Če je vaša mama kot naša tukaj v Nio koktajlih, potem je vaša mama vse. Absolutna čarobna mešanica edinstvenih sestavin.

Z materinskim dnevom kmalu želite podariti nekaj posebnega. Ne standardna cena uokvirjenih fotografij ali rož. Izziv je, da so nenavadna darila za materinski dan tvegana, še posebej, če je to vaša prva. Torej, kako se lotiš tega?
 

Zdaj je to izziv, ki ga po vsem svetu znano prepoznamo - Kako navdušiti mamo!? Vendar pa obstajajo majhne razlike v praznovanjih materinega dne po vsem svetu in te razlike je vredno vedeti, saj svet postane manjši.

Na Norveškem se materinski dan praznuje drugo nedeljo v februarju. Vikingi v severnem delu Evrope začnejo dan tako, da mami postrežejo s kakovostno skodelico kave, ki jo spremlja okusen kos torte in barvit šopek cvetov, najverjetneje vrtnice. FYI, Norveška ima tudi enega najboljših zdravstvenih sistemov mater na svetu; Skoraj tako dobro kot naša Daiquiri. Norvežani radi dopolnijo postopek obdarovanja bodisi z domačimi cimetovimi žemljicami ali s klasično kremno torto, imenovano Bløtkake.
Nio koktajli uk 100ml Gin Daiquiri Premiksirani paket in edinstven darilni set z dostavo

V ZDA se materinski dan praznuje drugo nedeljo v maju - letos je 10. maja. Podobno kot na Norveškem imajo otroci nagnjeni k zajtrku za mamice. Vendar se nam resnično izstopa, da se zdi, da so telefonski klici bolj priročen način praznovanja mame, ne presenetljivo glede na velikost države in izzive, da bi bili hkrati na istem mestu za ta določen dan . V primeru točke se obseg klicev na materinski dan poveča za 11 % s približno 120 milijoni klicev materinega dne.

Ali niste prepričani o pomembnosti materinskega dne v ZDA? Pomisli še enkrat. V ZDA ne samo, da se količina klicev povečuje, ampak se zdi, da je tudi za restavracije najpomembnejši in najbolj zaseden dan, bolj zaseden kot Valentinovo. Presenetljivo. Tako kot gladkost našega Whiskey Sour.

Enako velja za cvetlično industrijo: ogromnih 69% načrtuje, da bo mamice kupil rože. Dali vam bomo trdno alternativo, zato nadaljujte z branjem. Medtem ko Američani praznujejo milijone mamic na severnoameriški celini, je druga nedelja v maju tudi uradni materinski dan v državah, kot so Avstralija, Kitajska, Japonska, Južna Afrika, Vietnam in Indija.

Rože so jedrna izbira daril po vsem svetu, vendar je nekaj redkih izjem. Npr. Na Tajskem so dolge parade z darili Jasmine pravilo!

Če govorimo o resnih praznovanjih materinega dne, ne pozabimo na Mehiko. Eden najbolj obremenjenih dni v letu, mnogi Mehičani praznujejo mamo z glasbo, zlasti z jutranjo serenado, odvzeto iz La mananitas in mariachi pevci:

"Prebudi, dragi moj, prebudil in videl, da se je dan zasijal zdaj, ko male ptice pojejo in luna se je postavila."

Nio koktajli uk 100ml Tequila Margarita Premiksirani paket in edinstven darilni set za dan Tequila Mothers z dostavo
Ali lahko NIO koktajli gradijo na tem? Absolutno; Priporočamo naše Margarita Za darilo mame. Ona. Volja. Ljubezen. To. In ne pozabite, da ga postrežete z glasbo!

Nekdanja Sovjetska zveza je prvotno praznovala materinski dan 8. marca, isti dan kot mednarodni dan žensk. Po letu 1998 je bil materinski dan premaknjen v zadnjo nedeljo novembra, da bi se izognil temu 'spopadu', da bi mamice posebno pozornost namenili. Vendar je tradicija težko razdeliti in marca se še vedno zgodi veliko obdarovanja. FYI, naša Ruski vrt Okus je enako dober, naj bo november ali marec.

Vsi vemo, da ima mama v Italiji posebno vlogo. La mamma je milostiv Bog družine in ga je treba pravilno počastiti. V Italiji se to praznovanje vrača v starodavni Rim kot spomladanski obred, da bi počastili boginjo Rhea, mater Romula in Remusa, ustanoviteljev Rima. Festa della mamica se praznuje s poezijo, dobro hrano in družino. Dan se zaključi z velikim finalom: sladka torta. Priporočamo, da ga dvignete na naslednjo raven, tako da dodate grenko Negroni.

Ker so naši koktajli narejeni v Italiji, bi vas radi udarili z drugim zabavnim dejstvom. Ste vedeli, da je materinski dan ali kot pravijo v italijanščini,Festa della mamica, je postal največ Priljubljen dan v letu Večerjati v Italiji? Tudi piškota v obliki srca s špricmi je najljubša za italijanske mame.

V dvajsetih letih prejšnjega stoletja v Franciji bi se materam velikih družin predstavile medalje kot znak hvaležnosti za pomoč pri obnovi prebivalstva po 1. svetovni vojni, Francozi pa danes raje izdelujejo ekstravagantne, cvetlične torte za svoje mame. Naše Boulevardier Morda ni medalja, vendar je vsekakor izredna.

Nenazadnje: tridnevni antrost festival v Etiopiji. Po deževni sezoni Etiopijci praznujejo materinski dan v pozni jeseni v treh predanih dneh, kjer se zberejo za velik praznik. Hčere običajno prinašajo zelenjavo, strani in maslo, sinova pa prinašajo meso različnih vrst. Grandiozno praznovanje, ki so ga delili vsi družinski člani. Enako kot naše Škatle za večerjo so ustvarjeni za skupno rabo z ljudmi, ki jih imate radi in skrbijo.
Nio koktajli uk 100ml vodka Cosmopolitan Premixed paket in edinstven darilni komplet za dan Tequila Mothers z dostavo
Ali veste, koliko mamic je na svetu? Dve milijardi. To je impresivna številka, skoraj tako impresivna kot naša Cosmopolitan. In ali ste vedeli, da je bila prva arabska država na svetu, ki je prepoznala materinski dan, Egipt? Da, to so storili leta 1956 z drugimi državami, ki so sledile obleki.

Obožujemo raznolikost. Enako, kot se matere po vsem svetu praznujejo na različne načine. Vsaka mama je posebna in si zasluži posebno darilo. Fest della mamma. Morsdag. Materinski dan. Dia de la Madre. Fetes des meres. Muttertag.

Imenuj ga kakor hočeš. Mama ostaja pomembna po vsem svetu in menimo, da je ekipa tukaj v Nio Cockailes UK odgovorila na vprašanje, kako lahko dostavite nenavadno darilo za materinski dan ali darilo za prvi materinski dan, hkrati pa izboljšajo praznovanje fantastične mame. Ni pomembno, od kod ste.

Imamo edinstven izbor 14 klasičnih koktajlov, ki ste pripravljeni, da ustvarite personalizirano darilo za materinski dan. Vaše vprašanje: Ali bo to dovolj edinstveno?

Naš odgovor: Skoraj vsekakor - pri gradnji a lahko naredite več kot 5000 kombinacij koktajlov3, 6 ali 9 - škatla koktajlov. To je velika količina kombinacij. Da pa je 100% personaliziran in edinstven, potrebujemo nekaj dodatnega!

Zato želimo, da prilagodite sporočilo, ki ga želite vključiti na vašo darilno kartico, in ga bomo pripravili in postavili s koktajli. Tako preprosto - samo sporočite nam, katero sporočilo želite vključiti, tako da ga med nakupom vtipkate v polje z darilnimi sporočili.

Želite dostavo na dom vam ali vaši mami? Sporočite nam, ko bomo oddali vaše naročilo in zanj bomo poskrbeli. Naša škatla se je popolnoma prilegala prek vašega nabiralnika.

Zdaj boste morda malo zaskrbljeni, če boste izbrali prave koktajle za materinski dan. Svetovamo vam, da vključite a Daiquiri, Cosmopolitan in a Margarita v vaši izbiri; Navsezadnje je to največ priljubljeni klasični koktajli med ženskami (Združeno kraljestvo).
Nio koktajli uk 100 ml Bourbon Manhattan Premiksirani paket in edinstven darilni set za dan Tequila Mothers z dostavo
Če iščete nekaj dodatnega, lahko razkrijemo, da so naši koktajli na osnovi viskija, predvsem Manhattan in Whiskey Sour so veliki zmagovalci z našimi mamami. Naše Negroni Koktajl je tudi nenehno neverjeten.

In če ste radovedni, kako smo tako prepričani, da so naši koktajli že pripravljeni za varčevanje okusni, preberite o našem globalnem miksologu Patrick Pistolesi in si oglejte sestavine, ki smo jih vključili v vsak od naših koktajlov; Za izdelavo nio koktajlov uporabljamo le strokovno znanje o mixologih, pomešano z vrhunskimi blagovnimi znamkami.

Nazadnje, če se želite malo zabavati s koktajli za materinski dan, zakaj ne bi naredili nekaj podobnega lastnemu slepih degustacijskih dejavnostih; Pripravite koktajle iz Nio stran od mame, predstavite jih kot domače dar materinskega dne in pripravite fotoaparat, da ujamete trenutke, ko;
  1. Ne more verjeti, kako dober si miksolog, ki si postal; Pogled na njenem obrazu bo enako začudenje, kot smo ga videli že večkrat, ko postrežemo z nio koktajli.

  2. Izraža, kako srečna je zaradi dejstva, da je niste dobili zdravljenja čebele.

  3. Vaša mama sporoča, da je bilo vaše darilo popolnoma boljše od vseh ostalih.

  4. Prebere vašo osebno darilno kartico in dobi ta klasični mamični nasmeh na obrazu.

  5. Voila, edinstveno darilo za poseben trenutek, ki ste ga čakali.

VeselMaterinski dan, vsi!

Nio koktajli
; Ustvarjanje novih spominov na materinski dan.


PS: Tu smo se izzvali v Nio Cockails UK, da bi posneli kup fotografij praznovanj materinega dne in jih bomo objavili na svojih Facebook, Instagram in Pinterest računi.

Radi bi, da storite enako, saj ni nič boljšega kot deliti velike priložnosti in odlične spomine s prijatelji in družino.

#niococktailsuk
#makingmothersdaymemories