14 Christmas Gifts for Employees

14 idej za popolna božična darila za zaposlene

Bliža se najlepši čas v letu, kar pomeni, da je poleg počitka ob ognju in gledanja naših najljubših prazničnih filmov čas, da začnemo razmišljati o tistih nadvse pomembnih božičnih darilih.

Čeprav so prijatelji in družina morda vaša prednostna naloga, je pomembno, da ne pozabite na svoje sodelavce in zaposlene. Ne glede na to, ali vodite ekipo 10 ali 100 članov, je pomembno pokazati, koliko vam je pomenilo njihovo trdo delo skozi leto.

Če se trudite najti popolno darilo za svoje zaposlene, ki ga ne bodo obdarovali znova, smo pripravili seznam 14 čudovitih poslovnih daril, ki vam bodo zagotovo všeč.

1. The NIO Experience Box

Za ljubitelje koktajlov naš ekskluzivna NIO Experience Box vključuje vse, kar potrebujete za uživanje v koktajlih barske kakovosti zunaj bara. Z vašo izbiro 5 koktajlov iz našega impresivnega menija, 2 po meri oblikovanima kozarcema NIO, izdelanima v Italiji, in 1 kalupom za ledene kocke, zasnovanim za ustvarjanje 4XL ledenih kock, bodo zaposleni zlahka uživali v vrhunskem koktajlu iz svojega udobja. doma med prazniki ali celo na božični zabavi v pisarni.
NIO Experience Cocktail Box


2. Darilne kartice

Čeprav se morda zdi preprosto darilo, darilna kartica ne bo nikoli zaman. Če je več vaših zaposlenih obsedenih s kavo, bo darilna kartica za njihovo najbolj obiskano kavarno prava poslastica. Ali pa, če imate v ekipi igralce, ljubitelje mode ali sladokusce, jim priskrbite darilno kartico, ki jo bodo porabili v njihovi najljubši trgovini. Na voljo imamo tudi digitalno darilno kartico NIO Cocktails, tako da si lahko vaši zaposleni privoščijo izbrano škatlo okusnih koktajlov

3. Christmas Cocktail Box

‘Tis the season to be merry '' in naš Božični komplet vključuje 6 edinstvenih koktajlov, ki vključujejo božične okuse, kot sta cimet ali ingver, ter klasične napitke, ki bodo oživeli božični čas. Od snježnega daiquirija do začinjenega Negronija ta komplet ponuja vrsto pijač, ki ustrezajo vsakemu okusu. Poleg tega bo zabavna, holografska embalaža prinesla še več presenečenja in veselja vašim zaposlenim."

4. Darilna košara

Hranilne košare so odlično božično darilo za zaposlene, saj jih bodo zaposleni vedno cenili in jih lahko vzamejo domov, da jih delijo z družino. Vključite nekatere od njihovih najljubših priboljškov, kot je določena vrsta čokolade, nekaj kanol ali tortilje čipov ter nekatere klasične praznične prigrizke, kot so panettone in steklenica vina.

5. 1832 Majani Cocktail & čokoladna bombonjera

Podarite svojim zaposlenim razkošje z našo škatlo za koktajle in čokolado Majani 1832. Kombinacija bogate italijanske temne čokolade, ki je intenzivna in obstojna v ustih, z edinstvenim, a slastnim koktajlom na osnovi ruma, ki ga je ustvaril naš mojster mešanice Patrick Pistolesi, je ta škatla popolna razvajajoča poslastica.

1832 Majani Cocktail & Chocolate Box


6. Personalizirana beležnica

Beležnice so nepogrešljiva pisarniška oprema, tudi če je vaša družba večinoma digitalna, so beležnice še vedno koristne za uporabo. In z osebnim nalaganjem zvezka z njihovimi imeni, poleg logotipa ali imena podjetja, postane še posebej edinstveno darilo. Osebno delovni zvezek bo vašim zaposlenim pokazal, da ste jih cenili in jim dali občutek pripadnosti.

7. Gin Lover Cocktails

Če iščete darilo za ljubitelja gina, so naše koktajlne škatle z ginom prava rešitev! V sodelovanju z nagrajevalnimi znamkami gina smo ustvarili izbor predpripravljenih koktajlnih darilnih kompletov, ki vključujejo edinstvene, tematske koktajle za uživanje. Lahko dodate tudi darilno sporočilo, da svojim zaposlenim pokažete, kako zelo jih cenite.

Gin Lover Cocktails


8. Personalizirana skodelica

Trajna in dolgotrajna, skodelica, ki lahko drži tako vroče kot hladne pijače, bo zelo uporabno darilo, ki ga bodo vaši zaposleni uporabljali znova in znova. Pridobite ga lahko personaliziranega v njihovih najljubših barvah, z nekaterimi nalepki njihovega najljubšega izmišljenega lika ali z njihovim imenom, kar bo tudi edinstveno zanje in veliko bolj premišljeno darilo.

9. Pisarniški voziček za pijačo

Dobro božično darilo lahko vključuje tudi nekaj, kar bi koristili vsi v pisarni, na primer voziček za pisarniške pijače. Če imate zelo družaben tim, je voziček za pisarniške pijače idealen zabavni butler in bo vaše pijače imel organizirane in pripravljene, kadar jih vaš tim potrebuje, hkrati pa bo še vedno zelo eleganten in estetsko prijeten.

10. Za ljubitelje Whiskeya

Če v pisarni poznate ljubitelja viskija, kaj je boljšega načina za dostavo nečesa, kar bodo uživali, kot z nekaj okusnimi predmešanimi viski koktajli? Naše škatle vsebujejo koktajle, pripravljene z nagrajevalnim viskijem, ki je kot nalašč za uživanje v hladnejših mesecih. Lahko tudi sestavite svojo škatlo s 3, 6 ali 9 viski koktajli, ki jih poznate po tem, da jih vaš zaposleni ljubi.

Whiskey Cocktail Lover Gift Box


11. Self-Care darilni komplet

Vsakdo si zasluži odmor in vzame si nekaj nujnega časa zase. In ni boljšega časa za samooskrbo kot prazniki. Ustvarjanje paketa za samooskrbo za vsakega člana vaše ekipe jim bo pokazalo, da vam je mar za njihovo duševno in fizično dobro počutje. Vključite izdelke, kot so kopalni izdelki, puhaste nogavice, prigrizki, vroče čaje ali mešanice napitkov, nego kože, knjigo ali DVD in druge stvari, ki jim bodo pomagale, da se sprostite in se počutite dobro.

12. Za ljubitelje ruma

Nikoli nič ne premaga osvežujočega rumovega koktajla, bodisi da gre za začinjen rum, beli rum, temni rum in vse, kar je vmes, bo vsak ljubitelj ruma navdušen nad prejemanjem škatle, polne svojih najljubših napitkov. Ker je eden od najbolj priljubljenih žganih pijač, smo prepričani, da boste v svojem timu imeli nekaj navdušencev nad rumom. Zato jim zgradite škatlo s 3, 6 ali 9 predpripravljenimi rum koktajli, da jih boste letos na božič presenetili.

Mai Tai Rum Cocktails


13. Experience Days

Experience days  - so lahko odlična izbira za darilo za zaposlene, saj jim omogočajo, da izkusijo nekaj novega in zabavnega. Obstaja veliko različnih izkušenj, ki jih lahko izberete, od kulinaričnih dogodivščin do športnih aktivnosti in wellness obveznosti.

Ena od prednosti izkušenj dni je, da so lahko prilagojeni individualnim željam vsakega zaposlenega. Poleg tega lahko izkušnje dni pomagajo zaposlenim, da se povežejo drug z drugim in gradijo ekipni duh.

Če iščete edinstveno in osebno darilo za svoje zaposlene, so izkušnje dni odlična možnost. Lahko pomagajo vašim zaposlenim, da se počutijo cenjene in spoštovane, kar lahko pozitivno vpliva na njihovo splošno zadovoljstvo z delom.

14. Dodatni prosti dnevi

Vemo, da vaši zaposleni trdo delajo, da bi zagotovili, da je vaše podjetje uspešno skozi vse leto, vendar je pomembno tudi prepoznati njihovo življenje zunaj dela. Vsakdo ceni svoj čas in želi ustvariti zdravo ravnovesje med delom in življenjem, da bi preživel čas s prijatelji, družino in počel stvari, ki jih ima rad. Podariti jim darilo v obliki dodatnih praznikov, ki jih lahko koristijo skozi vse leto, ne bo le naredilo vaših zaposlenih izredno srečnih, ampak bo tudi pokazalo, da ste skrben šef.

NIO koktajli so popolni za praznovanje konca leta s sodelavci, zaposlenimi in strankami. Pomagali smo že tisočim poslovnim strankam, da so dvignili angažiranost in uživanje v podjetju na nove ravni. Za več informacij si oglejte našo stran za poslovna darila in dogodke.

Naša nagrajena predmešani koktajli so na voljo tudi v maloprodaji, gostinstvu in pri partnerjih za dogodke, da bi pomagali izboljšati vaše dogodke.