London koktajl dostava nabiralnika

Naše koktajle lahko dostavimo kamor koli v Sloveniji! Naročite škatlo s 3, 6 ali 9 koktajli ali sestavite svojo mešano škatlo za koktajle, mi pa vam jih bomo poslali na vaš dom.
Če oddate naročilo med tednom pred 12. uro, bodo vaši koktajli odposlani še isti dan, naročila po 17. uri pa so odposlana naslednji delovni dan in vam bodo varno dostavljena preko našega partnerskega kurirja v 24-48 urah.
Na dan dostave boste od kurirja prek sporočila ali e-pošte prejeli obvestilo o roku dostave, tako da boste točno vedeli, kdaj lahko pričakujete koktajle v nabiralniku.
Ne glede na to, ali se želite razvajati ali praznovati posebno priložnost, imamo impresivno paleto priljubljenih koktajlov, pripravljenih za pitje, za katere smo prepričani, da vam bodo všeč.

Kako deluje

Uživajte v naših okusnih, vnaprej pripravljenih vrhunskih koktajlih, ki jih dostavimo naravnost na vaš dom.

 • 1

  Izberi svoj komplet

  Izberite komplet 3, 6 ali 9 pripravljenih koktajlov, popolnih za uživanje - sami, s prijatelji ali kot darilo-

 • 2

  Izberite svoje koktajle

  Izbirajte med več kot 20 strokovno pripravljenimi pijačami, ki vključujejo klasične in značilne hišne koktajle, ki jih je ustvaril Patrick Pistolesi

 • 3

  Dostavljeno na dom

  Lepo zapakiran in zasnovan tako, da se prilega vašemu poštnemu nabiralniku. Stresite, natrgajte, prelijte z ledom in uživajte – kadarkoli in kjer koli.

Prepoznavni NIO koktajli

Nekateri izmed naših najbolje prodajanih koktajlov, pripravljenih za pitje, vključujejo:

Negroni
Cosmopolitan
Daiquiri
Tommyjeva Margarita
Manhattan

Če želite kar najbolje uživati v teh koktajlih, preprosto stresite , odtrgajte vogal in jih nalijte v kozarec na led. Ne bi moglo biti lažje, da si privoščite svoje najljubše koktajle doma - z NIO koktajli!

Kupi zdaj

"Embalaža je lepo oblikovana za enostavno pošiljanje ter zelo hitro in učinkovito dostavo. Odlično."
-Alison

  Prepoznavni NIO koktajli

  Za svež, dišeč in nenavaden pogled na Vodka Sour je naš glavni miksolog Patrick Pistolesi po potovanju v Sankt Peterburg združil vodko, citronsko kislino, sladkor in bezgove cvetove, da bi ustvaril naš značilni koktajl Garden of Russia. Čudovito osvežujoč, nepozaben in navdihnjen z ruskim poletnim vrtom je ta prefinjeni koktajl popolnost v kozarcu.
  Če ste razpoloženi za koktajl na osnovi gina, bo naš Gin Proved idealen za vas. Popoln za uživanje tik pred večerjo, ta koktajl združuje cvetne liste vrtnice, mandlje in pomarančo Curaçao skupaj, da ustvari osvežujoč sadni pridih Gin Sour. Ta koktajl, ustvarjen v alpski koči ob odprtem ognju, je prav tako domač na zasneženem pobočju kot na s soncem prepojeni plaži.