10 Romantic Valentine's Day Cocktails and Gift Ideas

10 Romantičnih koktajlov na dan Valentinovo in ideje za darila

Najbolj ljubljeni dan v letu se hitro približuje in če potrebujete nekaj idej, da bi se partner počutil posebno, zakaj ne bi poskusil nekaj okusnih koktajlov z večerjo?

Zaokrožili smo 10 najbolj romantičnih koktajlov, da bi poskusili ta valentinovo, ne glede na to, ali iščete nekaj sladkega ali prefinjenega, ki bi ustrezalo temi vašega večera.

 

1. Cosmopolitan

Sodobna klasika in eden najbolj elegantnih koktajlov, Cosmopolitan Ponuja nepremagljive sladke in kisle okuse, ki zagotovo ugajajo temu Valentinovem dnevu. Ta privlačen roza koktajl, ki meša vodko, Cointreau in brusnični sok, je popoln, če nameravate imeti noč, polno glamurja. Če želite narediti še dodatno bleščeče, mu lahko dodate celo pljusk šampanjca.

2. Bellini

Začnite praznovanja Valentinovega dne na najbolj klasični način z okusnim Bellinijem, postreženim v elegantni flavti. Ta koktajl je s preprosto kombinacijo breskev pire in prosecca vedno priboljšek in se bo briljantno združil z romantično večerjo. Tudi na Belliniju je na primer veliko različic, na primer lahko okus breskve nadomestite z jagodami, mangom ali malinami, če želite.

 

3. Daiquiri

Za ultra reflirajoč koktajl, ki vas bo odpeljal na romantično potovanje z belimi peski in kristalno čistimi oceani po samo enem požirku, the Daiquiri je idealno. Ta klasična, kubanska posebnost združuje beli rum, citrusi in tekoči sladkor za popolnoma uravnoteženo vrvico. Dodajte led in okrasite z rezino apna ali limoninega zasuka, da dokončate ta čudovit koktajl in resnično navdušite vaš zmenek.

 

4. Čokoladni martini

Valentinovo in čokolada gresta z roko v roki, tako da se zdi prav, da se tako in partnerju zdravite do popustljivega čokoladnega martinija. Ta gladka in kremna pijača je kot naleta po večerji mešanica stopljene čokolade, čokoladnega sirupa, irskega kremnega likerja, vodke in ledu in bo navdušila vaše okusne.

 

5. Negroni


Pozdravljena kot Kralj italijanskih koktajlov Campari, Negroni je grenka pijača, ki spakira udarec in je najbolje uživati ​​pred večerjo, da bi apetit zaživeli. Združevanje enakih delov džina, vermuta, kampari in grenčice, ikonična Negroni je idealno, če iščete prefinjen koktajl, s katerim boste uživali v praznovanju vašega Valentinovega dne.

6. Bramble

Za okusno sadno izdelavo, ki spominja na tople, sončne dni, da uživate s partnerjem na dan Valentinovo, poskusite sodobni klasični Bramble. S preprostim mešanico džina, črnega likerja, limoninega soka in sladkornega sirupa je ta sladek in osvežujoč koktajl zagotovo navdušen.

 

7. Gimlet

Idealno za srkanje med globokim pogovorom s svojo ljubljeno osebo, klasiko Gimlet je zdržal preizkus časa s svojim nepogrešljivim okusom. Ta preprost, a čudovito uravnotežen koktajl, ki združuje džin, apno in kanček vode, ponuja presenetljiv oster brc, ki je kot nalašč za tiste, ki uživajo v kisli pijači.

 

8. Strawberry Mimosa

Kakšen boljši način za začetek Valentinovega dne kot z mehno sladko jagodno mimozo? Zbudite partnerja do zajtrka v postelji in jim postrezite ta okusen koktajl, ki jim bo zagotovo nasmehnil obraz. Mešanje jagod, pomarančni sok, šampanjec in ščepec sladkorja, je ta čudovit roza koktajl hiter in enostaven za izdelavo in kot nalašč za razkazovanje na svojem Instagram viru.

 

9. Staromodno

Kot eden najbolj priljubljenih klasičnih koktajlov na svetu, nič ne premaga Staromodno. Vsak navdušenec nad viskijem se bo veselil, če jim postrežete to okusno pijačo pred večerjo ali po njej. Ta temen in okusen koktajl bo združil burbon viski Bulleit Bourbon s kančkom aromatičnih in oranžnih grenčic in sladkorja, ki bo pomagal pri nastavitvi razpoloženja in zvečer dodal kanček razreda in prefinjenosti.

 

10. Martini Passic Fruit

Sadno in ikonično, če še nikoli niste preizkusili okusnega martinija pasivnega sadja, potem pogrešate! Ta koktajl, ki se združuje z vanilijevo vodko, prosecco, limetin sok in sladkorni sirup, je kot nalašč za romantično valentinovo večerjo. Za dodaten poseben dotik okrasite s pol pasijonke na vrhu.

 

Valentinovo ideje za darila

Potrebujete nekaj idej za darila za ljubitelja koktajlov v vašem življenju? Imamo vrsto neverjetnih Valentinovo darilni kompleti za koktajl Letos prinesti malo romantike na vrata.

 

  • Razglednice iz škatle za koktajl v Benetkah -s 4 koktajli z omejeno izdajo, ki jih je navdihnil romantično Mesto Benetke, naše razglednice iz Box Cocktail Box vas bodo popeljale na virtualno turnejo po mestu in vas med srkanjem potopile v beneško kulturo.

  • 1832 Koktajl škatla Majani - Kot nalašč za vse oboževalce čokolade, škatlo za koktajle Majani iz leta 1832Vključuje 2 palice izjemnega Scorza Grezza in 2 naših ekskluzivnih koktajlov iz leta 1832, ki jih je ustvaril naš mojster miksolog kot The Popoln partner za Scorza Grezza.

  • Singleton Plus dve škatli -s 4 neverjetnimi, pripravljenimi za 12-letnico Koktajli viskija, ta škatla je odlično darilo, če doma načrtujete prijetno noč doma.

  • Aperitivo v luksuzni škatli Terrazza - Uživajte v penečem vzdušju v domu z Aperitivo v luksuzni škatli Terrazza, v kateri je čudovita italijanska sveča na osnovi citrusov s strani Acqua di Parma in dva naša najbolj prodajana koktajla.

 

Za več idej si oglejte naš darilni vodnik, napolnjen z 40 sedanjih idej za ljubitelje koktajlov.