Nio koktajli uk Launch

Mešan, ne pretresen

Nio Cockails UK, predstavljen v nedeljo 1. decembra 2019. Neverjetno potovanje je bilo samo zato, da pridemo do te točke, in tako kot vsaka druga podjetja je bilo veliko dejanj, da bi prednostno določili, ravnotežje in dovetail, da bi dostavili končni izdelek - podobno podobne dobro narejen koktajl.

Pravzaprav smo že skoraj 3 leta na tej poti. Naše izvorno podjetje leži v domu koktajlov-Italija-, vendar smo želeli raziskati, kako uspešno pripeljati koktajl, ki je pripravljen na domači, na bolj zrel trg z neposrednimi potrošniki in se je tako odločil za lansiranje v The Združeno kraljestvo.

Sestavine so pripravljene, zdaj je čas, da uživate

Veliko smo dosegli v resnično kratkem času, da smo NIO pripeljali v Združeno kraljestvo; vključno z nekaterimi očitnimi elementi, ki bi jih pričakovali od katerega koli mednarodnega podjetja

  • Proizvodnja z informacijami, specifičnimi za UK
  • Logistika, ki jo je treba pripeljati v Združeno kraljestvo iz Italije
  • Spletno mesto, ki oživi naš izdelek in izkušnjo, za katero upamo, da ga imate kot NIO pokrovitelj
  • 'Končna milja' - dostava na vrata

Kar se v ozadju ne dogaja, je delo z raziskavami in razvojem, ki smo ga opravili s številnimi partnerji, nenazadnje od vseh naših embalažnih partnerjev, da bi zmanjšali porabo in težo materiala, maksimirali recikliranost in ves čas, medtem ko izvajamo A Odlična izkušnja s strankami.

Toliko več za raziskovanje ... s tabo

Nenehno si prizadevamo za izboljšanje naših izdelkov in predlogov. V ta namen se bomo obrnili na vas, naše pokrovitelje, da bomo prosili za vaše povratne informacije o vaših izkušnjah in dobili tudi svoja priporočila za naš inovacijski program. To lahko vključuje

  1. Novi koktajli
  2. Nova umetniška dela na škatlah
  3. Steklovina in drugi dodatki

Tukaj, da vas čakam

Kot vedno, če želite govoriti z nami, se obrnite neposredno tako, da nam pišete na kontakt@niococktails.co.uk