Nič ni lepšega, kot če svoji mami (in vsem materinskim osebam v vašem življenju) namenite dan samo zanjo, kjer se lahko sprosti, sprosti in uživa. In kaj je boljši način za razvajanje mame ob materinskem dnevu in izražanje hvaležnosti za vse, kar počne, kot presenetiti jo z okusnimi koktajli?

Predstavljamo vam naše najljubše koktajle za materinski dan, od sladkih klasik do osvežujočih pijač, ki bodo zagotovo čudovito osvežile vašo mamo.

1. Gin Proved

Če iščete nekaj tako edinstvenega kot vaša mama, je naša popolno odišavljena koktajl Gin Proved prava izbira. Z mešanjem Tanqueray Ginja, likerja Bols Parfait Amour, organske citronske kisline in tekočega sladkorja je ta koktajl čudovito uravnotežen in ponuja osvežujoče kiselkast okus, ki je resnično okusen. Njegova estetsko prijetna lila barva doda nekaj posebnega - idealna za pomladne mesece.

Gin Proved


2. Gin Sour

 Kot eden najstarejših koktajlov se s klasičnim Gin Sour ne morete zmotiti. Čeprav je njegov izvor neznan, je verjetno bil ustvarjen v sredini 19. stoletja. Z odlično kombinacijo suhega gina, grenke limone in tekočega sladkorja ta preprosta pijača ponuja močan okus in je prijetna za uživanje na sončen dan ali ob odličnem brunchu

3. Cosmopolitan

Če nameravate svoji mami privoščiti glamurozen dan, poln razvajanja in zabave, se zdi Cosmopolitan v roki povsem primeren. Ta koktajl je priljubljen med ljubitelji in je že desetletja priljubljen po vsem svetu. Ta sladka rožnata pijača, ki združuje vodko Ketel One, Cointreau in brusnični sok, je tukaj, da ostane.

Cosmopolitan


4. Daiquiri

Izjemno osvežujoč in spominja na tople, poletne dni ali izlete na eksotične plaže, je Daiquiri ena najbolj uravnoteženih pijač na svetu, ki ponuja razdražljive sladke in kisle okuse. Daiquiri, ki vsebuje samo 3 preproste sestavine, je enostaven za pripravo, saj združuje beli rum, citruse in tekoči sladkor.

5. Tommy’s Margarita

Zabaven in sodoben pogled na klasično pijačo, Tommyjeva Margarita je svetla, citrusna in resnično omogoča, da tekila zasije. Če vaša mama občasno obožuje družabna srečanja in zabave, smo prepričani, da bo tudi ona oboževalka tega koktajla. Kombinacija tekile Exotico Blanco, agavinega sirupa in organske citronske kisline ponuja oster in slasten okus. Če želite poskusiti izvirnost, imamo na voljo tudi ikonični koktajl Margarita.

Tommy's Margarita


6. Mai Tai

Za pijačo s tropskim pridihom je Mai Tai neprekosljiv. Okrajšava za "Mai Tai-roa-aé", kar pomeni "s tega sveta", lahko rečemo, da si je ta koktajl prislužil svoje mesto v dvorani slavnih koktajlov. Z mešanico ruma Pampero, limetinega soka, Cointreauja in likerja Orgeat je ta pijača polnega in sadnega okusa s samo kančkom sladke začimbe, ki bo ta materinski dan zagotovo prinesla raj v vaš dom.

7. Gimlet

Gimlet je koktajl, ki je prestal preizkus časa in je zdaj uvrščen med najbolj priljubljene koktajle na svetu. S preprosto mešanico gina in limetinega soka ustvari nezamenljiv okus, ki je lahek in osvežujoč ter popoln za uživanje z družino po dnevu sproščanja.

Gimlet


8. Vodka Sour

Vodka Sour je koktajl, ki ga je enostavno piti in je priljubljen že stoletja in ne kaže znakov upočasnjevanja. Z grenko-sladko mešanico vodke Ketel One, citronske kisline, tekočega sladkorja in kančka vode ta preprosta pijača zagotavlja oster okus, ki ni presladek ali preveč trpek. Verjamemo, da vas klasični kisli koktajl ne bo nikoli razočaral.

9. Mimosa

Zakaj ne bi mame takoj zjutraj presenetili s koktajlom Mimoza. Ta pijača iz dveh sestavin je priljubljena med zajtrkom ali malico in bo prav začela mamin dan. Z mešanjem pomarančnega soka in šampanjca ali Prosecca v piščal bo ta peneča pijača zagotovo ugajala. Postrezite ga z vaflji ali jajčki Benedict in zagotovo boste mami najljubši.Mimosa


10. Passionfruit Martini

Sladek in saden, Passionfruit Martini je bil imenovan za najljubšo pijačo v Združenem kraljestvu in je postal priljubljen koktajl za mnoge. Ta koktajl, narejen iz vanilijeve vodke, sveže pasijonke, likerja iz pasijonke in limetinega soka, lahko uživate ves dan. Elegantne, zabavne in popustljive, saj veste, da bosta oba z mamo preživela fantastičen dan z nekaj teh v roki.

Naša omejena izdaja škatle s koktajli za materinski dan vsebuje 6 svežih pomladnih koktajlov, ki so popolni za praznovanje mamice.

Oglejte si naše druge neverjetne darilne komplete koktajlov za materinski dan in izberite tistega, za katerega mislite, da ji bo najbolj všeč.t.