Okusni že pripravljeni koktajli za poroke, poslovne zabave in druge zasebne dogodke.

Vrhunski koktajli za različne zasebne dogodke

Želite svoj zasebni dogodek dvigniti na višjo raven? No, ne iščite več, saj lahko dobavimo široko paleto koktajlov, pripravljenih za pitje, za poroke, poslovne zabave ali kot lepo zapakirana darila za zaposlene, stranke, goste in več. Od razvajajočih Espresso Martinijev, ki se vedno dobro podajo ne glede na vrsto dogodka, do klasičnih Cosmopolitansov za tiste trenutke, ki so popolni za sliko, naš meni lahko poskrbi za različne dogodke. Ponujamo tudi okusne brezalkoholne moktajle, tako da nihče ne sme zamuditi. Oglejte si naše veleprodajne, gostinske in maloprodajne dogodke, za katere lahko poskrbimo tudi s prijetnimi koktajli.
Za več informacij izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali nam pišite na info@niococktails.si
  • Poročni koktajli

    Dobavitelj vnaprej pripravljenih koktajlov za poroke z več kot 20 koktajli, med katerimi lahko izbirate, vključno z brezalkoholnimi.
  • Koktajli za poslovne dogodke

    Nagrajeni že pripravljeni koktajli za goste, v katerih lahko uživajo na poslovnih dogodkih. Preprosto pretresite, prelijte z ledom in uživajte!
  • Zasebni dogodki

    Dobavljamo lahko koktajle za različne zasebne dogodke, vključno z majhnimi in velikimi naročili, vse s kratkimi dobavnimi roki

Naj vas naš blog navdihne

Za več informacij nas kontaktirajte

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o ponudbi NIO Cocktails, vključno s prilagajanjem in kuriranjem edinstvenih koktajlov. Za skupinsko naročilo velja najmanj 10 letterbox koktajlov.