The UK’s Best BYOB Restaurants

Najboljše restavracije BYOB v Veliki Britaniji

Ne glede na to, ali želite zagotoviti, da imate svojo popolno pijačo pri roki ali želite imeti več denarja, da bi se razbremenili na kuhinji, britanska prizorišča "Prinesite svojo pijačo" (BYOB), ponujajo nekaj čudovitih možnosti za jedilnico. Od indijskih in perzijskih do azijskih in italijanskih, Velika Britanija poči z odličnimi jedilnicami, ki ponujajo storitev BYOB. In če pravila socialne distanciranja sproščajo, kakšen boljši izgovor je, da zadenete mesto in dvignete kozarec za svobodo?

Toda z dobesedno na tisoče restavracij, ki jih lahko izbirate, je iskanje pravega lahko izziv. Glede na to smo analizirali vse restavracije BYOB, navedene na TripAdvisorju, ki imajo več kot 99+ ocen, da bi pripravili vrhunski seznam najvišje ocenjenih restavracij CORKAGE v 12 večjih mestih v Veliki Britaniji.

Združene najvišje ocene restavracij BYOB

Z našimi raziskavami smo odkrili, da je naslednjih 10 restavracij najbolj ocenjena ustanova BYOB v celotni Veliki Britaniji.

Nio-Cocktails-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

1. Okus Nawaba

Na vrhu našega seznama je nagrajena restavracija v Severnem Londonu, Taste of Nawab. Z oceno s 5 zvezdicami iz ogromnih 1.185 pregledov, Indijske in bengalske jedi so mnogi dobro sprejeli. Z veganskimi in vegetarijanskimi možnostmi, brez glutena in halal, ta obrat skrbi za vse in najboljši del ... CORKAGE je brezplačen!

2. Restavracija Royal Watan Kašmiri

Royal Watan v Birminghamu so pionirji v kašmirski kuhinji in so od odprtja leta 1984 pridobili zelo zvesto stranko. Z oceno s 5 zvezdicami na TripAdvisorju v 1.136 ocenah, ki se zlasti pohvali Ne preseneča, da so bili tako zelo ocenjeni. Ponujajo odlično indijsko kuhinjo z velikimi porcijami, ki uporabljajo sveže sestavine in poskrbijo za vegane, vegetarijance in tiste, ki potrebujejo tudi možnosti brez glutena.

3. Klasična perzijska restavracija

S sedežem v osrčju Bradforda, klasična perzijska restavracija, ste uganili, klasično perzijsko hrano. Z uporabo samo najboljših sestavin za pripravo svoje edinstvene perzijske hrane zagotavljajo le najkakovostnejšo jedilno izkušnjo za svoje stranke. Ta restavracija z oceno 5 zvezdic v več kot 1.032 ocenah ponuja veganske in vegetarijanske možnosti, pa tudi odločitve brez halal in brez glutena in seveda tudi ni stroškov CORKAGE.

4. Dvojna nič 00 Neapeljska pica

Za avtentično italijansko kuhinjo s storitvijo BYOB v Manchestru je potem dvojna nič 00 Neapolitanska pica. Njihovo testo za pico je na voljo na kraju samem in pečeno v pečici na drva, ki je prišla vse od Neaplja. V 1.017 pregledih na TripAdvisorju mnogi trdijo, da je najboljša pica v Manchestru z ogromno paleto prelivov od različnih mesa do bolj vegetarijanskih in veganskih prijaznih možnosti.

5. Bejrut Lounge Newcastle

Beirut Lounge v Newcastlu je specializiran za okusno Libanonci, Sredozemska hrana, ki vključuje vegetarijanske, veganske, brezglutenske in halal možnosti. Z oceno s 5 zvezdicami več kot 719 pregledov na TripAdvisorju je ta pristna restavracija odlična nastavitev za zmenek ali rojstnodnevni brunch s prijatelji, da preizkusite nove, edinstvene jedi in uživajo v svojem alkoholu.

6. Amrutha Lounge

V jugozahodnem Londonu je Amrutha Lounge priljubljena veganska, indijska restavracija z odlično hrano, odlično postrežbo, prijetno vzdušje in brez pristojbin. Celo mesojedi trdijo, da ima ta restavracija najboljšo indijsko hrano, kar so jih kdaj pojedli, in če bi jo lahko poustvarili doma, bi v nobenem trenutku postali veganski spreobrnjen. Amrutha s 631 hudobnimi ocenami ponuja tudi brezplačne obroke tistim, ki si jih ne morejo privoščiti, če bi v restavraciji samo prostovoljno sodelovali.

7. Restavracija Persion Mowlana

Le 10 minut hoje stran od središča mesta Cardiff leži ena najboljših pristnih perzijskih restavracij v Veliki Britaniji. Mowlana je zlitje starodavnih perzijskih in sodobnih tehnik kuhanja za resnično edinstveno doživetje. Nasproti boste našli majhno licenco, ki je idealna za to restavracijo BYOB. Z oceno s 5 zvezdicami v 429 pregledih je to mesto vsekakor treba poskusiti, če ste na tem območju. "Odlična storitev, prijazni obrazi, dostopne cene in fantastična hrana - kaj bi še lahko zahtevali", navaja samo eno veselo stranko na TripAdvisorju.

8. KANET V MAKER HIGHTS

Knenka v Maker Heights je skriti dragulj mesta ob utečenem tiru in Na vrhu zadnjega hriba na polotoku Rame v Cornwallu. Medtem ko je restavracija in jedilnik odpuščena majhna, je odlično oblikovana z vrsto lokalne britanske kuhinje. Z zunanjimi sedeži in čudovitim razgledom na podeželje ima ta restavracija oceno s 5 zvezdicami na TripAdvisorju v 428 ocenah in je idealen kraj za uživanje alkoholne pijače po službi ali na sončni nedeljo s prijatelji.

9. Tabela

V srcu Edinburgh, našli boste majhno in intimno 10-sedežno restavracijo, ki streže izjemno evropsko hrano z očitnim škotskim nagnjenjem. Če želite samo ene sedeče, če želite jesti na tem resnično neverjetnem mestu, se prepričajte, da rezervirate rezervacijo v veliko obvestilu, ko se sedeži hitro napolnijo! In seveda ne pozabite prinesti svoje pijače, ne da bi skrbeli za naboj CORKAGE.

10. Namji

Čeprav so se odprli šele leta 2017, si je Namji v Miltonu Keynesu prislužil zvestega, ki je sledil z oceno s 5 zvezdicami v več kot 333 ocenah za svojo večnamensko zmago v pristni hrani Punjabija. Z recepti, ki so jih prenašali od pokojne matere lastnika, ima ta restavracija resnično družinsko občutek, ki ga ni mogoče premagati.

Restavracije Belfast Belfast

Belfast-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

Foodies je razvajena za izbiro s široko izbiro obrati, ki ponujajo CORKAGE v prestolnici Severne Irske. Reggie's Stone izstreljena picerija je jasna zmagovalka, ki je prejela 5 od 5 zvezdic, kot ste glasovali. Ker je jedi med 7 do 15 £ in BYOB, ki ponujajo, je res to zaplačilo za vaš dolar. Tem sledi izbor ustanov z oceno 4,5 od 5 zvezdic.

Liverpoolove najbolj ocenjene restavracije BYOB

Liverpools-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

V Liverpoolu je najbolj ocenjena restavracija BYOB izjemno dostopna kavarna Yourthai. Poimenovana kot najboljši odvzem na severu, ponuja široko paleto tajske kuhinje s cenami med 2 do 8 funtov. Majhna in rustikalna, ta restavracija je na TripAdvisorju prejela 5 zvezdic v več kot 291 pregledih, tesno pa jih spremlja več restavracij z oceno 4,5 zvezdic v Liverpoolu, ki ponujajo edinstveno in raznoliko jedilno doživetje.

Restavracije BYOB v Londonu

Londonsove-top-R-ByOb-Restaurants

Okus Nawab je najbolj priljubljena restavracija, ki po Tripadvisorju ponuja BYOB London, Amrutha Lounge pa je blizu drugega, Olde Goa pa tretji, ki imajo vsi ocene s 5 zvezdicami. Vse te restavracije strežejo indijsko hrano po razumnih cenah, zato se izberite! V Londonu boste našli tudi več visoko ocenjenih restavracij z morsko hrano in steakhouse BYOB, če je to bolj vaš slog.

Najbolj ocenjene restavracije BYOB v Birminghamu

Birmingham-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

V središču West Midlands ne manjka izbire kuhinje, ko gre za restavracije Byob Birmingham. Od indijskih in mediteranskih do maroških in japonskih je nekaj, kar lahko poskrbi za okus vseh. Restavracija Royal Watan Kašmiri je na vrhu kot najvišja ocenjena restavracija z restavracijo Akram Kašmiri, ki je blizu drugega z oceno 4,5 zvezdic na Tripadvisorju.

Restavracije BYOB v Newcastlu

Newcastle-Top-Ocenjeni-BYOB-Restaurants

Ne bi smelo biti presenečenje, če izvemo, da je Bejrut Lounge s svojim čudovitim dekorjem in čudovito kuhinjo najbolj ocenjena restavracija BYOB Newcastla. Chillies Balti House, majhna družini prijazna indijska restavracija na Heaton Roadu, je bila ocenjena tudi s 5 zvezdicami zaradi svoje neverjetne hrane, navzdol na zemljo in pozorni natakarji.

Bristolove najbolj ocenjene restavracije BYOB

Bristols-Top-Rate-ByOb-Restaurants

Medtem ko v Bristolu ni restavracij z ocenjenimi s 5 zvezdicami, je veliko 4,5 zvezdic, ki ponujajo indijsko, italijansko maroško in korejsko hrano. Najbolj ocenjena restavracija na TripAdvisorju s 535 ocenami je Assilah Bistro & Sheisha Garden, ki ponuja izjemno afriško hrano, ki je polna okusa z vegetarijanskimi, veganskimi, brezglutenskimi in halal možnostmi.

Najbolj ocenjene restavracije Sheffielda

Sheffields-Top-Ocenjeni-BYOB-Restaurants

V živahnem mestu Sheffield je italijanska oljčna restavracija najvišja ocenjena BYOB ustanova s ​​pregledom s 5 zvezdicami na TripAdvisorju v 283 pregledih. Ponuja čudovito prijetno vzdušje in Okusni, sveže pripravljeni razponi hrane v ceni od 9 do 25 funtov. Druga restavracija s 5 zvezdicami, kjer je le zaračunavanje v višini 1 funtov, je nosa Bistro, majhna restavracija z nenehno spreminjajočim se jedilnikom, ki ponuja lokalno pridobljeno hrano.

Leedsove najbolj ocenjene fantovske restavracije

Leeds-top-raed-Byob-Restaurants

Kot največje mesto v zahodnem Yorkshireu, Leeds počiva z življenjem in kulturo in ima zelo živo energijo. Obstaja na stotine neverjetnih restavracij BYOB, ki jih ljudje lahko izbirajo v Leedsu, vendar je najbolje ocenjena prašičja, ki dežarja, ki ponuja izbor visokokakovostnih britanskih jedi. Kuala Lumpur Cafe je blizu drugega z oceno s 5 zvezdicami nad 121 pregledi, ki vsebuje jedilnik nagrajene malezijske hrane med njimi £4 - £18.

Manchesterjeve najbolj ocenjene restavracije BYOB

Manchesters-Top-Ocenjeni-BYOB-Restaurants

Seveda je v Manchestru najbolj ocenjena restavracija BYOB ikonična dvojna nič 00 Neapolitanska pica, na stotine ocen s 5 zvezdicami na TripAdvisorju, ki divja o svoji okusni in pristni italijanski pici. Blue Sapphire, majhna in cenovno ugodna tajska restavracija v Dentonu, si je tudi pri 325 ocenah prislužila oceno s 5 zvezdicami, ker je bil skriti dragulj kraja, kjer lahko prinesete svoj alkohol in se zdravite, kot da ste družina.

Edinburgh -ove najbolj ocenjene restavracije BYOB

Edinburghs-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

V Edinburghu je namizna restavracija morda majhna, vendar je vsekakor mogočna in je na Škotskem pridobila precej naslednjega s klasičnim britanskim jedilnikom, polnim domiselnih jedi in neverjetne gostoljubnosti. Na drugem mestu v Byob Edinburghu s 5 zvezdicami več kot 316 pregledov je Chizuru Tei, japonska fuzijska restavracija, ki je bila pozdravljena kot najboljši suši v mestu.

Glasgow -ove najbolj ocenjene restavracije BYOB

Glasgows-Top-Ocenjeni-BYOB-Restaurants

Restavracija Lotus Vegetarian, ki se odpravi v Glasgow, je izjemno priljubljena, ki ponuja izbiro okusne vegetarijanske kitajske hrane za primerno ceno. Medtem ko restavracija nima najbolj vznemirljivega dekorja, ga hrana zagotovo nadomešča in 147 ocene s 5 zvezdicami govorijo sami zase! Kavarna Madras, restavracija BYOB, ki streže klasično indijsko hrano Uporaba receptov, ki so resnični njihovim koreninam in koristnim naravnim sestavinam, je bila tudi ocenjena tudi zelo visoko.

Cardiffove najbolj ocenjene restavracije BYOB

Cardiffs-top-ocenjeni-BYOB-Restaurants

Prebivalci Cardiffa imajo srečo, da nimajo samo 1, ne 2, ampak 3 restavracije z BYOB s 5 zvezdicami! Medtem ko je perzijska restavracija Mowlana najvišja ocenjena s 5 zvezdicami v več kot 429 skupnih ocenah, so druge najvišje ocenjene restavracije Maja, a Okusni in avtentični Indijanec s cenami, ki se gibljejo od 5 do 15 funtov in 5 zvezdic v 148 ocenah. Sen BBQ si je zaslužil tudi oceno s 5 zvezdicami po zaslugi čudovite izbire Sredozemlje in BBQ Hrana in ultra prijazno osebje.

Kuhinja in koktajl pari

Ko v te restavracije prinašate svoje pijače, se boste želeli poskrbeti za to Popolno spajanje hrane in koktajlov za najboljšo izkušnjo.

Patrick Pistolesi, mojstrski mikrolog Nio koktajl in ustanovitelj nagrajenega bara Drink Kong pravi: "Ko gre za združevanje koktajla z kuhinjo, razmislite o profilu okusa te vrste hrane. Splošno pravilo je, da gre za teksture, okuse in občutke, ki so nasprotno od kuhinje, ki jo zaužijete. Na primer, sladki koktajli resnično pomagajo uravnotežiti vročino v začinjeni hrani. Medtem ko so kuhinje, ki so običajno težje, kot je italijanščina, odlične z svetlejšimi, osvežujočimi koktajli. "

Če obisk kitajske restavracije Patrick priporoča združevanje kuhinje z oranžnim koktajlom, ki združuje Gin, pomarančni sok in bodisi sirup Gomme ali grenadin za čudovito osvežujočo pijačo. Za indijske restavracije je klasičen džin in tonik popoln, saj hrustljav okus džina pomaga pomiriti začinjene okuse curryja. Če tajska hrana kliče vaše ime, ga poskusite seznaniti s koktajlom Mai Tai, ki uporablja rum, limetin sok, orgeat in oranžni liker.

S toliko Klasični italijanski koktajli Patrick predlaga Aperol Spritz, ikonično italijansko pijačo z grenkimi okusi, ki jih lahko izbirate za svojo italijansko kuhinjo, predlaga Aperol Spritz pomešan s prosecco in kanček sode vode. Za japonsko hrano poskusite s koktajlom Mizuwari, ki je na Japonskem zelo priljubljen in je v bistvu viski in voda, vendar ustvarjen s tako skrbnostjo in potrpljenjem, da bodo vaši okusni budi navdušeni.

Maroški mojito lepo pari z maroško hrano kot osvežujoč okus koriandra skupaj z ananasovim sokom, metino, limetinim sokom, začinjenim džinom in sodo vodo, poskrbi za tropsko veselje. Za libanonsko hrano je verodostojna za'atar paloma idealna, saj uporablja slano in sladko mešanico začimb s tekilo in svežem grenivkinim sokom. Če se odpravite v sredozemsko restavracijo, ne morete iti narobe s koktajlom mediteranskega mule, ki združuje rum, ingverjev liker, maroški metini čaj in chambord.

Za zaključek je po vsej državi toliko odličnih restavracij BYOB. Od Škotske in Walesa proti severu in jugu Anglije ste pokvarjeni zaradi izbire. Medtem ko nekateri zaračunavajo majhno pristojbino za CORKAGE, mnogi, kot so Taste of Nawab v severnem Londonu in klasična perzijska restavracija v Bradfordu, ne ponujajo nobenih stroškov, da bi prinesli svoj alkohol.


Z Nio koktajli, ki prinesete svoj lastni koktajl, vrhunski koktajl v restavracijo BYOB še nikoli ni bil lažji ali bolj priročen. Z raznolikim menijem in možnostjo Zgradite svojo škatlo koktajlov, zavezani boste najti nekaj, kar imate radi.