garden-party-outdoors-lanterns-lights-drinks

Pet preprostih nasvetov za odlično vrtno koktajl zabavo.

Ker se temperature leno plezajo, nastajajočim modrim nebom in koncem še posebej sivemu zimu na vidiku, je na koncu sezona vrtne zabave. Od skromnega žara do praznovanja brez stroškov, vrtne zabave so skoraj tako bistveno britanske kot čaj in torte. Načrtovanje Ultimate Garden Soirée, ko se zaklepanje začne dvigovati po drugi strani, ni piknik. Na srečo za vas smo sestavili svoj hitri vodnik s 5 nasveti, s katerimi bomo navdihnili vaše naslednjo ponovno srečanje na prostem; seveda z nekaj predlogi za srkanje.

 

1. Potovalni dekor mize, navdihnjen

vrtna stranka

Za vsako elegantno vrtno zabavo je treba za svoje goste postavljati dobrodošlico. Trend zaklepanja čudovitih miz namazov ne gre nikamor, za prvo ponovno srečanje v udobju lastnega vrta pa ne pozabite sprejeti novega spomladanskega vremena! Okrasite svojo mizo z obilico toplih barv in cvetočih cvetov, kot je ta bleščeč zaslon Lay London. Vključitev maroških navdihnjenih kovinskih svetilk doda pridih romantike in bi bila idealna nastavitev za uživanje Gin je dokazal Nio koktajl.

 

2. Hrana brez pretiravanja

Če ste hostesa z utrdi, ki raje zabavajo svoje goste, ne da bi pripravili celoten jedilnik elegantna sira Namesto tega? Enostavna za pripravo vnaprej, to je elegantna, vendar odložena možnost nazaj, če bi raje nazdravljali svojemu ponovnemu združevanju s prijatelji in družino, namesto da bi kuhali obrok s tremi tečaji - da ne omenjam, da zagotavlja tudi položeno, elegantno vzdušje. Preprosto združite svojo aperitivo desko z a Nio koktajli za večerjoin ste pripravljeni za odhod - vaš trenutek na vrtni zabavi potrebuje samo led.

  

3. Pomladni centripiji


Ne bi bila britanska vrtna zabava brez obilice cvetov in ne le v ozadju vašega vrta. Uporabite sveže cvetje, da uokvirite svojo osvetlitev, ustvarite elegantno ozadje ali okrasite svojo mizo za rustikalni, a temeljito romantičen občutek. Še bolje, povežite svoje cvetlice v meniju pijač z Ruski vrt Koktajl, ki se ponaša z medenimi, botaničnimi notami za starejše, ki bodo lepo dopolnjevali vašo cvetlično temo.

 

4. Pripravljen z vsemi vremenskimi vplivi

Nobena pomladna vrtna zabava tukaj v Veliki Britaniji ne bi bila popolna brez nepričakovanih aprilskih tušev! Prepričajte se, da boste v skladu s tem načrtovali vse vremenske razmere in deževno odpornost na vaše dolgo pričakovano ponovno srečanje na vrtu, tako da uredite prijetno, pokrito sedežno območje za svoje goste, kot je ena od teh iz Ikee. Če želite dodati zaključek vse, kar potrebujete, je nekaj naših Kisle viskije Da vas bo ogrel, in vaši gostje bodo veseli, da pridejo dež ali sijaj.

 

5. Osvetlite svoj vrt

Vrtna stranki

Idealna nastavitev vrtne zabave ne bi smela biti zapletena zadeva. Če nameravate zabavati svoje ljubljene, po soncu zaidete, poskusite z nalepom vilinskih luči ali majhnih svetilk, kot so te nad mizo za večerjo, da dodate višino in pravi čar svojemu zunanjemu jedilnemu prostoru. Konec koncev je vse, kar resnično potrebujete, dobra družba, da bo vaša zabava uspela, in morda Espresso Martini ali dva za dvig kozarca.