Medtem Koktajli Aperitivo so zasnovani tako, da spodbudijo apetit pred obrokom, druge koktajle pa je treba uživati ​​kot sladica. Bogati, privoščeni in okusni, sladicni koktajli se lahko gibljejo od čokolade do aromatizirane kave in so vrhunska poslastica.


Če imate sladko zob, potem nedvomno poskusite nekaj bujnih koktajlov sladice, in tukaj smo zaokrožili 7 naših najljubših, ki jih lahko dodate v vaš repertoar v katerega Postrezite na naslednji večerji Ali pa si privoščite po dolgem dnevu.


1. Espresso Martini

Najljubši med mnogimi - zlasti v Veliki Britaniji, ikonični Espresso Martini je ohlajen koktajl z okusom kave, ki je običajno narejen z vodko, kavnim likeurjem in espressom za bogat, robusten in temeljito okusen koktajl. Za tiste, ki želijo nekaj slajšega, jih je tudi nekaj različne različice espresso martini, na primer čokoladna ali slana karamelna espresso martini, nekateri pa se celo odločijo, da bodo vodko zamenjali za rum za intenzivnejšo pijačo.

 

2. bela ruska


Kremno in okusno, Beli Rus je klasičen sladit koktajl, ki ga mnogi ljubijo že več kot 60 let. Izhaja iz črnega ruskega koktajla, ko se je nekdo odločil, da bo za bolj dekadentno pijačo vključil težko smetano, ta koktajl združuje vodko, kavni likeur (tradicionalno kahlúa) in smetano in ga pogosto postrežemo z ledom v a Steklo z nizko žogo

3. rjavo zlato


Naš podpis, na osnovi viskija Rjavi zlato koktajl Ustvaril ga je naš miksolog Patrick Pistolesi, ki je bil navdihnjen, potem ko je večer preživel na sredozemski plaži in želel za vedno v koktajlu za vedno ujeti trenutek. Toplo, bogato in tolažilno, rjavo zlato združuje burbon, vaniljev liker, kavni liker, citrusi in tekoči sladkor za gladek, sladki, a intenziven koktajl, ki je v veselje za vsa čutila.

4. Grasshopper


Če imate nekaj malo edinstvenega in privlačnega, da lahko objavite na svoji Instagram krmi, je idealen bogat, kremast in živahni zeleni konjeni koktajl. Ta sodobni klasični koktajl združuje enake količine belega crème de cacao, zelene crème de menthe in težke smetane, za debel in sladki koktajl z metino čokolasko.

 

​​

5. Gimlet


S klasično mešanico džina in apna Gimlet je ultra refrezijski koktajl, ki je resnično prestal preizkus časa. Ustvaril ga je kirurg Admiral Sir Thomas Gimlette iz kraljeve mornarice v 1800 -ih, dodal je apno svojim mornarjem Daily Gin, da je na dolgih oceanskih potovanjih ostal v zalivu. Razvrščen kot eden od Najbolj priljubljeni klasični koktajli na svetu, Ne morete se zmotiti s postrežbo Gimleta po večerji za kul, trpko in aromatično pijačo z čudovito ostrim brcanjem.



6. limonina kapljica martini


Kot eden najlažjih koktajlov, ki ga lahko naredite, se limonski kapljica Martini vedno dobro spusti. Zaradi osvežujoče sladkega in kislega okusa je popolna pijača za uživanje po težkem obroku. Martini iz 70. let prejšnjega stoletja je bil odtlej izjemno priljubljen in združuje samo tri sestavine: vodka, limonin sok in preprost sirup.

 

7. MudSlide


Mlata z ustjem je eden najslajših sladicnih koktajlov naokoli. Ta koktajl ima dva, zelo priljubljena načina za izdelavo, bodisi klasičen ali zamrznjen način. Klasična blata združuje vodko, kavni likeur, irsko smetano in težko smetano, ki se nato pretrese in namoči v koktajl kozarec in okrašen z obrito čokolado. Zamrznjena različica vključuje vaniljev sladoled in led ob originalnih sestavinah in se meša, dokler se ne gladka in vliva v kozarec, okrašen s čokoladnim sirupom.

 


 

Za vrhunsko razvajanje koktajla za sladico si oglejte našo omejeno izdajo Adriatico amaretto koktajl škatla, ki vsebuje štiri čudovito gladke koktajle, ki segajo od polnosti, cimetovega začinjenega italijanskega izdelanega amaretta do občutljivih kremnih vanilije in aromatičnih citrusov. Amaretto je tako, kot še nikoli niste okusili.


Če iščete malo sladke poslastice, naša ponudba Prefiksirani sladki koktajli bo zagotovo prišel na mesto.