Ne glede na to, ali gre za začinjen rum, beli rum, temni rum ali kaj drugega vmes, obstaja nekaj, kar privlači okus vsakega ljubimca ruma. Ne bi smelo biti presenečenje, če se naučite, da je to eden najbolj priljubljenih duhov naokoli in če sami niste ljubitelj ruma, smo prepričani, da poznate nekoga, ki je.

Če iščete popolno darilo za svojega prijatelja, ki se zgodi, da pogosto uživate v koktajlu ruma, ste na pravem mestu. Zaokrožili smo 10 najljubših darila za koktajle da je vsak rum-enhusiast zagotovo ljubil.

1. Dekanter

Ali ima vaš prijatelj domači bar? Potem bodo zagotovo potrebovali dekanter za shranjevanje svojega najljubšega ruma. Z različnimi stili so dekanterji zasnovani tudi za izboljšanje arome žganih pijač. Če želite iti na dodatno miljo, lahko nekatera podjetja vgrabijo tudi dekanter z imenom prijatelja, posebnim zmenkom ali smiselnim citatom, da bo darilo še bolj posebno.

2. škatle za koktajle ruma

Kaj bi lahko bilo boljše od oddaje svojega prijatelja, ki ljubi rum, škatlo, polno koktajlov na osnovi ruma? Navdušeni bodo, ko bodo odprli škatlo s 3, 6 ali 9 premiksanimi koktajli, da bi videli, da je napolnjen z okusno osvežujočimi koktajli.


Raziščite priljubljene koktajle naših strank z našim pripravljena škatla daiquiri 6x. Kupite, preden razprodamo.

39,00 £ - brezplačna dostava

Dodaj v voziček


 

Box casa del daiquiri

Raziščite svet miksologije s 6 različnimi interpretacijami Daiquirija iz številnih miksologov svetovnega razreda, ki so bili narejeni z 11 -letnim Ron Santiago de Cuba Rum. Kupite svojo ekskluzivno škatlo z omejeno izdajo zdaj, vključno z dostavo.

1832 čokoladna škatla Majani

Ali lahko obstaja boljša kombinacija kot koktajli in rum? Ne mislimo tako, še posebej, ko je čokolada super premium deccka majani 90% kakavova čokolada.


Prepustite se in morda kdo drug, z našo škatlo Majani.
Kupite, preden razprodamo.

28,00 £ - brezplačna dostava

Dodaj v voziček


 

3. Rum tartufi

Eden največjih življenjskih užitkov je čokolada, ki jo povzroča alkohol, in prijatelju pošiljanje škatle iz ruma tartufov vas bo dolgo postavila v njihove dobre knjige. Predobro, da bi jih lahko delili, so Rum tartufi resnično privoščili dobrote, ki imajo v zalogaj okus kot nebesa.

4. Sveča z dišenjem z rumom

Sveče z dišenjem, ki dišijo, v katero koli sobo prinašajo razkošno dišavo. Temne, začinjene in sadne rum sveče imajo močan vonj, ki bo ostal in vzbudil vesele spomine za vašega prijatelja, ki ljubi rum. Kot nalašč za prijetne noči ali družabna srečanja, vemo, da bo vaš prijatelj ponosno prikazan.

5. Natisni koktajli ruma

Sodobni in eklektični, koktajl tisk ruma bo videti odlično v kateri koli kuhinji ali domači barki. Obstaja na stotine ustvarjalnih koktajlov, ki vsebujejo recepte za katerega koli ambicioznega miksologa ali ponazoritev najljubšega koktajla vašega prijatelja ali celo njihove najljubše steklenice ruma, izbire so neskončne.

6. Naredite svoj komplet RUM

Če je vaš prijatelj bolj avanturistični tip, jim bo priskrbel komplet za izdelavo lastnikov, ki bo zagotovil ure zabave in upajmo, da je na koncu okusna poslastica. Ne glede na to, ali si to naredijo noč in povabijo celotno skupino ali bi raje eksperimentirali sami, to darilo ne bo ostalo nedostopno in vam ne bodo nedvomno povedale vse o njihovih stvaritvah.

7. Priročnik za rum

Vsak navdušenec nad rumom bo želel vedeti, kako piti vse vrste ruma od starih, klasičnih rumov do nove generacije in vrhunskih rumov. Priročnik za rum je vrhunski vodnik za pitje ruma in napolnjen z informacijami o tem, katere vrste ruma uporabijo za najboljše koktajle in kako resnično uživati ​​in ceniti duh.

8. Rum očala

Različni koktajli potrebujejo različne koktajlne kozarce, da resnično izboljšajo okuse, za to so posebej zasnovani aromi in kozarci ruma. Medtem ko lahko pitje ravnega ruma uživate v kozarcih z nizko žogo, je najboljša vrsta stekla za uporabo eno z platiščem v obliki tulipana in široko podlago. Nakup prijatelja Nabor kozarcev ruma z njihovim edinstvenim videzom se bo zagotovo dobro spustil.

9. Personalizirani rum podstavki

Iščete malo darila, s katerim bi pokazali vaše spoštovanje? Pridobite nekaj personaliziranih podstavkov, ki bi lahko vključevali njihovo ime ali najljubšo steklenico ruma. To malo čudno darilo bo uporabljeno vedno znova in pokazalo jim bo, da vam je vseeno.

10. RUM Ukrep

Kraljevska mornarica je tradicionalno izmerila rum v polovičnih točkah, ki je majhna skodelica z ročajem na njej, narejena iz medenine in HM-jev, odtisnjenih na dnu. To merilno skodelico pogosto prodajajo strokovnjaki in čeprav v teh dneh ni povsem potrebno, je nekaj, kar bo videti odlično na baru in ga bodo hranili ljubitelji ruma.

Brskajte po naša izbira predmešano koktajli ruma Presenetil svojega prijatelja.

Želite izvedeti več o znamenitem koktajlu Daiquiri? Preberite naše Vodnik za koktajle Daiquiri in odkrijte očarljivo zgodovino za njo.