Poznate navdušenega ljubimca džina v svojem življenju? Potem bi zagotovo cenili ta darila, povezana z GIN. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan, obletnico, če čestitamo ali samo zato, ker vemo, da bodo veseli, da bodo prejeli katero od teh 10 idej za darila.

1. Gin škatlo za koktajle

Gin navdušenci bodo navdušeni nad odpiranjem škatle za koktajle, polno svojih najljubših klasičnih džinov koktajlov in celo nove in izvirne pijače. Od Gimlets in Gin kisle za pripravo na pijačo Negronis ki so bili podeljeni magistrski medalji na nagradah Spirits Business Blind Taku Gin je dokazal, naša zbirka ima veliko izbire. Zgradite škatlo 3, 6 ali 9 okusnih koktajlov, ki jih je mogoče enostavno objaviti naravnost skozi njihovo nabiralnik. Torej, ne glede na to, ali ste daleč in ne morete priti do praznovanja ali želite prinesti čudovito darilo z lepo embalažo, ki bi jim bila v roki, bo škatla za koktajle Gin pokazala, da vas skrbi.

2. Portofino suho gin škatlo

Navdušen z okusi in občutki Portofinovih robustnih hribov, je naš mojstrski miksolog Patrick Pistolesi ustvaril štiri klasične koktajle z nio zasukom v Portofino suho gin škatla To bo očaralo čutila in vas potopilo v italijansko Dolce Vita. Z Gimlet Portofino, Caffe v Piazzi, Negroni Portofino in Bramble, ti osvežujoči in malejši koktajli ponujajo nekaj drugega, kar bo ljubitelj džinov v vašem življenju zagotovo cenil.

Portofino suho gin škatla

 

3. Gin tisk

Nič ne kriči ljubica gin tako kot uokvirjeni tisk. Kot nalašč za obešanje v kuhinji ali celo nad domačim lokalom, je Gin tisk edinstveno in sodobno darilo, ki bo v katerem koli domu videti odlično. Morda boste lahko tudi našli tisk njihovega najljubšega džina ali ga prilagodili z njihovim imenom ali smiselnim datumom, da bo še posebej poseben.

4. Gin očala

Ne morete iti narobe, če kupite gin ljubitelj kakovostnega kompleta balonskih kozarcev. Tudi če že imajo komplet, smo prepričani, da bodo hvaležni za več - še posebej pri številnih različnih slogih in barvah džina koktajl očala na voljo. Poleg tega, če radi gostijo veliko gostov, bi bil lahko izjemno uporaben nov komplet z gin steklom.

Gin steklo

 

5. Knjiga receptov za gin

Ne morejo se poimenovati ljubitelj GIN, če na svojih policah nimajo vsaj ene knjige receptov z GIN. Naj se igrajo in eksperimentirajo po vsebini svojega srca s stotimi novimi recepti za džin. Če imate srečo, bodo morda naredili tudi nekaj svojih najljubših!

6. Gin tartufi

Čokolada in džin - ali postane kaj boljši od tega? Kremna in okusna, če veste, da ima vaš ljubeč prijatelj sladkega zoba, bo prava poslastica, ki jim bo prinesla luksuzno škatlo gin tartufov.

Gin čokoladna škatla

 

7. Balzam za ustnice GIN

Zasnovan za zaščito in nego suhih ustnic z dodanim okusom in aromo osvežilnega džina in tonika bo vaš prijatelj s seboj nosil balzam za ustnice z njimi, kamor koli gredo. Čeprav je majhno darilo, ta smiselni žeton ne bo šel na odpad.

8. Gin difuzor

Dovolite jim, da se ves dan lotijo ​​sladkih aromov džina z naborom difuzorja. Ne glede na to, ali ga postavijo v dnevno sobo, kopalnico, spalnico ali hodnikom, bodo napolnjeni z lepimi spomini na svoje najljubše vrvico, kadarkoli hodijo mimo.

9. Izkušnje z džin

Če so tip osebe, ki že ima veliko predmetov, povezanih z GIN, zakaj jim ne bi dobili edinstven dan izkušenj kot nekaj, česar ne bodo nikoli pozabili. Obstaja na stotine možnosti, če se naučite ustvariti svoj džin, ogled okoli destilarne v džinu ali celo uživati ​​v popoldanskem čaju z džinom. Z lahkoto bo nekaj, kar bi lahko radi imeli vsi.

Izkušnje z džinom

 

10. Gin Bar neonski znak

Če imajo domači bar, bo popoln dodatek, če jim dobite znak Gin Bar Neon. Edgy, moderno in edinstveno, neonski znak bo pogovor o vsakem druženju. In dal bo domači bar pravi zaključek. Prepričani smo, da bo vaš prijatelj, ki ljubi Gin, negoval znak Gin Bar Neon in zagotovo bo funkcija v številnih Instagram objav!

Še vedno zaljubljen za ideje? Oglejte si naše darila za koktajle za ljubitelje džinov stran Za več navdiha.

Oglejte si našo paleto okusnih Prefiksirani koktajli na osnovi GIN Kot nalašč za uživanje sam ali s prijatelji.