5 Best Cocktails For Your Next Summer Party

5 najboljših koktajlov za vašo naslednjo poletno zabavo

Kljub nedavnim nalivom se lahko prepričate, da se je veliko britansko poletje dobro in resnično začelo. Na srečo je potrebno več kot malo dežja, da nam pokvari razpoloženje, in ko se strani našega dnevnika polnijo s pikniki, malicami in cvrčečimi žari (bodisi na vrtu bodisi v naglici v zaprtih prostorih), se naše misli neizogibno obračajo k okusni hrani in pijača. Čeprav morda ne bomo v veliko pomoč v kuhinji, je NIO Cocktails tukaj, da zagotovi, da bo vaš bar založen z okusnimi koktajli za vsako priložnost. Tukaj je pet naših poletnih koktajlov, s katerimi bodo naši gosti zadovoljni vse poletje – z ali brez dežja!

1. Tea Sour

Tea Sour Cocktail Picnic Drink

Sveže pikantne limone in sladni listi črnega čaja se ujemajo v nebesih, naš popolnoma nov čaj Tea Sour pa ima zagotovo okus kot košček raja. Ekskluzivno v baru NIO Cocktails samo za omejen čas, naš mojster mešanice Patrick to svežo, osvežilno poletno pijačo primerja s starim šolskim ledenim čajem z limono ali "modrim nebom in soncem v kozarcu". Tea Sour, ki ga najbolje uživate poleg svežega kolača, polnjenega s kepicami smetane in trpke malinove marmelade, je popoln za dodajanje razkošnega pridiha posebnemu popoldanskemu čaju ali razkošnemu pikniku.

2. Mai Tai

NIO Cocktails Mai Tai Drink

Biti okronan za kralja koktajlov Tiki je velik dosežek, a Mai Tai si zasluži vsak centimeter pozornosti. Svetlo sočno tropsko sadje je uravnoteženo z melaso in bogato osnovno noto kave v tem najpomembnejšem prazničnem koktajlu, zaključi pa se s pridihom kandiranega začinjenega ingverja. Nežna vlečena svinjina - ali kruhovec, če bi raje izbirali brez mesa -, obložena s sladko in pikantno omako, se fantastično ujema s sadnim Mai Taijem in je popoln par za prihajajočo sezono peke na žaru.

3. Margarita

Margarita NIO Cocktails Outdoors Glass Drink

Ali obstaja še kakšen koktajl, ki lahko hitro prikliče občutek poležavanja ob bazenu kot Margarita? Ta klasična različica je nekoliko bogatejša od naše priljubljene Tommyjeve Margarite, z več karameliziranega, lepljivega okusa marmelade iz Cointreauja. Strokovno uravnotežen s subtilnim ščepcem soli, je to naklon klasični Margariti, ki jo najdete v svojem najljubšem baru. Ne moremo si zamisliti boljšega načina za nadgradnjo našega bivanja to poletje kot z Margarito v roki. Za lahek prigrizek uživajte s česnom in čilijem, kozicami, rahlo zoglenelimi na žaru, in potisnite v po'boy z dodatki vroče omake chipotle, če se počutite še posebej uživajoče.

4. Daiquiri

Daiquiri Drink Cocktail Glass

Nikakor nismo mogli narediti seznama poletnih koktajlov in izpustiti našega Daiquirija. Začetek s kremastim, a sadnim belim rumom, kot je Pampero, prinaša veliko globino okusa in kompleksno sladkost v Daiquirija, ki se odlično ujema s svežim svežim limetinim sokom za to preprosto, a osupljivo domačo jed. Ta Daiquiri ne potrebuje veliko drugega, da bi zablestel, a za dopolnitev blaženega sobotnega popoldneva na vrtni zabavi vam lahko priporočimo olive kalamata, polnjene z rdečo papriko in svežim čilijem, da vašemu zlatemu koktajlu dodajo kanček sladkosti in začimbe.

5. Lemongrass Citrus

Lemongrass Citrus Pour Cocktail Glass

Dišeč, aromatičen in saden, naš brezalkoholni koktajl Lemongrass Citrus je popoln osvežujoč protistrup za dan, preživet na soncu. Sočne črne češnje, granatno jabolko in limonska trava ustvarijo okusno ravnovesje citrusov in sladkobe – idealno za vsako poletno zabavo v vašem dnevniku. Zaradi slastnih okusov tropskega sadja, ki jih najdemo v citrusih limonske trave, bi bil odličen dodatek zdravemu zajtrku namesto klasične mimoze, pa tudi odlična brezalkoholna izbira na žaru.


Ste pripravljeni na poletje? Izvedite več o naših treh novih slastnih poletnih koktajlih ali ustvarite svoj osebni bar z našimi seti s 3, 6 ali 9 koktajli.

Iščete darilo za ljubljeno osebo? Oglejte si našo ponudbo novih in omejenih izdaj darilnih setov za koktajle.