Valentinovo ni namenjeno samo zabavi romantičnega partnerja. To je tudi priložnost za praznovanje s prijatelji. Galentinovo je v zadnjih letih zelo priljubljeno kot način uživanja ob priložnosti brez pritiska, da bi morali biti v razmerju.


Če razmišljate o organizaciji dogodka ob Galentinovem dnevu, smo ustvarili ta vodnik o tem, kako gostiti popolno Galentinovo zabavo za svoje prijatelje. Poskrbeli smo za vas, od izbire zabavne teme do načrtovanja dejavnosti in vsega drugega vmes.


Izberite temo

Čeprav teme niso povsem potrebne, lahko z eno olajšate pripravo in načrtovanje zabave. Poleg tega so lahko tudi zelo zabavni - še posebej, če želite, da se ljudje oblečejo v skladu s temo. Lahko se odločite za temo proti valentinovemu, kjer ljudje namesto zaljubljenosti praznujejo to, da so samski. Lahko pa priredite mali zajtrk ali zabavo na temo 90. let ali celo prespite s svojimi najbližjimi prijatelji.


Če niste prepričani glede teme, jo predstavite svojim gostom in jih vprašajte, kaj bi radi počeli ali če bi se želeli obleči. Preprosto lahko nastavite anketo in gostom omogočite glasovanje o temi, ki jim je najbolj všeč, tako da bodo vsi zadovoljni in pripravljeni sodelovati.


Pošljite vabila

Ko je tema nastavljena, je čas, da pošljemo uradna vabila. Ni nujno, da so formalna, papirnata vabila (razen če tako želite), lahko so tako priložnostna kot e-vabila. Predlagamo pa, da jih oblikujete tako, da so v skladu s temo, da navdušite ljudi in spomnite tiste pozabljive prijatelje.


Ne pozabite vključiti datuma, ure in lokacije dogodka. Galentinovo tradicionalno praznujemo 13. februarja. Če pa to pade na dan v tednu, ga lahko premaknete na konec tedna prej ali pozneje.


Okrasite za zabavo

Okrasite svoj dom za zabavo glede na temo. Če se odpravljate na zabavo proti valentinovemu, lahko dobite nekaj črnih srčkov, črnih vrtnic in napis »Galentinovo«. Ali pa, če se še vedno želite držati klasičnih valentinovih barv, izberite okraske v rdeči, beli, roza in zlati barvi za ljubko, trendovsko estetiko. Te barve so prav tako kot nalašč za pomlad, saj so tako svetle in barvite in lahko osrečijo ljudi, ko pomislijo na prihajajoče toplejše dni.


Pravi okraski bodo zabavi prinesli veliko veselja, gostje pa bodo nad vloženim trudom zagotovo navdušeni. Če načrtujete tudi sedeči obrok, ne pozabite obleči mize s prtom, rožami, svečami in osupljivim kompletom jedilnega pribora.


Ustvarite Ultimativni meni s pijačami

Nobena zabava ni popolna brez izbire okusnih koktajlov v ponudbi - in Galentinovo je popoln izgovor, da si privoščite nekaj posebej posebnih, tematskih pijač. Oglejte si naše ideje za recepte za rdeče koktajle za valentinovo, ki vsebujejo sladke, kisle in grenke pijače, v katerih lahko uživajo vsi.

Imamo tudi številne ekskluzivne darilne škatle, s katerimi je strežba koktajlov zabavna in brez težav, kot je Aperitivo in Terrazza Luxury Cocktail Box, ki združuje vrhunsko italijansko svečo Acqua di Parma na osnovi citrusnih začimb z dvema najbolj prodajanima Koktajli, Negroni in Cosmopolitan. Naša posebna izdaja Bitter-Sweet Love Cocktail Box vključuje tudi 6 koktajlov, 3 sladke in 3 grenke, za harmonijo okusa.

Galentine's Day Cocktail Box


Postrezite okusno hrano in prigrizke

Če si privoščite koktajle, je prav, da zraven postrežete tudi hrano in prigrizke. Združevanje prave hrane s koktajli bo pomagalo izboljšati izkušnjo obedovanja in ustvariti nepozaben obrok. Če strežete pretežno sladke koktajle, jih poskusite kombinirati s slanimi in slanimi jedmi. kot so bučne bruskete, pečena koruza, klasični slani čips ali oreščki.


Najboljše kombinacije hrane za grenke pijače, kot sta Negroni ali Whisky Sour, bodo vključevale suhomesne izdelke, trde sire in sladice s temno čokolado, saj bodo odlično dopolnjevale okuse.

Načrtujte igre in dejavnosti

Če bo vaša zabava trajala pozno v večer ali če boste organizirali spanje, boste morali načrtovati nekaj iger in dejavnosti, da se bodo vsi zabavali.

Če želite dejavnost na temo ljubezni, je odlična igra, da vsi napišete svoj najslabši prvi zmenek in ga postavite v klobuk. Nato bodo drugi prebrali zgodbo na glas, vsi pa poskušajo uganiti, čigav je bil zmenek. Klasična igra resnice ali izziva je lahko tudi zelo zabavna. Ali pa, če želite spretnostno dejavnost, bo krašenje piškotkov, izdelava Galentine's voščilnic ali domači lončarski komplet poskrbeli za ustvarjanje.


Pripravite seznam predvajanja

Ne pozabite ustvariti popolnega seznama predvajanja za Galentinovo, ki vam bo pomagal ustvariti razpoloženje. Klasične dekliške pesmi bodo vaše prijateljice nedvomno spodbudile k plesu in petju, medtem ko se boste počutili opolnomočene. Izberite pesmi navdihujočih, uspešnih žensk, ki pomagajo spodbuditi vse, da se ljubijo ter se počutijo srečne in samozavestne.

Če nimate časa, da bi pripravili svoj seznam predvajanja, si oglejte ta obsežen seznam predvajanja za Galentinovo na Spotifyju, ki vsebuje več kot 400 pesmi izjemnih izvajalk!

Če ste pripravljeni deliti ljubezen, si oglejte naše povsem nove darilne komplete in pakete koktajlov za valentinovo.

Želite svojim dekletom za galentinovo podariti posebno darilo, a ne veste, kaj? Ne morete zgrešiti z darilno kartico NIO Cocktails, s katero si lahko privoščite okusne pijače.