masked girls in a bar with drinks in hand

Kako gostiti zabavo za noč čarovnic za odrasle – ideje za koktajle, igre in hrano


Vabila in dekoracija

Za vsako zabavo želite svojim gostom takoj sporočiti, kaj lahko pričakujejo. Pošiljanje vabil daje ton in jim daje ključne informacije. Ali bodo morali nositi kostum? Ali bo obstajala posebna srhljiva tema - ali so dovoljena vsa bitja? Tako zgodnje komuniciranje poskrbi, da so vsi na isti strani in pomaga ljudi navdušiti za veliko noč. Vabila lahko natisnete doma ali v trgovini in jih pošljete po pošti, jih pošljete po e-pošti ali jih delite prek družbenih medijev.

Za vaše okraske bodite drzni. Postavite prizorišče svoje zabave z rekviziti in privlačnimi visečimi okraski. Gostovanje s proračunom? Ni nujno, da boste porabili denar za dovršen dekor. Bodite spretni s kartonom in naredite oblike duhov, izrežite podloge za smeti v pajkove noge ali preprosto izrezljajte srhljive obraze v buče!

Halloween koktajli

Vsaka zabava za odrasle za noč čarovnic potrebuje ubijalske koktajle in koktajle, da popestrijo praznovanje – zaupajte nam. Ne samo, da potrebujete grozljive pijače, ki odražajo temo, ampak glede na to, kako zaposleni boste z organizacijo in gostovanjem, bi morali biti na meniju tudi preprosti koktajli za noč čarovnic. Tu so naši najboljši trije:

Bloody Mary

To je nesmiselno. Ta klasični koktajl, ki je že dobil ustrezno ime, prihaja z grozljivo zgodovino (resno, poglejte!) in je temno škrlatno rdeč. Obstaja veliko različic tega koktajla, vključno z našim lastnim receptom za Bloody Mary, ki je opremljen z vrsto možnosti okrasa, ki bodo zagotovo navdušile goste.

Naš predhodno mešani koktajl Ghost of Mary Tudor je prozoren pridih Bloody Mary. Ustvaril ga je naš mojster miksolog Patrick Pistolesi in je bogat s paradižniki, vodko Ketel One in kančkom začimb. Vse, kar morate storiti, je, da stresete rokav, stisnete in odtrgate vogal ter prelijete čez led – hitro, preprosto in okusno.

Red Sangria

Še ena krvavo rdeča pijača, ta španski koktajl je popolno ravnovesje suhega in sladkega. Drzen, okusen in zabaven za pripravo bo morda zahteval malo več truda kot drugi koktajli, a obljubljamo, da se bo splačalo. Klasična Sangria običajno vsebuje sadje, kot so pomaranče, limone in zelena jabolka, namočena v rdečem vinu, žganju in pomarančnem likerju. Dodajte kanček sladkorja in gazirano vodo, nato pa za nekaj ur postavite v hladilnik, da se okusi razvijejo, preden postrežete.

Kuhani jabolčni sok

Ta pijača je brezalkoholna alternativa kuhanemu vinu, narejena iz jabolčnega soka, trakov pomarančne lupine, cimeta, nageljnovih žbic in medu. Idealno za vse goste, ki se pripeljejo na vašo zabavo, kot tudi za vse, ki obožujete jesenske okuse!

To je le nekaj predlogov, obstaja pa še veliko več koktajlov, ki jim lahko dodate zavit pridih. Poleg tega je veliko zabave, ko si omislite neumna imena koktajlov za noč čarovnic, da ohranite temo. Ne pozabite vključiti serviet za koktajle kot del svoje trgovine z dekoracijo in ne pozabite, da boste potrebovali veliko ledu, da bodo vaši koktajli lepo ohlajeni. Pred velikim dnem si lahko preberete o najboljših vrstah ledu za koktajle. Priporočamo, da vzamete sferični pladenj za led in razmislite tudi o pripravi napitkov s suhim ledom za noč čarovnic – ta vrsta ledu ustvari edinstven, grozljiv učinek dima.

Hrana na temo noči čarovnic 

Ko prirejate zabavo za noč čarovnic, je pomembno, da je vaš gost dobro nahranjen. Obrnite se na nekaj priljubljenih zabav, da resnično izstopate. Izbrali smo predjedi, glavne jedi in sladice, ki bodo zagotovo navdušile množice.

Bučni tortilja čips

Ta sploh ne vzame časa, da bi ga pripravil. Z modelčkom za piškote v obliki buče oblikujte tortilje iz moke. Postavite jih v pečico in pripravljeni ste. Postrezite z različnimi omakami, kot so humus, salsa in kisla smetana – kar vam je všeč.

Zelena pokovka 

Kdo ne mara pokovke? Nekaj naribajte in nato zmešajte z belo čokolado, ki ste jo obarvali zeleno z jedilno barvo. Pustite, da zmes sedi na pergamentnem papirju. Postrezite ga v skledi ali kupite majhno posodo kotla, da bo videti kot čarovniški zvarek.

 

Očesna zrkla

Vzemite listnato pecivo s sirom in dodajte rezine kumare, olive in vijuge pikantne srirače za privlačno poslastico za noč čarovnic.

S krvjo poškropljen Cheesecake

Vzemite to priljubljeno sladico in pokličite dramo. Specite ali kupite gladek in kremast cheesecake iz bele čokolade. Vrh obilno zaledite s tubo rdeče glazure v gelu ali ustvarite svojo glazuro z mešanico vode, oluščenih jagod in sladkorja. Niste oboževalec sirove torte? Namesto tega poskusite rdeče žametno torto. Razmislite o kombinaciji z belim ruskim - klasičnim desertnim koktajlom.

Zabavne igre za noč čarovnic za odrasle

Eden naših najboljših nasvetov o tem, kako organizirati zabavo za noč čarovnic, je, da vsi pripravite pogovor in ohranite energijo z igrami za odrasle. Izbirate lahko med široko paleto, ki bo zabavala goste in služila kot ledolomilec. Oglejte si naše najboljše izbire:

Skrivnost umora

Spremenite svojo dnevno sobo za prizorišče zločina in prenesite svoje goste v enoto za noč čarovnic. Vsak od vas bo postal lik v zgodbi in na vas je, da določite, kateri lik je morilec. Na spletu lahko najdete brezplačne scenarije za skrivnostne umorne igre, ki vsebujejo navodila o likih in igranju.

Halloween Feel Box

Razvajajte svoje goste s to praktično igro za zabavo za noč čarovnic. Napolnite škatle, polne predmetov, ki so hladni, sluzasti ali drugače neprijetni na dotik, kot so kuhani špageti in olupljeno grozdje. Izmenično vtikajte roke v škatle in poskusite uganiti, kateri predmeti so. Ni za tiste s slabim srcem!

Pivski pong Eyeball

Če želite povečati vznemirjenje z igro pitja za noč čarovnic, se odločite za klasično zabavo. Veljajo ista pravila beerponga; preprosto zamenjajte žogice za ping pong z očesnimi jabolki, kupljenimi v trgovini, in začnite vaditi svoje veščine metanja. Če so koktajli bolj vaša stvar, lahko zamenjate pivo za nekoliko bolj domiselno različico igre.

Halloween Party Boxes

Povabite svoje goste domov z zadnjo poslastico, da si zapomnite noč, tako da pripravite zabave. Darilne vrečke priljubljenih koktajlov NIO, da si lahko gostje popestrijo večer v udobju svojega doma. Dodate lahko tudi izbor bonbonov za uganke, bučno začinjene piškote in srhljive obeske za ključe, da zaokrožite svojo škatlo za zabave.


Upoštevanje teh priročnih nasvetov za gostovanje pomeni, da je vse, kar je ostalo, to, da si izmislite osupljiv kostum za noč čarovnic, vreden kraljice krika ali kralja – verjamemo vame!

Če imate radi gostovanje in želite še en način, da letos preživite čas s prijatelji in družino, si oglejte naš vodnik Kako gostiti božično večerjo.