Introducing the Casa Del Daiquiri Cocktail Box

Predstavljamo vam set koktajlov Casa del Daiquiri

Nič ne prikliče občutka poletja tako kot koktajl Daiquiri. Z začetkom naše popolnoma nove koktajlne škatle Casa del Daiquiri si oglejmo podrobneje izvor, sestavine, različice in kako najbolje uživati ​​v eni od teh klasičnih pijač. Poleg tega si podrobneje poglejte, kakšne okuse Daiquiri najdete v svoji škatli.

 

Izvor daiquiri

Daiquiris je del družine koktajlov, ustvarjenih na Kubi v poznih 1800 -ih. Dejanski izvor Daiquirija je zelo sporno, vendar naj bi ga izumil ameriški rudarski inženir z imenom Jennings Cox, ki je bil na Kubi med špansko-ameriško vojno in je na večerji zmanjkal iz džina. Namesto tega je zgrabil steklenico ruma: najprimernejši duh na Kubi. Koktajl je bil hit in leta 1902 je New York Society prevzel nevihto, potem ko ga je ameriški kongresnik William A. Chanler predstavil v newyorški klubi. Ko se je ameriška prepoved začela 20 let pozneje, bodo ameriški turisti odleteli na Kubo, da bi okusili sladko in trpko pijačo.

Daiquiris je v svoji najpreprostejši obliki sestavljen iz kombinacije ruma, citrusnega soka in sladkorja, a od rojstva v kubanskem mestecu na plaži in okrožju za proizvodnjo ruma po istem imenu je zdaj veliko, veliko različnih različic za vas uživajte.

 

Kaj je v daiquiriju?

Kot rečeno, so Daiquiris koktajli na osnovi ruma. Tradicionalno so narejeni z belim rumom, saj ponujajo ostrino, ki prereže sladkobo sladkorja, vendar jih je mogoče izdelati z drugimi vrstami ruma za drugačen profil okusa.

V času prvotnega izuma Daiquirija je pristop izdelave ruma v njegovem kubanskem rojstnem kraju povzročil slog duha, ki je bil suh in hrustljav. Ta slog ruma je bil bistvenega pomena za porast priljubljenosti Daiquirija, zato bo uporaba enega od podobnega okusa pomagala, da bo vaš daiquiris čim bolj verodostojen.

 

Različne različice daiquiri

Zdaj vemo, da je klasični daiquiri narejen s svežim limetinim sokom in rumom, vendar obstaja veliko različnih različic, v katerih lahko uživate v uporabi različnih sestavin. Strawberry Daiquiris Uvedite uporabo svežih jagod za ustvarjanje sladkega in sočnega koktajla, ki poje poleti, in obstajajo vse vrste drugih sadja, ki jih lahko uporabite, kot so mango, banana, ananas, malina, breskva in lubenica - kot nalašč za dolge poletne večere S prijatelji.

Dodajanje maraschino likerja in grenivke v klasični recept Daiquiri ima za posledico variacijo, znano kot Hemingway Daiquiri, ki jo je ustvaril Ernest Hemingway na potovanju v Havano, in se odločil, da je navadni daiquiri preveč sladek.

Raznolikost je res začimba življenja in naša škatla za koktajle Casa del Daiquiri ni nič drugačna. Pojdite skozi šest različnih strokovno mešanih daiquirisa, vse narejene z Ron Santiago de Cuba 11 let.

Destilarna Ron Santiago de Cuba se nahaja v mestu Santiago de Cuba - najstarejše mesto v državi. Ta regija ima veliko zanjo, kot sta toplo karibsko sonce in vlaga, ki pomagajo, da sladkorni trs hitro raste. Domačini celo pravijo, da zaradi ropotanja z vlakov na območju sodi vibrirajo in izboljšajo postopek staranja ruma. Rezultat? Popolnoma poletni rum z notami vanilije, kokosa in mandljev.

 

Casa del Daiquiri

 

Ko odprete škatlo Casa del Daiquiri, vam je predstavljeno šest različic na klasičnem koktajlu Daiquiri, ki so ga vsi mešali strokovnjaki.

Pozabljeni Daiquiri, ki ga je ustvaril Jimmy Bertazzoli v Italiji, pripelje Zlato dobo Kube naravnost v kozarec. Mešanica dveh različnih grenčic in čistega sladkornega trsa sodeluje pristne okuse Aguardiente s Kube v poznem 19. in zgodnjem 20. stoletju. Popoln zasuk na klasiki.

Srkanje na Frezza Daiquiri, ki ga je pomešal Aleksander Frezza, Italija, je popoln način, da vas na počitnicah pošljete na Kubo. Ta daiquiri je eleganten, prefinjen in s svežim okusom, saj rum, hrustljava meta in sadni maraschino vzbujajo profil okusa, ki ga je mogoče prepoznati le kot klasično kubanski.

Noches de malecón Federico Pavana je resnično edinstven zasuk klasične pijače. Ta koktajl ujame duh El Malecóna - obalnega sprehajališča mesta Havana. Namesto apna je ta daiquiri narejen z melono in ima kofein udarec iz likerja, aromatiziran s fižolom iz kubanih nasadov za kavo.

El Oriente by Georgia Billing združuje okuse Daljnega vzhoda in Kube v okusni mešanici vzhoda se srečuje zahod. Ta koktajl je navdihnjen z vidnim profilom vanilije in kokosovega oreha Ron Santiago de Cuba, ki ga premosti z okusi daljnih začimb in nežnih citrusov.

Daiquiri je bil od nekdaj prepoznan kot pijača, ki jo je poleti uživala, poletna Daiquiri pa Nathalie Lulu v Hong Kongu, ni nič drugačna. Kot nalašč za srkanje na plaži ali na zabavah, je rum povzdignjen s dišečim Earlom Greyjem in sladkim pridihom likerja za starejše cvetenje, odlično osvežujoč za srkanje v vročem dnevu.

Nazadnje imamo El predstavitev, ki jo je navdihnil potovanje miksologa Patricka Pistolesija na Kubo. Ta koktajl se razbije z okusi ananasa in pasivnega sadja, ki dopolnjuje kokosovo noto v rumu Ron Santiago de Cuba.

 

Kako uživati ​​v daiquiriju

Nič ni tako, kot da bi v vročem dnevu srkali osvežujoč, ohlajeni Daiquiri, vendar je še bolje, ko ga pravilno pripravite. Ker je na izbiro toliko različnih različic, obstajajo različne vrste različnih načinov, kako služiti daiquiriju.

Led je vroča razprava med navdušenci Daiquiri. Lahko postrežete daiquiri nad ledom, zamrznjeni daiquiris pa se mešajo z zdrobljenim ledom, vendar se tradicionalni, klasični daiquiri pretrese z ledom, preden se napenjajo in vlijejo v ohlajeno steklo.

Običajno pravilna očala Včasih so piti daiquiris, kozarci kupeja, včasih pa so jih vlili v visoka očala, vendar jih veliko krajev postreže v kozarcih za martini.

 

Kupe steklo za daiquiri

 

Daiquiris so redko okrašeni, toda ko so, je na ustnici kozarca na ustnici kozarca preprosta rezina apna ali drugega citrusa, kot je grenivka za Hemingway Daiquiri. Dodajanje zasuka apna ponuja svetlejšo, bolj svež aromo na nosu, tako da če imate še posebej radi citruse, je to morda izbira.

 


Vzemite škatlo za koktajle Casa del Daiquiri, da poskusite s tem spodnjim koktajlom, ali si oglejte našo škatlico za najboljšega prodajalca, ki vključuje naš klasični (in okusni) Premiksirani daiquiri. Želite izvedeti več o Daiquirisu? Preberite si naše Vodnik za koktajle Daiquiri Če želite izvedeti več!