A Complete Guide to Tommy's Margarita: How To Enjoy This Modern Classic

Celoten vodnik za Tommyjevo Margarito: Kako uživati ​​v tej sodobni klasiki

Vsem, ki so poskusili a Tommyjeva Margarita, ne bo presenečenje, ko je slišati, da je daleč eden naših najbolj priljubljenih koktajlov na Nio. Svetlo, trmasto in s pravim ravnovesjem sladkosti iz agave sirupa nas en požirek vrne do vrtoglavih poletnih dni, ki se ležajo ob bazenu ali na belih tropskih peskih.


Upoštevajte, po tistem začetnem zadovoljivem požirek se boste morda vprašali: kaj Tommyjeva Margarita loči od svojega bratranca, ljubljenega Klasična Margarita? In, kar je še pomembneje, kako najbolje uživamo v tej osvežujoči krožnici? Danes pripovedujemo zgodbo o tej moderni klasiki in delimo naše zgornje nasvete o tem, kaj naj parimo s Tommyjevo Margarito, če želite na naslednjo večerjo prinesti malo začimbe!
 

Zgodovina za koktajlom

Tommy's Margarita koktajl pijače

Ime "Tommy's Margarita" sama izvira iz istoimenske restavracije v San Franciscu, kjer je v 90. letih prenovil ikonični koktajl tekile - ne nekdo, imenovan Tommy - ampak pameten barman Julio Bermejo.
Tommyjevo mehiško restavracijo so leta 1965 v San Franciscu postavili Juliovi starši in se, ko so se lotili svojih štirih bratov in sester, dobro in resnično družinsko podjetje.

Zahvaljujoč Juliovemu neprimerljivemu znanju o tekili je Tommy's od takrat postal meka za lokalne muhe in ljubitelje tekile po vsem svetu: police palice so se zasukale z največjo zbirko 100% agave tekile zunaj Mehike in na voljo je več kot 100 vrst margarit na njihovem meniju. Če imate radi Margaritas, to bi moralo biti na vrhu seznama vedra.

 
Tommy's Bar Backbar San Francisco 

Zakaj se Agave uporablja za izdelavo Tommyjeve margarite?

Ključni zasuk, ki razlikuje Tommyjevo Margarito od ikonične klasike, je sama sestavina, zaradi katere je Tequila tako posebna: Agave. Agave je po okusu podobna medu - nekateri bi trdili še slajše - z rahlo zelenim robom in je osnovna sestavina za vse tekile.


V zasledovanju lažje različice Klasična Margarita, Tisti, ki bi v središču zvezde trdno postavil v srce, je Julio zamenjal oranžni liker za agave nektar in limetin sok, da bi odmeval edinstvene degustacijske note v tekili. Nastala Tommyjeva Margarita je bila lahka, sveža in kmalu je postala hit med oboževalci Tequile, ki je daleč onkraj Juliovega rodnega San Francisca.

Kaj pariti s Tommyjevo Margarito

Torej, kako najbolje uživamo v Juliovem sodobnem zasuku tega poletnega favorita? Seveda iščemo klasično mehiško kuhinjo za navdih, ko gre za pari hrane s Tommyjevimi okusi citrusov, ki lepo dopolnjujejo koktajl, medtem ko vse zadimljeno, slano ali začinjeno pomaga pri ravnotežju sladkosti agave sirupa. Vzemite navdih iz peščice teh kultnih najljubših restavracij s sedežem v Londonu za naslednjo večerjo!

Breddo's Tacos Clerkenwell Plates mehiška hrana
  • Temper Soho Pod živahnimi ulicami Soho se opisuje kot "sladka, Smokey Hideaway" in je dom spektakularnega niza mehiških plošč, pripravljenih na njegovi leseni ognjeni jami. Da bi se svež zaganjalnik lahko združil s Tommyjem, poskusite z njihovo jedjo burrate, apna in jalapeño.
  • Breddo's se je rodil v Hackneyju kot improvizirani Taco Shack; Zdaj je to ena izmed najljubših londonskih taco točk s sedežem v Clerkenwellu s sestrsko restavracijo v Oslu. Raje imajo gurmanski zasuk pred običajnimi prelivi s taco, s ponudbami, kot so dimljeni jajčevci, halloumi in česna kisla krema.
  • Mestizo V London je prišel leta 2004 kot "delo ljubezni" in občutek odgovornosti skupine mehiških kuharjev, da bi v mesto prinesli najboljše od lokalne hrane. Tu praznujejo pristno kuhinjo z obsežnim jedilnikom klasičnih jedi - in ne le odličnih prelivov Taco - vključno z "Pollo Negro", piščančjo jed z mehiško omako za tartufe.

Tommy's Margarita Glass Nio koktajli

Če želite kozarec dvigniti na sodobno klasiko Julio Bermejo, lahko naročite svoje Tommyjeva Margarita v škatli 3, 6 ali 9 nio koktajlov ali kot del našega Sour komplet.