To je uradno: pomlad je dobro in resnično vzpenjala. Balmy popoldnevi so nas vsi na prostem privoščili, da bi uživali v naravi v cvetu, razkošne vrtne zabave pa so postale trdna napeljava v naših nekoč praznih dnevnikih. Prenovljena ljubezen do velikega na prostem je treba pričakovati šele po dolgih mesecih, ki so v notranjosti - dobrodošli dih svežega zraka, če želite - in z naraščajočim zanimanjem za pridobivanje naše hrane lokalno ne preseneča, da je krmljenje postalo priljubljeno.


Ni več samo domena nagrajenih kuharjev, trajno trendovski hranilniki so usmerili pozornost na svoje zadnje vrtove, da bi zelišča in rože dopolnili svoje kuhanje - ali celo okrasili svoje koktajle. Ne moremo si omisliti boljšega ujemanja, da bi ga okrasili Ruski vrt, cvetni zasuk na Vodka kisla Ustvarjen kot koktajl za podpisovanje za koktajle Nio, ki ga je našla mojstrski miksolog Patrick Pistolesi. Z občutljivimi starejšimi cvetnimi, zreli hruški in svetlimi citrusi je popoln dodatek k sončnemu vrtnemu soirée.


Spodaj naštejemo 5 užitnih cvetov, ki jih lahko nahranite tukaj v Veliki Britaniji, da povišate vaše Ruski vrt in ga spremenite v vizualno mojstrovino. Prepričajte se, da boste vedno prekrižali, kaj prinesete domov z vodniki, kot je ta Divja hrana ali Wild Foodie Tako ste lahko prepričani, da so cvetovi varno jesti - in če v dvomih, vedno motite previdnost!

Če ste v mestnem območju in nimate enostavnega dostopa do odličnega na prostem Maddocks Farm in Strokovnjaki za fino hrano Izbirate lahko med izbiro užitnih cvetov!

1. Borage

Borage Flower Blue

Borage je ena najlažje dostopnih divjih cvetov za krmo, saj ga lahko najdemo po vsej Veliki Britaniji v pomladnih in poletnih mesecih! Ti nežni modri cvetovi imajo lahko svež okus kumare z namigom medu, zaradi česar je dobro primeren okras za spomladanski koktajl.

2. Divja bazilika

Rastlinske cvetje divje bazilike

Čeprav je klasična italijanska vozovnica tisto, kar običajno pride na misel, ko pomislimo na baziliko, lahko divjo baziliko najdemo tudi v Veliki Britaniji. Nežni cvetovi so v pastelnih odtenkih bele, otroške roza ali sivke in jih lahko dodate v koktajl sam ali z nekaj listi bazilike za dobro mero. Listi so seveda polni okusa in dopolnjujejo oprijemljive limonine okuse Ruski vrt, vendar so tudi cvetje - poleg tega videti čudovito - rahlo aromatične.

3. Kalendula

Kalendula rastlinska garna pijača

Ti presenetljivi cvetovi ne samo ujamejo oči, ampak bi na vaš vrt Rusije prinesli nenavaden okus. Koledule (znane tudi kot lonček) se včasih uporabljajo kot nadomestek žafrana zaradi svojih živih, drznih barv in so dostopne od pomladi do jeseni. Njihovi citrusi in včasih subtilno papriko, okusi bi naredili nenavadno, a lepo seznanjanje z našim Rusiji.

4. Kamilica

cvetni cvetni koktajl okras

Divji kamilici imajo rahlo sladek okus, ki spominja na hrustljavo jabolko, skupaj z rahlo zemeljskimi podtoni, in se dobro združujejo s subtilnimi aromami zrele hruške v našem ruskem likerju za starejše. Ta precej mali cvet najdete na naslednjem sprehodu po Sandy Heaths ali na obalni pečini na jugozahodu Velike Britanije.

5. Begonias

cvetovi cvetovi begonia jabolko

Včasih ga po imenu "jabolčni cvete" poznajo gurmanskim kuharjem, ki uporabljajo te čudovite rože pri kuhanju, cvetni listi begonije imajo hrustljav, rahlo kislo okus, kot je limona, in tudi čudovit dodatek k sveži vrtni solati. Priporočamo samo, da jeste hibridne različice teh cvetov, kar pomeni, da jih v divjini običajno ne najdemo - poskusite iz Strokovnjak za fino hrano.

 

Lahko kupite naš podpisni koktajl Ruski vrtali če gostite vrtno zabavo parite svoje okraske z našim kuriranim koktajlom, Kislo škatla.

Pitje koktajlov vrta Russia Nio