Kot favorit med starimi in mladimi je viski glavni duh vsakega bara, ki nikoli ne bo šla iz stila. Kot nalašč za uporabo v koktajlih ali pitje čistega, obstaja na tisoče načinov, kako uživati ​​v viskiju. S svojo bogato zgodovino in neskončnimi sortami ni čudno, zakaj je toliko superfanov viskija.

Ko gre za iskanje odličnega darila za ljubitelja viskija v vašem življenju, razumemo, da je lahko malo zastrašujoče - še posebej, če tudi sami niste strokovnjak za viski. Ampak, tu smo, da pomagamo in kuriramo seznam najboljših 10 daril, ki jih bo negoval kateri koli navdušenec nad viskijem.

1. Škatla za koktajl viskija

Naše Škatla za koktajl viskija je napolnjen s 6 okusnimi, klasičnimi koktajli na osnovi viskija, ki jih bodo cenili vsi in vsi ljubitelji viskija. Ne glede na to, ali so začinjeni pivci viskija ali novi v duhu, ima ta škatla veliko koktajlov, ki jih je treba poskusiti. Izdelana z bulleit Bourbon Ta škatla vključuje 2 Staromodni, 2 Manhattanci in 2 Kisle viskije.

Škatla za koktajl viskija

2. Set viskijev

Vsak poznavalec koktajla bo vedel, da desna steklovina, ali gre za ravno pijačo ali koktajl, bo vse spremenilo, ko gre za okus, aromo in izkušnje. Na splošno je viski najbolj primeren za kozarce z nizko žogo ali očala v obliki tulipanov. Vlaganje v luksuzni komplet za kozarce za viski bo darilo, ki ga vaš prijatelj ne bo nikoli pozabil.

3. Teeling Whiskey Cocktail Box

The Teeling Whiskey Cocktail Box je edinstveno darilo, ki za vsakogar obljublja nekaj. 4 klasični viski koktajli vključujejo a Boulevardier, Irski smaragd, zeliščni penicilin in staromoden. Tako vseživljenjski oboževalci viskija in tisti, ki želijo obnoviti svoj domači bar z nečim novim in vznemirljivim, bodo uživali v tej škatli.

Teeling Whiskey Cocktail Box

4. Prilagojen dekanter viskija

Nobena domača bar ni popolna brez decanterja viskija. Ne glede na to, ali ima vaš prijatelj tuji okus dekorja ali raje bolj subtilne modele, bo na voljo dekanter, ki bo ustrezal vsakemu okusu. Idealno za shranjevanje viskija, dekanterji prepirajo prefinjenost. Za bolj edinstveno in premišljeno darilo jih je mogoče celo vgraditi in prilagoditi.

5. Koktajl za koktajl upornikov

Za uporniškega prijatelja, ki je drzen, neustrašen in vedno želi poskusiti nekaj novega, Koktajl za koktajl upornikov je idealno. Kot burbon po izbiri za rock zvezde in nagajive ustvarjalce smo sodelovali z upornikom Kentucky Bourbon, da bi vam prinesli ekskluzivno škatlo, napolnjeno s 4 koktajli, ki utelešajo duhov Rebel Bourbon.

Koktajl za koktajl upornikov

6. Hrast viski

Vsak oboževalec viskija ve, da se duh samo s starostjo izboljšuje. Sodi, izdelani iz hrasta, trden, a upognjen les, se uporabljajo za shranjevanje in starost viskija destilata. Vrsta lesa (nov proti rabljeni, evropski proti Ameriki proti japonščini) in dolžina staranja bosta tekočini prinesla drugačen okus in aromatične značilnosti, zato izberite previdno. Toda ne glede na to, kaj izberete, in čeprav so lahko dragi, bo vaš prijatelj, ki ljubi viski, navdušen nad tako fantastičnim darilom.

7. Singleton Plus dve škatli viskija

Vaš prijatelj bo užival v okusu škotskega visokogorja z našim Singleton Plus dve škatli viskija ki vključuje 4 koktajle, ki so pripravljeni za varstvo, izključno izdelani za NIO. 12-letni samski slad Singleton predstavlja sadne note v območju omejene izdaje, ki jo je odlično izdelal naš mojstrski miksolog. Ne glede na to, ali so amater ali poznavalec, so 12-letni koktajli Singleton 12-letnega viskija odličen način za dvig kozarca z ljubiteljem viskija.

Singleton Plus dve škatli za koktajle viskija

8. Knjiga receptov za viski

Če je vaš prijatelj miksolog, ne morete iti narobe, če jim podarite knjigo receptov za koktajl viskija. Dovolite jim, da ustvarijo okusne koktajle na osnovi viskija do vsebine njihovega srca. Čeprav je majhno darilo, bo dragoceno in uporabljeno vedno več let. Poleg tega, če imate srečo, boste morda celo poskusili nekaj koktajlov viskija, ki jih izdelujejo.

9. Kamni viski

Kamni viski so običajno majhne kocke čistega narezanega kamna, ki jih je mogoče zamrzniti in uporabiti za ohlajanje viskija in drugih žganih pijač. Medtem ko so standardne ledene kocke bolj priljubljena izbira, ko se topijo, razredčijo viski z vodo, medtem ko kamni viski odpravljajo kakršno koli tveganje za vlago, vendar še vedno hranijo pijače popolnoma ohlajene. To je odlično darilo za vsakega ljubitelja viskija ali koktajlov, saj jih je mogoče uporabiti za množico pijač.

10. Personalizirana viskijska kolčna bučka

Talm, eleganten in hladen, personalizirana viskijska kolčna bučka je klasično darilo, ki ga bo cenil vsak ljubitelj whiski. Ne glede na to, ali so diskretno ali ponosno prikazani v domačem baru, je kolčna bučka odlično vintage, a stilsko darilo. HIP bučko lahko prilagodite tudi z njihovim imenom ali posebnim datumom, da bo še bolj smiselna.

Oglejte si vso našo premijo in omejeno izdajo Seti za darilne koktajle viski, kot nalašč za ljubitelja viskija v vašem življenju ali za zdravljenje, izdelano v sodelovanju z neverjetnimi destilarnimi.

Zgradite svojo škatlo 3, 6 ali 9 Vnaprej mešani koktajli na osnovi viskija Zasnovan tako, da se prilega skozi nabiralnik, tako da lahko uživate v toplih, bogatih okusih viskija v udobju lastnega doma.