Danes boste našli veliko deviških koktajlov, ki jih postrežemo v barih in restavracijah, ki omogočajo tistim, ki ne pijejo alkohola, bodisi zaradi starosti, zdravja ali drugih osebnih razlogov, da se lepo zabavajo in uživajo v okusni pijači. 

Medtem ko so v preteklosti ljudje pogosto mislili na mocktails kot poveličani sadni sok, so zdaj postali vse bolj zapleteni in so priljubljeni za vse in vse priložnosti. Če razmišljate, da bi v meni dodali deviški koktajl za vaš naslednji dogodek, smo zaokrožili 10 naših najljubših receptov za brezalkoholne pijače.

1. Deviški grenčici

Edinstveno in izrazito aromatično, naša nagrajena Deviške grenčice Mocktail prinaša globino in arome Klasični negroni koktajl, brez alkohola. Kot nalašč za uživanje kot aperitiv brez alkohola pred večerjo, ta mocktail združuje brezalkoholne žgane pijače s grenčice, ki ponuja okuse gentiana zelišč in kardamoma, kar ima za posledico čudovito začinjeno in sadno mešanico, ki je neustavljiva.

Deviške grenčice

2. Tempelj Shirley

Tempelj Shirley je dobro znan kot Mocktail, ki jih je vse začel, neverjetno znan po vsem svetu. Pijača, ustvarjena v Hollywoodu v tridesetih letih prejšnjega stoletja, je bila pijača prvotno postrežena s templjem Child-Actress Shirley, nato pa so postala priljubljena pri drugih otrocih, ki so večerjajo z odraslimi. Čeprav je zasnovan za otroke, lahko ta mocktail uživajo v vseh starostih, ki bi raje srkali na nekaj brezalkoholnega. Narejena z ¼ unč granadina in 3 unč limonade ali limoninega soka, nato pa je ta mocktail dolivala s 3 unčami ingverjevega aleja.

3. Citrusi z limonino travo

Če ste razpoloženi za nekaj dišečega, svežega in prefinjenega, da bi lahko uživali z družino in prijatelji kadarkoli v letnem času, potem naša Citrusi z limonino travo je za vas mocktail. Strokovno ustvarjen v Milanu v Italiji z aromatično mešanico brezalkoholnih destilatov z eksotičnim zasukom granadina, ta mocktail je hkrati luknjast in gladek ter kot nalašč za tiste, ki uživajo v okusu tropov.

Citrusi z limonino travo

4. Mocktail Mary 

Kot vrhunski koktajl je krvava Marija doživela številne preobrazbe z obilico sodobnih zasukov, kot je naš lastni poklon ikoni, The The Icon Ghost of Mary Tudor koktajl. Ne-alkoholna različica koktajla odstrani vodko, vendar ohranja vso toploto in okus, saj vsebuje paradižnikov sok, limonini sok, omako iz Worcestershire, zeleno sol, črno poper, vročo omako in zeleno palico, ki jo žveči.

5. Ingverjeva kisla

Naše Ingverjeva kislo mocktail bo prinesel mučen okus, poleg osvežujočega udarca, ki se mu je težko upreti. Popolno, ki je primeren tako za zimske kot poletne mesece, lahko ta posmeh v praznični sezoni uživate z ognjem ali na slavno sončen dan na plaži. Svež in poln okusa, Ingverjeva kisla Zmeša brezalkoholne destilate s segrevalnimi ingverskimi začimbami za nepozabno pijačo.

Ingverjeva kisla

6. Virgin Mojito

Noben koktajl ne spominja na poletje kot Mojito, s svojo osvežujočo mešanico apna in mete. Ikonična kubanska pijača sega v 1500 -ih in jo povsod še vedno zelo zahtevajo. Če želite uživati ​​v mojem brez alkohola, preprosto izpustite rum in zmešajte limetin sok, svežo meto, vodo sode in preprost sirup, pustili pa vam bodo sladka, mehurčka in mintna sveža pijača.

7. Mango Mule

Mangos je eno najbolj priljubljenih sadov na svetu, zato jih je smiselno vključiti v pijačo, da ustvarite izvrstne tropske okuse. Na podlagi priljubljene moskovske mule, ki je nastala v štiridesetih letih prejšnjega stoletja, nealkoholni mangov Mule združuje sveže koščke manga, ingverjevo pivo in apno za prijetno sladek okus, ki vas bo takoj prepeljal na eksotični otok.

8. Virgin Strawberry daiquiri

Nekaj ​​stvari je okusnih tako sladkih kot deviški jagodni daiquiri in kljub impresivnemu videzu je ta jagodičja mocktail presenetljivo enostavno narediti. Mešanje zamrznjenih jagod, limetinega soka, preprostega sirupa in tonične vode ali sode iz limonine apne, zagotavljamo, da bo ta pijača s vsemi priboljšek za vse, ne glede na to, ali pijejo alkohol ali ne.

Mocktails

9. Margarita Mocktail

Kot najbolj urejen koktajl v barih po vsem svetu, priljubljenost klasike Margarita je tu, da ostane. Če želite doživeti hype brez alkohola, je tangy Margarita Mocktail naslednja najboljša stvar. Če združite limetin sok, limonin sok, sok s kumarico, preprost sirup in tonično vodo, boste dobili prepotrebno brc, ki ga hrepenite. Ne pozabite dati kozarcu ikonično solno platišče Margarita je znan tudi po tem.

10. Virgin Mimosa

Enostavna, a učinkovita, Virgin Mimosa je pijača za vse priložnosti, od priložnostnega bruna do slavnostnega toasta, ne morete iti narobe s to citrusi in mehurčki. Idealna za otroke in odrasle, Virgin Mimosa združuje pomarančni sok s citrusovo penečo vodo in kančkom ingverjevega aleja za edinstven zaključek. 

Želite izvedeti več o Mocktails? Preberite naše končni vodnik za brezalkoholne duhove Za vse, kar morate vedeti.

Brskajte po našo paleto okusnih predhodno mešani koktajli brez alkohola uživati ​​in uživati.