O nas

Mi smo NIO koktajli, pripravljeni za uživanje, predhodno mešani v Italiji s skrbno izbranimi žganimi pijačami in sestavinami. Ponujamo najboljše vrhunske koktajle za izkušnjo v baru ali doma.

Kjerkoli že ste - doma ali na poti - spreminjamo kulturo koktajlov, ustvarjamo nepozabne izkušnje, v katerih lahko uživa vsakdo, kjerkoli, s svojim privlačnim pakiranjem in izvirnim okusom.

Navsezadnje si zaslužite vrhunsko doživetje bara kar iz udobja svojega doma ali kjerkoli želite biti.

Vse, kar potrebujete, je prava družba in led!

Vrhunska miksologija v samo 3 korakih.

  • STRESI

    Naša čudovita embalaža je zasnovana tako, da je enostavna: enostavno jo je odpreti in obdariti z več kot 25 različnimi recepti

  • ODTRGAJ

    Zgornji desni kot je pikčast, da vam pokaže, kje ga odpreti

  • NALIJ

    V kozarec z veliko kocko ledu: dve podrobnosti za resnično vrhunsko barsko izkušnjo

MI SMO MIKSOLOGI

Naš vodilni strokovnjak miksolog je Patrick Pistolesi, lastnik Drink Konga, ki je na 16. mestu lestvice 50 najboljših barov na svetu. Že od samega začetka je želel prenesti umetnost miksologije v NIO Cocktails. Njegovo izjemno znanje in ikonični slog najdemo v vsakem koktajlu in nam omogočata ustvarjanje vrhunske kolekcije, dostopne vsem.

MI SMO PREMIUM

Uporabljamo samo vrhunske žgane pijače, ki jih proizvajajo najpomembnejše destilarne na svetu. Z njimi imamo ekskluzivno, pristno partnerstvo, ki nam omogoča ustvarjanje naših zglednih koktajlov. Ponosni smo, da blagovne znamke, ki jih uporabljamo, prikazujemo na zadnji strani naše embalaže. In kar je pomembno, naši koktajli ne vsebujejo nobenih dodatkov ali konzervansov. Vsi naši koktajli so mešani v Italiji, kar je resnično jamstvo priznane tradicije in obrtniškega znanja, znanega po vsem svetu.

MI SMO TRAJNOSTNI

Planet je bil vedno v središču naših odločitev o pakiranju izdelkov. Želeli smo, da je naša embalaža ikonična in drugačna, a tudi lahka in kompaktna, da jo je mogoče preprosto prenašati, kar ima za posledico nižje emisije. Zavezani smo tudi k uporabi embalaže, ki jo je mogoče reciklirati, samo papir s certifikatom FSC® iz odgovorno upravljanih gozdov, embalaže, ki jo je mogoče reciklirati, in smo ogljično nevtralno certificirano podjetje. Verjamemo v načela korporativne, družbene in ekološke odgovornosti. Naša dejanja, izdelki in storitve temeljijo na pristopu People-Planet-Profit.