Iščete najboljša darila za ljubitelje vodke? Darilni kompleti vodke so lahko odličen način, da pokažete nekomu, ki ga poznate njihov okus, in jih imate radi. Ne glede na to, ali iščete darilo za rojstni dan, darilo za obletnico ali zahvalo, so darila vodke odlična možnost.

Seveda obstajajo očitna tematska darila vodke, kot je steklenica premium vodke ali a Izbor premiksanih koktajlov vodke. Če pa želite raziskati svoje možnosti in darovati svojemu spremljevalcu z vodko nekaj drugačnega, zakaj si ne bi ogledali naših 10 najboljših daril za ljubitelje vodke?

1. Knjiga receptov za koktajl

Vsak preliv miksolog bi moral imeti v svoji zbirki knjigo receptov za koktajle. Ne glede na to, ali gre za vodko ali druge duhove, s katerimi želijo eksperimentirati, je knjiga receptov za koktajle idealno darilo za njihovo raziskovanje. Morda se celo odcepijo in preizkusijo nekaj novih receptov, za katere sploh niso vedeli, da obstajajo.

Z malo zgodovine, ki je vključena v večino koktajl knjig, se bodo med ustvarjanjem okusnih pijač odpravili na svoje malenkost. Knjiga Savoy koktajl je vedno klasika na knjižni polici za ljubitelje koktajlov in je z leti postala Biblija koktajla. Ustvaril ga je Harry Craddock - eden najbolj znanih in slavnih ameriških barmanov.

2. Eleganten komplet kozarcev

Ko gre za ustvarjanje neverjetnih vodk koktajlov z uporabo Prava vrsta koktajlnih kozarcev lahko vse spremeni. Od kozarcev z visokimi kroglicami do kozarcev Martini in klasičnih kozarcev kupeja pomaga, da imate pri roki lep komplet koktajlnih kozarcev, ki vam bodo pomagali, da bo vaš vodka ljubeč prijatelj navigal po vsem okusnem koktajlu, ki ga naredijo naprej.

Koktajl očala

3. Razred koktajlov

Če so res vrhunski ljubitelj vodke in že imajo vse, kar bi lahko potreboval poznavalec koktajla, zakaj se potem ne bi odločili za darilo? Lahko bi jih odpeljali na presenetljivo potovanje v koktajl, ki izdeluje razred v mestu blizu vas.

Izkušnje iz koktajla so povsod, za osebo, ki ima vse, pa bo mojstrski tečaj idealen. To edinstveno darilo s koktajlom ponuja zabaven način za pripravo okusnih pijač in se naučiti nekaj dragocenih znanj, ko gre za miksologijo.

4. Čudovit stresalec

Večina ljubiteljev koktajlov bo imela stresalec koktajlov, le redki pa bodo imeli koktajl, ki ga absolutno ljubijo. Od nerjavečega jekla do stekla do grafita je veliko koktajlnih stresalcev, ki jim bodo vzeli sapo in naredili popolno darilo za ljubitelja vodke.

Za dodaten poseben pridih lahko celo razmislite o dodajanju personaliziranega graviranja.

5. Prefiksirani koktajli

Če vaš prijatelj obožuje pitje koktajlov z vodki, kako boljši način kot uživati ​​v različnih pijačah z vodko z a Premiksirani komplet za koktajl z vodki iz nio koktajlov. Vsi so popolni postrežbi, izdelani samo s kakovostnimi sestavinami, kar pomeni; Brez nereda ali odpadkov, le resnično kakovostni koktajli. Obstaja toliko možnosti, ko gre za koktajle z vodki, toda naša najljubša darila za ljubitelje vodke so:

Ruski vrt

The Ruski vrt je nenavadno in okusno Vodka kisla Ustvaril nio koktajli, miksolog, Patrick Pitolesi, ki ga je navdihnil barvita, parfumirana in nepozabna poletna vrtova v St. Peterburgu. Ta koktajl v kozarcu spominja na čarobni cvetlični vrt, ki meša vodko, citronsko kislino in zasuk starejše cvetenje.

Cosmopolitan

Eden najbolj ljubljenih koktajlov na katerem koli meniju je ta predlagana pijača odlično darilo za vsakega ljubitelja vodke. Naša različica te okusne klasike vsebuje Ketel One, oranžno oranžno oranžno barvo Cointreau, brusnico in apno. Osvojila je srebrno medaljo Spirits Business Spring 2021 in je trdna favorit naših pokroviteljev.

Premiksirani kozmopolitanski koktajl

Vodka kisla

Ki se lahko upirajo vodka kisla? Ta koktajl je z osvežujočo mešanico tangy apna, sladkornega sirupa in Ketel One vodka lahek in osvežujoč poletni koktajl, ki naredi popolno darilo.

Espresso Martini

Gladka in žametna, Espresso Martini je klasičen koktajl, ki zahteva malo uvedbe. Zmešanje vodke, kavni liker in, uganili ste, posnetek espressa, je ta pijača bogata popuščanja, ki jo potrebuje vsak domači bar.

Premiksirani espresso Martini

6. Popoln komplet za izdelavo koktajla

Če se ne morete odločiti za samo en premiksni komplet za koktajl z vodki, zakaj se ne bi odločili za komplet za koktajl z aNio Experience Box. To je odlično darilo za vsakega ljubimca vodke, ki želi razširiti svoja obzorja in poskusiti nekaj novih kombinacij. Darilni komplet ima 2 steklena tumblerja, ledeni kalup za ustvarjanje štirih XL ledenih kock in 5, ki so pripravljeni za varčevanje, lastne izbire.

To pomeni, da lahko za svojega prijatelja izberete izbor vznemirljivih koktajlov vodke in dodate nekaj Koktajli, ki niso na vodki, iz našega izbora, tako da lahko raziskujejo nove okuse in najdejo nove favorite. To je odlično darilo za nekoga, ki želi eksperimentirati z različnimi okusi.

 7. Prefinjen voziček za pijače

Ali vaš prijatelj, ki ljubi vodko, manjka ta ključni voziček za pijače v domačem baru? Če je tako, bi lahko bil glamurozen vintage pijačo voziček dotik sloga in prefinjenosti, ki jih potrebujejo. Ta glamurozen dodatek doma bo drzno izjavil in zagotovil dodatno shrambo za več pijač.

 8. Steklena posoda

Obstaja toliko neverjetnih receptov za udarce, ki vsebujejo vodko, in če se vaš prijatelj rad zabava, boste v njihovih dobrih knjigah, če jim podarite stekleno posodo. Sklepna posoda zveni precej osnovno, vendar so lahko res lepi. Od vintage do Art Deco je veliko izbire, tako da lahko izberete skledo, ki se bo odlično ujemala z njihovim slogom. Če se počutite še velikodušnega, lahko tudi tam vržete stekleno kovček.

9. Kisla škatla

Če veste, da vaš prijatelj ljubi Vodka kisla koktajli, zakaj se ne bi odločili za kislo škatla Kot popolno darilo? S to krasno škatlo se ljubitelji vodke v vseh oblikah uživajo v kisli družini in eksperimentirajo z novimi duhovi. Ta škatla je napolnjena z nekaj neverjetnimi pijačami, vključno z Gin kislo, Whiskey Sour, Vodka kisla (seveda), Rjavo zlato, Gin je dokazal in Ruski vrt.

Premiksirana škatla za koktajl

 

10. Darilna kartica

Če ste pomislili na vsako možno darilo in vam nič ne daje tistega "vau", potem darilna kartica lahko je odlična možnost. Je eno najboljših daril za ljubitelja vodke, saj jim daje popolno svobodo izbire.

Če niste prepričani, kakšen darilni komplet koktajlov bi si želeli ali niso dovolj pogumni, da bi jim dobili nekaj drugega, zakaj potem ne bi pustili, da izberejo? Z digitalno darilno kartico boste darilno kartico dobili neposredno v mapo »Prejeto«, ki jo boste lahko delili s svojim prijateljem, ki ljubi vodko.

Ste našli popolno darilo za svojega prijatelja, ki je ljubeč vodka? Če ne, zakaj ne bi pogledali našega Vrhunski koktajli na osnovi vodke To bi postalo idealna darila za vsakega ljubitelja vodke.


S svojim hitrim branjem si lahko svoje spretnosti gostovanja narišete tudi 5 nasvetov za gostovanje na vrtni zabavi.