želite poslati najbližje in najdražje? Iskreno si ne moremo zamisliti boljše ideje za božično darilo.