O NIO koktajlih

Mi smo NIO koktajli, pripravljeni za uživanje, predhodno mešani v Italiji s skrbno izbranimi žganimi pijačami in sestavinami. Ponujamo najboljše vrhunske koktajle za izkušnjo v baru ali doma.

Kjerkoli že ste - doma ali na poti - spreminjamo kulturo koktajlov, ustvarjamo nepozabne izkušnje, v katerih lahko uživa vsakdo, kjerkoli, s svojim privlačnim pakiranjem in izvirnim okusom.

Navsezadnje si zaslužite vrhunsko doživetje bara kar iz udobja svojega doma ali kjerkoli želite biti.

Vse, kar potrebujete, je prava družba in led!

Kako deluje

 • 1

  Izberite svoj komplet

  Izberite velikost škatle za 3, 6 ali 9 pripravljenih koktajlov
 • 2

  Izberite svoje koktajle

  Izbirajte med več kot 20 nagrajenih koktajlov, vključno s klasičnimi in značilnimi pijačami.
 • 3

  Dostavljeno na dom

  Lepo zapakirani in zasnovani tako, da se prilegajo vašemu poštnemu nabiralniku. Stresite, natrgajte, prelijte čez led in uživajte – kadarkoli in kjer koli.

Vrhunski koktajl v le 3 korakih

 • STRESI

  Naša čudovita embalaža je zasnovana tako, da je enostavna: enostavno jo je odpreti in še lepše z njo obdariti z več kot 25 različnimi recepti

 • PRETRGAJ

  Zgornji desni kot je pikčast in perforiran, da vam pokaže, kje ga odpreti

 • NALIJ

  V kozarec z veliko kocko ledu: dve podrobnosti za resnično vrhunsko barsko izkušnjo

MI SMO MIKSOLOGI

Naš vodilni strokovnjak miksolog je Patrick Pistolesi, lastnik Drink Konga, uvrščenega na 16. mesto med 50 najboljšimi bari na svetu. Že od samega začetka je želel vnesti umetnost miksologije v NIO Cocktails. Njegovo izjemno znanje in ikonični slog se odražata v vsakem koktajlu in nam omogočata ustvarjanje vrhunske kolekcije, dostopne vsem.

MI SMO PREMIUM

Uporabljamo izključno vrhunske žgane pijače, ki jih proizvajajo najpomembnejše destilarne na svetu. Z njimi imamo ekskluzivno, pristno partnerstvo, ki nam omogoča ustvarjanje naših zglednih koktajlov. Ponosni smo, da blagovne znamke, ki jih uporabljamo, prikazujemo na zadnji strani naše embalaže. In kar je pomembno, naši koktajli ne vsebujejo nobenih dodatkov ali konzervansov. Vsi naši koktajli so mešani v Italiji, kar je resnično jamstvo priznane tradicije in obrtniškega znanja, znanega po vsem svetu.

MI SMO TRAJNOSTNI

Planet je vedno bil v središču naših odločitev glede embalaže izdelkov. Želeli smo, da je naša embalaža ikonična in drugačna, a hkrati lahka in kompaktna, da jo je mogoče preprosto prenašati, kar ima za posledico nižje emisije. Zavezani smo tudi k uporabi embalaže, ki jo je mogoče reciklirati, uporabljamo samo papir s certifikatom FSC® iz odgovorno upravljanih gozdov, embalaže, ki jo je mogoče reciklirati, in smo ogljično nevtralno certificirano podjetje. Verjamemo v načela korporativne, družbene in ekološke odgovornosti. Naša dejanja, izdelki in storitve temeljijo na pristopu People-Planet-Profit.

Izstopajte z neverjetno izkušnjo koktajlov vrhunske kakovosti.

Naša blagovna znamka vam lahko ponudi vrhunsko izkušnjo uživanja koktajlov. Ali ste spletni ali trgovinski prodajalec? Bi želeli ponuditi svet koktajlov v svojem hotelu ali restavraciji? Razmišljate o dogodku ali darilu za vaše podjetje? Pripeljite to inovativno, izvirno izkušnjo svojim strankam, gostom ali zaposlenim.

Vsak NIO koktajl je zasnoval mojster mešanja Patrick Pistolesi, lastnik bara Drink Kong v Rimu, ki se uvršča na 16. mesto med 50 najboljšimi bari na svetu.
4.7
2577 reviews
 • "...the quality is superb. Close your eyes and you could be propping up Claridge's bar."
 • "NIO Cocktails, purveyors of the most exciting mail order packages since the launch of Net-a-Porter."
 • "Finally, we can enjoy a tipple or two with friends. Order a box of NIO...and let the good times roll."
 • "Letter-box cocktails are now the latest and greatest invention... your new favourite drinks."