How To Create The Ultimate Whiskey Tasting Menu With Rebel Bourbon

Kako ustvariti vrhunski meni za degustacijo viskija z uporniškim Bourbonom

Za očetov dan se NIO koktajli odpravijo na pot od Irske do Škotske in čez Atlantik do Kentuckyja, da bi raziskovali viskije, ki smo jih ponosni v našem baru. Danes v partnerstvu z upornikom Kentucky Bourbon odpadimo najnovejšo škatlo z omejeno izdajo.


Razmišljate o popolnem daru tega očetovega dne? Brskajte po vseh naših škatlah z omejeno izdajo v našihVodnik za darila za očetov dan.


Najljubši med ustvarjalci nagajivih in rockstarji od leta 1849, Rebel Bourbon so vedno izdelali iskalcem radovednosti. Dovolj je reči, da je njegova zapuščina, ko je Mick Jagger dram po izbiri (da ne omenjam impresivne zbirke nagrad pod pasom) navdihnila našega mojstra miksologa in stanovalca Mavericka, Patricka Pistolesija. Pridružil se mu je Michele Reina, svetovni ambasador blagovne znamke za Rebel Bourbon, oba sta se združila z upornikom, da bi ustvarila štiri ekskluzivne koktajle za nio koktajle, pri čemer je vsak izkoristil duh radovednosti in ustvarjalnosti, ki se upirajo.


Upornik ni oseba s slabim ugledom: Zame je oseba, ki želi brati in odkriti svet. Ostati radoveden, imeti duh in željo po spremembi sveta - to je tisto, zaradi česar ste uporniki. - Michele Reina


Da bi proslavili naš zadnji dodatek k baru in v upornikovem duhu pustolovščine, smo sestavili nekaj predlogov za degustacijo za temeljito dekadentno večerjo. Pridite z nami, ko si prvi oglejmo edinstvene okuse znotraj našega povsem novega BERBEL WHISKY Box, skupaj z nekaterimi našimi najljubšimi kulinaričnimi pari, da dodate ustrezen pustolovski voh svoji posebni priložnosti.

Pionirski koktajl:

To ni vaš običajni aperitiv. V tem koktajlu sta Patrick in Michele izbrala Rebel Rye Whiskey nad Rebel Kentucky Bourbon, da bi ji dala začinjeno prednost. Rebel Rye Whiskey, z razpokanim črnim poprom na nosu in globoko zgoreli toffee na paleti prinaša radovedno novo dimenzijo v vaš klasični koktajl pred večerjo, poleg sušilnice, rahlo mehke note likerja Strega. Za zasuk na tipičnih pred večerjo, plast serrano šunko in tanke rezine burrate na sveže opečeno rženo kislo testo in velikodušno kapljajte z najboljšim oljčnim oljem.

Serrano Ham rye kislo kruh

Trani koktajl:

Začetek kot tanic, suh šeri, preden se poda na bogatejše okuse, kot so sliva, temna čokolada in banana, je Ternacious razkošen koktajl, ki se nagiba nekoliko slajšega kot pionir, medtem ko ohrani namig na to papriško začimbo. Ker je bil ta koktajl navdihnjen z ljubezenskim afero z azijskimi okusi, bi bilo precej primerno, da bi se združili z nečim aromatičnim in začinjenim, pa vendarmami - pomislite na korejski BBQ z obilico ingverja in aromatike, da bi uravnotežili bogate okuse Oloroso Sherry v tem koktajlu. Lahko pa se je odlično ujemala s sirami, zloženim z zrelimi siri, kot sta Comté ali Gruyère.

Korejska azijska hrana na žaru

Koktajl Explorer:

"Strast zaljubljenega para, utelešena v koktajlu" - tako Michele opisuje raziskovalca. Okusne opombe niso nič manj kot ljubezenske: zrele češnje, subtilno začinjeni rdeči vermut, tangy podpornik balzamike - vse dopolnjuje upornikovo slado stran. Nekaj ​​primerno romantičnega, kot so pečene fige in zreli, kremast modri sir, bi se lepo združilo z raziskovalcem, če bi hrepeneli po nekaj slanega. V nasprotnem primeru, da bi v celoti sprejeli uporniške mehke rjave sladkorne okuse, se prepustite vanilijevi pannacotti s trdo rdečim jagodnim kompotom.

Vanilla Panna Cotta Cotta Red Berry Coulis sladica

Koktajl espresije:

Napečeni mandlji, sveže kuhani espresso, pecič in dolgotrajen dim - kakšen boljši način, da se zvečer potegnete do blizu mize za večerjo? Espresija je resnično odrasla različica espresso martinija, ki je v kombinaciji z več okusi žvečilnih mandljev, bogatim rdečim vermutjem in - naravno - razkošno sladkostjo uporniškega burbona. Okusite skupaj z mandljevim krhkim ali italijanskim Florentincem in malo kandirano pomarančno lupinico, za eleganten konec večera. Razen če se seveda noč šele začne.
 

mandljevi florentinski oranžni čokoladni piškoti


  • Če imate radi Bourbon, a se nagnite k klasiki, boste uživali Škatla za viski
  • Če uživate tudi v nekonvencionalnih okusih, vam bo morda všeč naša omejena izdaja Teeling Whiskey Box
  • Če imate raje sladke koktajle s svetlejšim profilom okusa, boste morda uživali v našem Cosmopolitan ali naše Ruski vrt