Around the World Virtual Travel Tour in 15 Must-Try Cocktails

Po svetovnem turneji navidezne potovalne ture v 15 koktajlih

Prav zdaj je, da naj bi bili mnogi od nas na francoskem podeželju, ki srkajo osvežilni bulevardier, medtem ko se pasejo na deski ali uživajo v Margarita bazen na vroči poletni dan v Mehiki. Na žalostZ milijoni nas, ki živimo po strogih zaporedju doma, načrti potovanj ostajajo v zraku in naš Wanderlust ostaja vedno prisoten.

Nio koktajli so sestavili seznam koktajlov okoli sveta, ki vas bo v duhu (dobesedno!) Prevažal na vašo najljubšo oddaljeno luknjo za zalivanje, ki bo oživel spomine na preteklo potovanje ali pomagal ustvariti nove in ki vam bodo na koncu pustili žejni za več. Če želite še bolj dvigniti priložnost, lahko svoj koktajl združite z interaktivno izkušnjo, da kar najbolje izkoristite svoje virtualne počitnice.

Nadaljujte z branjem in poiščite, kam lahko greste tako, da v kozarcu mešate malo počitnic z nio koktajli, vse v udobju lastnega doma.

Koktajl: Manhattan

Izvor: Manhattan, New York, ZDA

Na meniju

S trenutnimi omejitvami potovanj na Big Apple, da bi poravnali koronavirusno krivuljo, je skoraj nemogoče vgraditi kozarec v mestu, ki nikoli ne spi. Na srečo je na spletu še vedno veliko zanimivosti, zakaj se ne bi odpravili na virtualni sprehod čez Brooklynski most Medtem ko uživate v koktajlu na Manhattnu.

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Kip svobode ali Brooklynski most

New York koktajl Manhattan

 

Koktajl: Cosmopolitan

Izvor: South Beach, Miami, ZDA

Na meniju

V poznih 80-ih se je na prizorišču in utrdila njen status skozi 90-ih, vodka, Triple SEC in branberry Concoction je bila po poročanju podpisana pijača Cheryl Cook, tako imenovana Martini Queen of South Beach, Miami. Upoštevajoč svoj tropski izvor, predlagamo, da uživate v Cosmopolitan Na živahni Miami Beachu - ali čim bližje njej!

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Miami Beach ali BitTmore Hotel 360 Virtual Experience


Koktajl: Staromodno

Izvor: Kentucky, ZDA

Na meniju

Narejena z burbonskim viskijem, rahlo sladkana s sladkorjem, aromatizirana s grenčici in okrašena z oranžno lupino, je staromodni najbolj klasični koktajli. Izvor tega datuma koktajla do daleč nazaj, da je težko zaupati vsem, ki pravijo, da so ga ustvarili, vendar je v Kentuckyju na splošno verjel, da je bil Kentucky rojstni kraj te pijače. Bourbon je ameriški viski, ki je destiliran večinoma iz koruze, zakaj ne bi videli, kje se je vse začelo? Destilarna Buffalo Trace, ob znanih viskijih, ponuja virtualni ogled svojih 400 hektarjev

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom the Destilarna v sledovih Buffalo Ob viskijih


Koktajl: Margarita

Izvor: Mehika

Na meniju

Verjetno je bila, če je bila Mehika na vašemseznam Iskali boste kakršen koli način, kako bogati kulturi pripeljati v svojo dnevno sobo. Vnesite Margarita! Z mešanjem tekile, Triple SEC in limetin sok Vaši okusni brsti se vam bodo zahvalili za eksplozijo okusa v eni najbolj ikoničnih pijač v Mehiki. Združite ga z mehiškim pojedino in virtualnim ogledom mistificirajočih majevskih piramid in v največji možni meri se boste počutili zadovoljni.

Nio je zasukal Klasična Margarita Presenetljivo vas prepelje v mesto San Francisco, kjer živi eden najbolj znanih svetovnih barov Tequila. Znani strokovnjak za žgane pijače, Julio Bermejo, je ustvaril 'tOmmyjeva Margarita"Z zamenjavo Triple SEC s sladko agavo sirupom - popoln zasuk na brezčasni pijači.

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom starodavni Maje piramide ali Palaciode Bellas Artes

koktajl Margarita

Koktajl: Daiquiri

Izvor: Daiquiri, Kuba

Na meniju

Klasična kombinacija belega ruma, citrusov in sladkorja je Daiquiri postala najljubša ljubitelja koktajlov po vsem svetu. V kombinaciji s kubanskim klubskim sendvičem, cigaro in virtualnim sončnim zahodom nad pristaniščem Havana in takoj vas bodo prepeljali v otoški raj.

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Pogled iz celotnega pristanišča Havana ali Trio Alpha nastopa na Plaza de Armas


Koktajl: Whiskey Sour

Izvor: Iquique, Peru

Na meniju

Mnogi zaslužijo ta kisli koktajl, ki temelji na viskiju, Angležem Elliottu Stubbu, ki je končal v Iquiqueju, nato del Perua med špansko-ameriško vojno. To malo znano dejstvo je, da pijača izvira iz Južne Amerike, kar pomeni, da če bodo vaši počitniški načrti za Južno Ameriko zadržani, je morda čas, da si nalijete viski kisli in skočite na splet, da pregledate dih jemajoče Machu Picchu praznični blues!

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Machu Picchu

Koktajl: Milano Torino

Izvor: Milan, Italija

Na meniju

Mi-to je klasična mešanica Campari in Vermouth, okrašena z oranžno lupino, ki je nadaljevala z navdih nove generacije koktajlov, kot sta Americano in Negroni. Zgrabite mi-to, ogled okoli duomo di milano in če si dovolj tesno stisnjete oči, se boste morda lahko slikali pod italijanskim soncem

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Duomo di Milano ali Grad Sforza

Italijanski negroni koktajl

Koktajl: Negroni

Izvor: Firenca, Italija

Na meniju

Navdih za Negroni Prišel iz Americano, ki ga sestavljajo Campari, Sweet Vermouth in Club Soda. Leta 1919 pa je francoski general po imenu grof Camillo menil, da pijača ni dovolj močna, in prosil svojega barmena, naj mu doda kanček džina in ne sode mešajte in Ameriški aperitiv šteje Negroni-Slog' je bil rojen. Eden od vseh klasičnih Aperitivosov, Negroni je najbolje postrežen z virtualnim sprehodom skozi Palazzo Vecchio.

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Palazzo Vecchio ali Bazilika Santa Croce

Koktajl: Boulevardier

Lokacija: Pariz, Francija

Na meniju

Je kaj bolj privlačnega kot evropsko poletje? Boulevardier se je rodil v Harryjevem newyorškem baru v Parizu in je podoben Negroni, vendar je narejen iz Bourbona in ne iz džina. Za celotno francosko izkušnjo združite svoj koktajl s sirno desko in virtualnim ogledom Eifflovega stolpa in prepeljali vas bodo v čudovito mesto, ne da bi zapustili svoj dom!

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Eifflov stolp ali Palais Garnier


Koktajl: Gin je dokazal

Izvor: Švica, Avstrija

Na meniju

V hladni zimski noči v alpski brunarici je Niov glavni natakar Patrick Pistolesi kombiniral cvetne liste, mandlje in oranžno vrtnico Curaçao, da ustvari a Odlično parfumiran podpisni koktajl za radovednega ljubitelja džinov. Toplina te pijače je lepo v nasprotju z virtualnim izletom na vrhu avstrijske gore Jungfraujoch.

Najbolje postreženo z a Navidezni izlet na vrh gore Jungfraujoch ali a Navidezno potovanje po Švici


Koktajl: Ruski vrt

Poreklo: St. Petersburg, Rusija

Na meniju

Na obisku v Sankt Peterburgu se je vodja koktajlov Nio Patrick Pistolesi sprehodil po osupljivem poletnem vrtu. Navdušen nad zgodnjim pomladnim cvetom, se je lotil poustvarjanja izkušnje. Rezultat je nenavaden, svež in dišečen, ki je vodka kisla z zasukom za starejše cvetenje. Zakaj si ne nalijete kozarec in si ogledate iz prve roke, kaj naredi St Peterburg tako čarobno?

Najbolje postreženo z aPogled ptic-oči na Kremelj ali virtualni ogled St. Petersburg

Koktajl: Gimlet, Gin kislo & Vodka kisla

Izvor: Velika Britanija

Na meniju

Za vrhunske koktajle bivanja so idealni gimlet, kislo džin in vodka. Menijo, da je kisla britanska kraljeva mornarica prvič služila na odprtem morju. Združevanje preproste mešanice citrusov, prisrčnega, sladkorja, vode in gin ali vodke so se rodile kisle. Brezčasna klasika, ki jo je najbolje užival z virtualnim ogledom muzeja Portsmouth razkriti svojo bogato pomorsko zgodovino.

Najbolje postrežen z virtualnim ogledom Muzej Portsmouth, Stonehenge & Buckinghamska palača


Koktajl: Rjavo zlato

Izvor: Sredozemlje

Na meniju

Rjavo zlato je elegantna in aromatična večerna pijača, bogata s toploto vanilije, kave in burbona. Podpis Nio koktajl, glavni natakar podjetja Patrick Pistolesi pravi, da ga je navdihnil mediteranski sončni zahod, ko je pijačo pripravil. Potem je smiselno, da se vrnete z rjavim zlatom, medtem ko je zasukal znamenitosti Malte - mediteranskega raja, zaradi katerega se boste počutili poljubljene sonce iz svoje dnevne sobe.


Najbolje postreženo z a Navidezna tura Malte

Sporočite nam, kje ste bili na svojih virtualnih potovanjih, tako da nas označite na Instagramu @niococktailsuk