Valentinovo se hitro približuje in če želite za partnerja iti dodatno kilometrino ali navdušiti tega posebnega, je načrtovanje noči romantičnih rdečih koktajlov z večerjo zagotovo uspelo.

Vsaka posebna priložnost je boljša s tematskim koktajlom. In ne glede na to, ali iščete nekaj, sladko, grenko ali trpko, smo za Valentinovo zaokrožili 10 najboljših receptov za rdeče koktajle. Vključili smo celo nekaj rdečih mocktails, za tiste, ki bi raje brezalkoholni pijača.

1. Cosmopolitan

Bledo rdeča v barvi in ​​znana po tem, da je koktajl po izbiri za glamurozno, moderno klasiko Cosmopolitan je neustavljivo sladek z namigom na kislost, ki je neverjetno bolj. Mešanje vodke, Cointreau in brusničnega soka je preprosta, a okusna in privlačna kombinacija. Če ga želite popeljati na naslednjo raven, zakaj ne bi dodali kapalnice šampanjca, da bi bil še bolj nepozaben?

Kozmopolitanski koktajl

2. Strawberry Margarita

Če ste ljubitelj trh in trdoživih okusov margarite, potem zagotovimo, da boste imeli radi živahno rdečo barvo in sladke jagodičje okuse jagodne margarite. Kombiniranje jagod, tekila, trojni sec ali cointreau, limetin sok in nektar agave, vse sestavine vržemo v mešalnik in se zlijemo do gladkega. V a lahko celo dodate peščico zamrznjenih jagod že pripravljena margarita Za brezhoden način, da dobite odlično pijačo!

3. Negroni

Nič ne premaga ikoničnega grenkega okusa Negroni. An Italijanska poletna sponka, ta koktajl nabira udarec in je kot nalašč za postrežbo tik pred čudovito domačo večerjo. Če združimo enake dele džina, vermuta, Campari in grenčice, je skoraj nemogoče narobe razumeti, njegova živahna rdeča barva pa je videti.

Negroni koktajl

4. Ruby Red-Tini

Ruby-rdeči-tini je zasuk klasike, ki je sladka in citrusi in podobna po okusu kot kozmopolit. Ponuja svetlo rdeč odtenek, ki bo moral doseči faktor WOW, in tudi ga je enostavno narediti. Kaj ne mara? Če dodamo sok rubin grenivke, limetin sok, grenadin in džin, se sestavino dobro pretresite in se obremenjujte v kozarce za martini. Nato dodajte zasuk apna za garniranje. Kozarec lahko obložite tudi z roza sladkorjem, da je videti še lepši.

5. Boulevardier

Bogata, topla in prefinjena, temno rdeča Boulevardier koktajl se popiva tako z okusom kot z barvo in je temnejši prevzeti klasični negroni zahvaljujoč svoji bazi viskija. To je idealen koktajl za drzno in pustolovsko po srcu. Če združuje burbon, ne pa džin kot Negroni, z vermutskim, Camparijem in grenčici, je ta koktajl odličen za postrežbo pred obrokom ali jemati s krožnikom dimljene šunke in sira.

Boulevardier

6. Rdeča sangrija

Sadno kozarec rdeče sangrije se vedno dobro spusti. Popolno ravnovesje suhega in sladkega, klasičnega španskega koktajla je krepko, aromatično in zabavno. Čeprav bi lahko trajalo malo več truda kot drugi koktajli, obljubimo, da se bo splačalo. Klasična sangrija ima običajno sadje, kot so pomaranče, limone in zelena jabolka, ki so namočena v rdečem vinu, žganju in oranžnem likerju. Dodajte kanček sladkorja in nekaj peneče vode, nato pa nekaj ur hladite, da se okusi lahko razvijejo pred serviranjem.

7. Manhattan

Čeprav Manhattan koktajl je bolj jantar-rdeča in ne prava rdeča, verjamemo, da si ta temen in hudomušni koktajl bolj kot zasluži svoje mesto na seznamu koktajlov na našem Valentinovem. S preprosto mešanico viskija, vermuta in grenčic ustvarja popolnoma uravnoteženo sladko in zadimljeno pijačo, ki je izjemno bogata z okusom. Manhattan je idealen za srkanje ob ognju, ko se po večerji pogovarjate po večerji, zrak prefinjenosti in razreda, ki ga obdaja.

Manhattan koktajl

8. Strawberry Daiquiri

Strawberry Daiquiri je ikonična pijača in trden oboževalec. V toplejših mesecih je izjemno priljubljen, vendar bo prava poslastica tudi za Valentinovo. S svojim bujnim sadnim okusom in svetlo barvo ste vi in ​​vaš partner zagotovo navdušeni. Zmešane zamrznjene jagode z limetinim sokom, preprostim sirupom, belim rumom, ledom in kančkom soli boste kmalu razumeli, zakaj je ta sladka in trpka konica tako dobro ljubljena. Želite nekaj še lažje? Potem preprosto dodajte nekaj zamrznjenih jagod pripravljeni daiquiri Za popolno mešanico!

Brezalkoholni recepti za rdeče koktajle

Če želite nekaj okusnih rdečih tematik, ki jih lahko razveselite, imamo samo stvar.

1. Deviški grenčici

Naša nagrajena predvidevana Deviški grenčici Mocktail Ponuja isto globino, arome in okuse klasičnega Negrona, vendar brez alkohola. Kot nalašč za pitje kot aperitiv brez alkohola, ima ta mocktail čudovito začinjene note, ki ponujajo pravi udarec. Ta sadna mešanica je zasnovana tako, da je zasnovana tako, da se uživa v uživanju brezalkoholnih žganih pijač s grenčici, limoninim sokom in naravnimi aromi.

2. Citrusi z limonino travo

Za nekaj osvežujočega, dišečega in nekoliko drugačnega Citrusi limonske trave je odgovor. Ta koktajl s svojo bledo rdečo barvo je znan po sladkem vonju po citrusih in živahnem okusu limone. Zmešanje aromatične mešanice brezalkoholnih žganih pijač z granadinom za dodatno dodano sladkobo, bo ta mocktail odpeljal vas in vaš zmenek v tropskem raju.

Brezalkoholni mocktails

 

Oglejte si naše povsem novo Valentinovo darilni kompleti za koktajl in svežnji, ki bodo nedvomno naredili vaš posebni, da se nekdo zasuka.

Iščete več idej in navdiha za koktajle? Preberite naš vrh 10 najbolj romantičnih valentinovih koktajlov