Miksolog

Nagrajena italijanska miksologija koktajlov

Patrick Pistolesi

Glavni miskolog NIO koktajlov, Patrick Pistolesi, je bila gonilna sila nedavne evolucije koktajl kulture in ustanovitelja Drink Kong v Rimu. Po 21 letih dela v barih je zmagal na mednarodnih tekmovanjih, se posvetoval po vsem svetu, odprl je prvi italijanski Gin Bar - in bil ambasador blagovnih znamk za znane blagovne znamke Spirit. Danes Patrick svojo umetnost uveljavlja v svoj lastni koktajl Bar Drink Kong, ki je eden najboljših koktajl barov na svetu.
Patrick še bolj trese koktajl kulturo s kakovostjo bara, pripravljenimi za uživanje koktajlov, dostavljenih prek vašega nabiralnika. Patrick je osebno kuriral recepte za koktajle NIO, pri čemer je izbral in mešal meni klasike ter tudi lastne koktajle s podpisom.

Ne glede na vaš okus je Patrick poskrbel, da obstaja možnost za vsako priložnost, od lahkega aperitiva do bogate pijače po večerji. Vsi so lepo uravnoteženi. Ročno mešano v Italiji. In delite enako brezkompromisno zavezanost finemu pitju: vrhunske kakovostne sestavine brez konzervansov. Brez dodatkov. Brez umetnih arom. In nič drugega, ki ne spada v odličen koktajl.

Zdaj lahko vsakdo uživa v pristni okusni izkušnji italijanskega koktajl bara v svojem domu. Hitro. Priročno. Brez napora. "Za paleto Nio vrhunskih koktajlov, sem želel ponoviti fino pitje okusnega okusa pravega italijanskega koktajl bara. Izbral sem najkakovostnejše žgane pijače in tekočine, ki nimajo potrebe po konzervansih, barvanju ali dodanih aromatih. Upam, da jih boste uživali - in uživajte. Pozdrav. " -Patrick Pistolesi, mojstrski miksolog