Father's Day Gift Ideas

8 idej za darila za očetovski dan iz koktajlov NIO

Nič ni kot srkanje dobrega koktajla na koncu dolgega dneva. Ne glede na to, ali ima v svoji pijači raje viski, vodko ali gin, če je vaš oče navdušenec nad koktajli, smo vam pripravili seznam idej za darila za očetovski dan.


Prebrskajte po našem seznamu koktajl daril za očetovski dan, ki zagotavljajo strokovno mešanico iz udobja vašega doma. Ti kompleti za koktajle so odlično darilo za očete, ki cenijo koktajle po meri.


Naši najljubši koktajli za očetovski dan

Pomagajte svojemu očetu, da se usede in sprosti s temi edinstvenimi, ekskluzivnimi koktajli za očetovski dan iz NIO Cocktails.


1. Teeling Whiskey Cocktail Collection Box

Če ima vaš oče rad klasičen koktajl z viskijem, je naša omejena serija Teeling viskija Cocktail Collection Box popolno darilo za očetovski dan.


Ta škatla za koktajle po meri vam omogoča okus štirih klasičnih koktajlov viskija, vključno z:


Razveselite svojega očeta s to škatlo gladkih klasik na ta očetovski dan.


2. Rebel Whiskey Cocktail Collection Box

Rebel Whisky Cocktail Collection Box je odličen za ljubitelje viskija z bolj eksperimentalnim okusom.


Ta darilna škatla vsebuje štiri edinstvene bourbonske koktajle, prežete z zanimivimi okusi, od sladkih in sadnih do suhih in pikantnih.


V tem polju boste lahko izkusili:


Espression:: Ta sladki desertni koktajl je podoba klasičnega Espresso Martinija, oživljenega s pridihom likerja Amaretto Casoni.

Explorer: Ta koktajl je sestavljen iz prepleta sladkih in edinstvenih okusov, vključno s figami, svežimi češnjami, vaniljevim pimentom in balzamičnim kisom.

Tenacious uživajte v okusih Azije s pridihom slive, čokolade, oloroso šerija in usnja.

Pioneer : Pioneer je najdrznejši od štirih koktajlov z mešanico cvetja in poprovih začimb.

Pogumni in drzni, ti napitki so odlični za očete, ki se ne bojijo poskusiti novih stvari.

3. Sour Box set koktajlov | Premium pripravljeni koktajli | NIO koktajli (niococktails.si) Ta škatla s koktajli Sour je odlično darilo za očetov dan za očete, ki ob vsaki priložnosti radi uživajo v koktajlu Sour.


Kisli koktajli so družina koktajlov, ki vsebujejo osnovno alkoholno pijačo, nekakšno sladilo, kot je preprost sirup ali sladkor, in kisli element, kot je limona ali


limeta. Pijejo jih že od 19. stoletja, njihove glavne sestavine pa še vedno tvorijo osnovo številnih sodobnih koktajlov.


Ta škatla predmešanih kislih pijač vsebuje šest strokovno zmešanih koktajlov na osnovi vodke, gina in viskija, vključno z:

Če iščete različne klasične in edinstvene koktajle, je ta kolekcija kot nalašč, da svojega očeta na ta očetovski dan pogostite s pikantnimi, aromatičnimi kislimi koktajli.

4. Italijanski grenko pripravljen komplet koktajlov | NIO koktajli (niococktails.si) - Bitter Premixed Cocktail BoxŠkatla z mešanico grenkih koktajlov je čudovito darilo za očetovski dan za tiste, ki imajo radi nekaj bolj prefinjenega in manj sladkega kot druge vrste koktajlov.

Le malo pijač ujame duh italijanske ure koktajlov, kot te tri klasike iz Camparija.

A perfect Father's Day gift idea for cocktail enthusiasts and connoisseurs.

5. 1832 Majani Cocktail & Luxury Chocolate Gift BoxOur decadent Majani Cocktail and Chocolate box is bound to satisfy your dad’s sweet tooth.

Founded in 1796, Majani has been in the business of creating bespoke chocolates for centuries. Their luxurious chocolate is made up of four different cocoa beans which are guaranteed to tantalise the senses of any chocolate lover.

This luxurious Italian dark chocolate is paired with two unique rum based cocktails, dreamed up by master mixologist Patrick Pistolesi.

If your dad loves indulgent experiences, this Majani gift set is the perfect Father's Day gift.

6. Razglednice iz Japonske - darilni komplet koktajlov | NIO koktajli (niococktails.si)

 • Kot nalašč za očete, ki radi potujejo, bo ta izbor štirih koktajlov z japonskim navdihom z vsakim požirkom odpeljal v Deželo vzhajajočega sonca.


  Doživite okus najbolj idiličnih lokacij Japonske s štirimi ekskluzivnimi koktajli:


  Hokkaido Glory: japonska Clarified Bloody Mary z vodko Eiko, ki je narejena na Hokkaidu - najsevernejšem japonskem otoku.

  Hokkaido Pleasure: japonski kisli gin z zelenim jabolkom, narejen z ginom Etsu. Etsu gin je še ena žgana pijača, narejena na Hokaidu. Narejen je z vodo iz gorovja Taisetsu in se ponaša s slastnim okusom citrusov in sladkega korena.

  Okinawa Pure Beauty: japonski citrusni daiquiri. Beli rum Kiyomi vsebuje ta koktajl, narejen na najjužnejšem, tropskem otoku Okinawa in se lepo ujema z značilnim okusom citrusov yuzu, ki jih najdemo v likerju La Yuzu.

  Kurayoshi Heritage: japonski ingverjev viski Sour, narejen z mešanico viskija Tottori – iz najmanj naseljene japonske prefekture Tottori – in Kraljevega ingverjevega likerja.


7. Casa Del DaiquiriNaša škatla Casa Del Daiquiri je popolno darilo za očetovski dan za tiste, ki uživajo v odličnem okusu ruma. S 6 različicami klasičnega Daiquirija, od katerih je vsaka skrbno izdelana z rumom Ron Santiago de Cuba Extra Añejo 11 yrs, lahko oče uživa v subtilnih tonih in okusih mandljev, kokosa in vanilije. Ta dekadentni koktajl darilni set vključuje:


Forgotten Daiquiri: mešanica grenkega in čistega žganja soka sladkornega trsa za ustvarjanje daiquirija zlate dobe.

Frezza Daiquiri: ustvari svež okus s hrustljavo meto in sadnim maraskinom.

Noches de Malecón: narejeno iz melone in aromatizirano s kubanskimi kavnimi zrni.

El Oriente: nežni okusi citrusov, pomešani z začimbami daljnega vzhoda.

Poletni daiquiri: S sladkim pridihom bezgovih cvetov in dišečim likerjem Earl Grey.

El Presente Daiquiri: prežet z okusi ananasa in pasijonke.

Raznolikost različnih okusov v našem darilnem kompletu koktajlov Casa Del Daiquiri ponuja za vsakogar nekaj in bo verjetno zelo priljubljen pri očetih povsod.


8. Darila in darilna karticaIf your dad is very particular about his tipples, or prefers the freedom to choose his own cocktail set, we also offer online gift cards.

This is a great gift for cocktail connoisseurs, and it will guarantee that your dad gets a Father’s Day present he loves - much better than socks!


Looking for some more Father's Day gift ideas? Check out our Father's Day cocktail gifts, Cocktail Gifts for Him, and our Limited Edition Cocktail Gift Sets for all the inspiration you could need to help make this Father’s day the best one yet.