Garden Cocktails

7 osvežilnih koktajlov za poletni vrt, ki jih lahko poskusite

Pred nami so sončni dnevi in toplejše vreme, kar pomeni, da boste zagotovo več časa preživeli na vrtu. Od sprostitve ob dobri knjigi do zabave prijateljev z žarom – za dobrodošlico v poletnih mesecih boste potrebovali okusne in osvežilne koktajle.


Če letos iščete nekaj bolj unikatnega in ste znani po tem, da imate zelenega palca, boste zagotovo našli najboljše sestavine za poletne koktajle na svojem vrtu! Sadje, zelenjava, zelišča in rože lahko vašemu najljubšemu napitku dodajo nekaj posebnega.


Nadaljujte z branjem in odkrijte naših 7 najboljših koktajlov za poletni vrt, ki jih lahko poskusite letos.

1. Novi Old Fashioned

Klasični koktajl Old Fashioned po vsem svetu slovi po svojih močnih, temnih in uravnoteženih okusih. Ampak, če želite to ikonično pijačo poleti popestriti ob naslednjem srečanju, koktajl New Old Fashioned pomarančno grenčico zamenja za sladke breskve in robide, ki jih lahko utrgate naravnost z vrta. Ta pijača je idealna za toplejše vreme, enostavna za pripravo in resnično prijetna kombinacija.

New Old Fashioned


2. Gin Proved

Naš prepoznavni koktajl Gin Proved ponuja čudovito pikantno-sladek okus v kombinaciji z estetsko prijetnim lila odtenkom, ki si to poletje zasluži, da ga poškropite po svojih Instagram virih. Popolnoma odišavljen ta koktajl ima pametno kombinacijo gina, Bols Parfait Amour likerja, ki je aromatiziran s cvetnimi lističi in vaniljo, organsko citronsko kislino in tekočim sladkorjem. 

3. Raspberry Mojito

Medtem ko je sveži Mint Mojito najboljša poletna pijača in ga lahko preprosto stepete z nekaj mete z vašega vrta, če ga želite dvigniti na višjo raven, predlagamo, da mešanici dodate nekaj malin za slajši in sadnejši okus. . Zmešajte maline z limeto, meto, belim rumom, gazirano vodo in ščepcem sladkorja za poživljajočo pijačo – popolno za poletne zabave.

Raspberry Mojito


4. Lilac Lemon Drop Martini

Različica priljubljenega Lemon Drop Martinija, Lilac Lemon Drop Martini, v pijačo vnese svetel, cvetlični okus skupaj s čudovito vijolično barvo. Ta koktajl s svojo sladko dišavo in rahlo trpkimi notami združuje vodko, sveže iztisnjen limonin sok, lila preprost sirup in limonin pridih za okras in vas bo v trenutku spodbudil k pomisli na pomladne in poletne travnike.

5. Bloody Mary

Bloody Mary je prava ikona mešanja in združuje širok nabor sestavin, od katerih jih večino najdete na svojem vrtu, da dosežete bogat, pikanten okus. Klasični recept vključuje vodko, paradižnikov sok, limonin sok, Worcestershire omako, tabasko, sol zelene, črni poper in palčke zelene. Naša lastna različica, Ghost of Mary Tudor, prinaša intenzivno začimbo, toploto in okus v samo enem očarljivem požirku.

Bloody Mary Cocktail


6. The Great Pumpkin

Za tiste, ki pogrešate tolažilne okuse jeseni ali če prirejate zadnjo poletno zabavo pred prihodom jeseni, je koktajl The Great Pumpkin bogatega okusa in arom. Skrbno pripravljen ta koktajl vsebuje bučno pivo ali viski z bučo, če želite nekaj bolj pikantnega, ingverjev liker, limonin sok, javorjev sirup in mleti cimet za okras.

7. Rhubarb and Rosemary Daiquiri

Poletni pridih vsem priljubljenega Daiquirija, Daiquirija z rabarbaro in rožmarinom, je zabaven, svež in fantastičen. Z mešanico belega ruma, rabarbarinega soka (ki ga lahko z nekaj truda sveže iztisnete), rožmarinovega sirupa, limoninega soka in sveže vejice rožmarina ali rezine grenivke za okras bo ta sladki koktajl zlahka navdušil vse goste.

Rhubarb and Rosemary Daiquiri


Iščete bolj zabavne koktajle? Oglejte si naš blog o naših najljubših barvitih koktajlih.


Prepričajte se, da raziščete tudi naše darilne komplete za pripravljene koktajle z ekskluzivnimi škatlami z ginom, viskijem, rumom, tekilo in italijanskimi likerji.