4 of the Best Gins for Premium Gin-Based Cocktails

4 najboljših džinov za koktajle na osnovi vrhunskih ginov

2020 je res leto za ljubitelje džinov! Kot najljubši duh Združenega kraljestva je Gin ena najbolj vsestranskih alkoholnih pijač, ki bo vedno dobro delovala v koktajlih in še naprej raste v priljubljenosti.

Z več kot 350 destilarnimi v Veliki Britaniji veliko blagovnih znamk eksperimentira z različnimi okusi in kombinacijami. V NIO smo ogromni navdušenci nad ginom in za naše koktajle uporabljamo samo najboljše džin.

Tu je seznam naših štirih najljubših džinov za koktajle na osnovi vrhunskih ginov!

1. Tanqueray Gin

Tanqueray Gin je sprva v Londonu leta 1830 destiliral Charles Tanqueray, zdaj je eden najbolj nagrajenih Gins na svetu in z dobrim razlogom! Medtem ko je njegov natančen recept še vedno skrivnost, vemo, da je narejen iz 4 sestavin, Juniperja, koriandra, Angelice Root in Liquorice za popolnoma uravnoteženo mešanico. Ta klasični londonski suh džin je idealen za uporabo v številnih koktajlih. Pravzaprav smo tako velik oboževalec tega džina, da ga uporabljamo v skoraj vseh naših koktajlih na osnovi džina, ki vključujejo:

  • The Grki Negroni ki združuje Tanqueray Gin, Cocchi Storico Vermouth, Campari in Angostura Aromatic Bitters.
  • The Klasična gin kisla ki meša Tanqueray Gin, organsko citronsko kislino in toschi tekoči sladkor za popolno ravnovesje.
  • Naše Podpis Gin je dokazal ki meša Tanqueray Gin, pospeši parfait amour likerja, organsko citronsko kislino, toschi tekoči sladkor za edinstveno prevzem klasike.
  • The ikonični gimlet Kar je preprosta mešanica Tanqueray džina in najlepšega klica prisrčnega apna za hladen, trmast okus, ki ga ni mogoče premagati.

Želite raziskati koktajle, narejene s Tanqueray? Kurirali smo čudovito 6-škatlo, ki vključuje 2 našega odličnega okusnega Negronisa, dve podpisni džin, ki sta se dokazali pijače ter naša gimlet in džin (vse z najvišjimi ocenami naših strank)

39,00 £ - brezplačna dostava

Dodaj v voziček


 

2. Plymouth Gin

Plymouth Gin je eden najbolj znanih džinov naokoli in ima za seboj dolgo, očarljivo zgodovino. Najprej so ga destilirali v destilarni Black Friars, ki je zdaj najstarejša delovna destilarna v Angliji, leta 1793. Narejena z visoko koncentracijo koreninskih sestavin Ta džin ima zelo zemeljski okus, ki je za razliko od londonskega suhega džina. Bogati in gladki Plymouth Gin je z leti osvojil številne nagrade in je priljubljen duh, ki ga je treba uporabiti v koktajlih, kot so:

  • Klasični suh džin, ki običajno vključuje Plymouth Gin, Vermouth in Orange Grenters. Zanimivo je, da ko je leta 1896 nastal suhi martini, je recept določil Plymouth Gin.
  • Zabaven roza koktajl Gin združuje samo Plymouth Gin in Angostura Bitters skupaj, da ustvari pijačo, ki je kot nalašč za večerje.
  • Prefinjen francoski 75, ki meša Plymouth Gin, šampanjec, limonin sok in sladkor za sladko popuščanje.
  • Sadni džin in sok, o katerem raper Snoop Dogg je celo napisal pesem, preprosto meša Plymouth Gin in oranžni, grenivki ali limetin sok.

3. Hendricks Gin

Hendricks je verjetno najbolj znana blagovna znamka Gin zunaj. Če ste nov v svetu džina, potem ne morete iti narobe s steklenico Hendricks. Hendricks, ki je bil proizveden na Škotskem leta 1999 v destilarni Girvan, ima nenavaden okus, ki meša vrtnico in kumare skupaj z 11 drugimi botaniki, ta džin je ultra refrening in najljubši od mnogih. Nekateri koktajli, ki jih je najbolje uporabiti Hendricks Gin, so:

  • Klasični džin in tonik, ki preprosto uporablja Hendricks džin in tonično vodo za osvežilni koktajl, ki je kot nalašč za poletje.
  • Čudovit hladilnik kumare meša Hendricks Gin, limetin sok, kumare in tonično vodo za čudovito lahek poletni koktajl.
  • Raspberry Rose Royale, ki je okusen sadni koktajl, ki meša Hendricks gin, maline, sladkor in je dopolnjen s šampanjcem.
  • Chelsea Rose je sladka kombinacija Hendricks Gin, Elderflower likerja, jabolčnega soka in malina, ki se zelo enostavno spusti.

4. Sipsmith Gin

Krepka in zapletena, Sipsmith je klasičen džin, ki vsebuje približno deset botanikov z Juniper kot glavno telo z namigi pomaranče in limone. Sipsmith, ustanovljen leta 2009, je hitro postal velik uspeh s svojim bogatim, gladkim džinom in pomagal utrgati pot do trenutnega gin booma. Nekateri koktajli, za katere je Sipmith Gin kot nalašč za:

  • Ledeno hladen londonski suh džin spritz združuje sipsmith džin, limonin sok, prosecco in sladkorni sirup za gahljivo in osvežujočo poletno pijačo.
  • Prizatežna razgibana, ki meša sipmith džin, limonin sok, sladkorni sirup, crème de mûre in zdrobljen led.
  • Topel in tolažilni vroči džin in tonik preprosto združujeta sipmith džin in vročo tonično vodo in je kot nalašč za tiste hladne, prijetne noči.
  • Sladki Martinez meša Sipmith Gin, Vermouth, Maraschino liker in grenčice.

Poglej 10 najbolj priljubljenih klasičnih koktajlov na svetu To nikoli ne bo šlo iz stila!

Gostite poletno zabavo? Ali želite uživati ​​v čudovito hladnem koktajlu na soncu? Odkrijte 8 najbolj osvežujočih koktajlov.